- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Aslihanugur
-
Yazdıklarını okurken gözümün önüne aşırı telaşlı, eli ayağı birbirine dolaşmış, yerinde duramayan, sağa sola volta atan bir kadın geldi. Bu kadar telaş etme sebebin ne?Of ne zor şey miş bebek sahibi olmak ya ilk geceden hamile kalanlar nasıl başarıyor bunu çok merak ediyorum :)
Agnucaston yumurtlamayı kolaylaştırıyor, yumurta kalitesini arttırıyor ostrojendene dolayı . Ayrıca rahmi temizliyor ve hormonları dengeliyor. Adet sancıları içinde kullanılıyor. Ben hamile kaldığım ay zaten hiç umudum yoktu çünkü eşimin nöbetleri yüzünden gerekli günlerde calisamadkkBu hap stresinize iyi geldi mi
2ayı geçeli baya oldu canım hala gebe kalamadımYazdıklarını okurken gözümün önüne aşırı telaşlı, eli ayağı birbirine dolaşmış, yerinde duramayan, sağa sola volta atan bir kadın geldi. Bu kadar telaş etme sebebin ne?
Biraz sakin olsan???
Korktuğunla veya çok sevdiğinle sınanırsın demişler. İki ay bu kadar endisenilecek bir süre değil.
Çok endişeli isen önce doktora git, doktor takibinde gebe kalmaya çalış.
2ayı çoktan heçti 8 ay oldu hala yok bebişBen 6 aylık evliyim 6 aydır da korunmuyoruz ama bebiş nasip olmadı henüzbütün kontrollerimi de yaptırdım hormonlarda vs de bir sıkıntı yok sadece 1 kez yumurtam çatlamamıştı doktor da bir sıkıntı göremeyince stresten demişti. Nasip herhalde bu iş hem sadece sizin değil eşin stresi çalışma temposu ruh hali bile etkili imiş. Haftada 3 kez düzenli ilişki, sigara ve bütün zararlı alışkanlıklar olmadan 1 yıl boyunca denenme sonucu çocuk olmuyorsa tedaviye yöneliyorlarmış. Yani daha çoook erken. Ayrıca ben (sağlık sorunu yoksa) yüzde yüz nasip olduğuna inanıyorum. Bir kez birliktelik ile de hamile kalan var, 5-6 yıl sonra tedavisiz kalan da var. Rahat olup akışına bırakmak gerekli. Allah hakkıyla yapabilecek herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Buayda tutmaz ise deneyeceğim teşekkür ederimAgnucaston yumurtlamayı kolaylaştırıyor, yumurta kalitesini arttırıyor ostrojendene dolayı . Ayrıca rahmi temizliyor ve hormonları dengeliyor. Adet sancıları içinde kullanılıyor. Ben hamile kaldığım ay zaten hiç umudum yoktu çünkü eşimin nöbetleri yüzünden gerekli günlerde calisamadkk
O yüzden hep olsun şimdiden gelecek aya hazırlık olur dedim . Yani stressizdim
Hormonların normalse rahminizde de problem yoksa eşinizde de bir sorun yoksa zamana bırakın. Çoğu arkadaş yazmış stres stres diye, kesinlikle katılıyorum. Rahat olun insallah hayırlısı ile Rabbim nasip eder.2ayı çoktan heçti 8 ay oldu hala yok bebiş
Ben konunun açılış tarihine bakmamıştım.2ayı geçeli baya oldu canım hala gebe kalamadım
Aynen öyle zaten bazı aylar eşimle tartışmalı oluyoruz yumurtlama dönemini geçmiş oluyor falan bunlarda etkiliyor hep senn var mı çocugunBen konunun açılış tarihine bakmamıştım.
Çocuk sahibi olmak inan ki bizim elimizde olan bir şey değil.
Nasip kısmet meselesi. Bu şekilde yaparak ancak kendini yıpratırsın. Bir de olacağının garantisi de yok. O yüzden bebek işini hayatının merkezine koyma. Akışına bırak. Akışına bırakınca daha rahat oluyor, çok kez şahit oldum canım. ❤❤❤
Iki kızım var elhamdülillah. Ama hangi doktora gitsem " senin çocuğunun olması bir mucize " diyorlar. Ben de iki tane kızım olduğunu söyleyince hepsi zönk diye kalıyor.Aynen öyle zaten bazı aylar eşimle tartışmalı oluyoruz yumurtlama dönemini geçmiş oluyor falan bunlarda etkiliyor hep senn var mı çocugun
Bazen bu söyledikleriniz de geliyor aklıma bebek olunca çok korkuyorum bizim de aramız açılacak diye çok bebek istiyorum ama çokta korkuyorum allak bullak oldum bu 8aydaIki kızım var elhamdülillah. Ama hangi doktora gitsem " senin çocuğunun olması bir mucize " diyorlar. Ben de iki tane kızım olduğunu söyleyince hepsi zönk diye kalıyor.
O yüzden Allah'a sığın, bol bol dua et.
Bu yüzden de eşinle kavga etme. Eşinin de elinde olan bir şey değil ki..
Çocuğunuz olana kadar evliliginizin tadını çıkarın, gezin, tozun, birbirinize vakit ayırın. Çocuklardan dolayı biz bayağı bir koptuk eşimle. Hatta ilk çocuktan sonra boşanma aşamasına gelmiştik.
Evlât sahibi olmak tabiki çok güzel ama huzurlu mutlu bir evlilik yaşamak evlattan daha önemli.
O yüzden Allah'tan her şeyin hayırlısını iste. Seni yaradan senin en hazır olacağın vakti senden daha iyi biliyordur değil mi? Veya evlat imtihanını kaldırıp kaldırılacağını da en iyi O biliyor.Bazen bu söyledikleriniz de geliyor aklıma bebek olunca çok korkuyorum bizim de aramız açılacak diye çok bebek istiyorum ama çokta korkuyorum allak bullak oldum bu 8ayda
Benim de 5. Ayım.beklemek gerçekten çok zor .neden olmuyor diye kendimi yiyip duruyorumSen yine 2 ay diye başlamışsın ben ilk ayımda kesin hamileyim falan dedim. Belirti aradım kalamayınca hemen hüsrana kapıldım. Şuan 5 aydır deniyoruz hala bir şey yok ve ben her ay aynı duyguları yoğun bir şekilde yaşıyorum. O yüzden seni çok iyi anlıyorum arkadaşım üzülme yalnız değilsin. Inşallah Rabbim ikimize de hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?