- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
- Konu Sahibi Aslihanugur
-
Önereceğiniz marka var mı netten sipariş edebileceğimOvulasyon testleri al
Amin canım inşallahMerhaba hanımlar,
Bende iki aydır korunmuyorum.. Bende bekleyişler içerisindeyim.. Allah herkesin gonlune göre versin:)
Genelde herkesin kullandığı bir markaydı ama unuttum law diye başlıyorduÖnereceğiniz marka var mı netten sipariş edebileceğim
Öneriniz için teşekkür ederim deneyeceğimGenelde herkesin kullandığı bir markaydı ama unuttum law diye başlıyordu
Açıklaman için çok teşekkür ederim allahım hayırlısı ile anne olmayı nasip eder inşallah size deöncelikle rabbim gönlüne göre versinbende sana başımdan geçenleri az çok anlatayım canım. korunmayı bırakınca hooop hamile kalınır diye düşünenlerdendim. 2 3 ay geçti yok önce doktora gittim bütün tahliller yapıldı inüsilin direncin var 3 ay bu hapı kullan denildi tamam dedim ama içim içimi yiyor.dayanamadım aldım ovulasyon testlerinden 5 ay kullandım en koyu çizgiyi gördüm hep 2 günde bir ilişki falan yine yok.bu arada adetlerim gayet düzenlidir.eşime ısrar ettim sperm testi için salladı bi kaç ay sonra gitti sonuç 1-2 tane sperm varmış boşuna bekleyip didiklemişim kendimi 1 sene alelacele tüp bebek tedavisine başladık.en başından herşeyinizi yaptırın sonuç güzelse sonrası dua hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkürlerdaha cok erken hemen telas yapma bence bende 4.ay hamile kalmisdim yani 1 seneye kadar normal diyorlar ama 1 sne kim beklerki 6 7 ay olmasa ozaman doktora gitmenizi tavsiye ederim hemen neden olmuyor diyerek strese kapilmayin buda etkiler..
hersey gönlunce olsun..
Of yaaaa bende hep hamile gbi hissediyorum ama boş bomboşSen yine 2 ay diye başlamışsın ben ilk ayımda kesin hamileyim falan dedim. Belirti aradım kalamayınca hemen hüsrana kapıldım. Şuan 5 aydır deniyoruz hala bir şey yok ve ben her ay aynı duyguları yoğun bir şekilde yaşıyorum. O yüzden seni çok iyi anlıyorum arkadaşım üzülme yalnız değilsin. Inşallah Rabbim ikimize de hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip eder
Şuan bunları düşünüp evhama kapılmak için çok erken kuzum ne kadarlık evlisinOf yaaaa bende hep hamile gbi hissediyorum ama boş bomboş
8aylık evliyim ama 2aydır korunmuyoruz 3.aya girdik yumurtlama dönemimi hissediyorum bu ay ona denk getirdik sanırm tam olarak inşallah olur çok istiyoruzŞuan bunları düşünüp evhama kapılmak için çok erken kuzum ne kadarlık evlisin
Stres en büyük engelmis. Ama ister istemez stres yapıyoruz tabi. Kendini her zaman motive edecek şeyler bul. Bak mesela yalnız değilsin bu konuda bende çok istiyorum 5 aydır paso uğraşıyorum. Senin yasadigin duyguları bire bir bende yaşıyorum8aylık evliyim ama 2aydır korunmuyoruz 3.aya girdik yumurtlama dönemimi hissediyorum bu ay ona denk getirdik sanırm tam olarak inşallah olur çok istiyoruz
Doktora gittiniz mi pekiStres en büyük engelmis. Ama ister istemez stres yapıyoruz tabi. Kendini her zaman motive edecek şeyler bul. Bak mesela yalnız değilsin bu konuda bende çok istiyorum 5 aydır paso uğraşıyorum. Senin yasadigin duyguları bire bir bende yaşıyorum
Doktora gittim hormonlarımdan biri yüksek. Doktor gebeliğe engel teşkil etmiyor şimdilik dedi ama bilmiyorum artıkDoktora gittiniz mi peki
Canım keşke böyle bi formülü olsa bizim de sorunumuz yoktu ama hemen olmadı ben naçizane denediklerimi paylaşayım inşallah faydası olur.Hamile kalmak istiyorum yardımcı olun lütfen
Bu hap stresinize iyi geldi miCanım keşke böyle bi formülü olsa bizim de sorunumuz yoktu ama hemen olmadı ben naçizane denediklerimi paylaşayım inşallah faydası olur.
-Öncelikle beslenmeme çok dikkat ettim
-ben de her hamile kalmak isteyen kadın gibi ilişkiden sonra hemen kalkmadim ve ilişki esnasında da kalçamın altına yastık koydum uzun uzun saatlerce durdugum aylarda olmadı hamile kaldığım ay eşim duştan çıkana kadar o şekilde kaldım
- soğan kürüne başladım ama mideme dokunduğu için 4. Gün bırakmak zorunda kaldım
- gebelik olmayan her ay stresim hızla arttı hormonlarim dengesizlesti
- çok araştırmalar yaptım incir kürü havuç kürü ve hayıt tohumu konsantresi olan Agnucaston hap kullandım sadece yumurtam çatlayana kadar veee o ay hamile kaldım
Rahmimin temizlenmesi için ve hormonlarim düzene girsin diye kullandım Agnucaston u ,incir kurunu yumurtalarım buyuyebilsin diye havuç kürünü de çatlasın diye içtim.
Not: tüm bunlardan önce dr gitmelisiniz ben korunmayı bırakmadan önce Dr gittim vajinal ultrason smear testi kan testleri vs vs temiz çıktı ve ben de bitkisel kürler uyguladim ama sağlıklı olmama rağmen stres en büyük düşman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?