2 aydır korunmuyorum ama hamile kalamıyorum

Of ne zor şey miş bebek sahibi olmak ya ilk geceden hamile kalanlar nasıl başarıyor bunu çok merak ediyorum :)
Yazdıklarını okurken gözümün önüne aşırı telaşlı, eli ayağı birbirine dolaşmış, yerinde duramayan, sağa sola volta atan bir kadın geldi. Bu kadar telaş etme sebebin ne?
Biraz sakin olsan???
Korktuğunla veya çok sevdiğinle sınanırsın demişler. İki ay bu kadar endisenilecek bir süre değil.
Çok endişeli isen önce doktora git, doktor takibinde gebe kalmaya çalış.

Ben 6 aylık evliyim 6 aydır da korunmuyoruz ama bebiş nasip olmadı henüz bütün kontrollerimi de yaptırdım hormonlarda vs de bir sıkıntı yok sadece 1 kez yumurtam çatlamamıştı doktor da bir sıkıntı göremeyince stresten demişti. Nasip herhalde bu iş hem sadece sizin değil eşin stresi çalışma temposu ruh hali bile etkili imiş. Haftada 3 kez düzenli ilişki, sigara ve bütün zararlı alışkanlıklar olmadan 1 yıl boyunca denenme sonucu çocuk olmuyorsa tedaviye yöneliyorlarmış. Yani daha çoook erken. Ayrıca ben (sağlık sorunu yoksa) yüzde yüz nasip olduğuna inanıyorum. Bir kez birliktelik ile de hamile kalan var, 5-6 yıl sonra tedavisiz kalan da var. Rahat olup akışına bırakmak gerekli. Allah hakkıyla yapabilecek herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu hap stresinize iyi geldi mi
Agnucaston yumurtlamayı kolaylaştırıyor, yumurta kalitesini arttırıyor ostrojendene dolayı . Ayrıca rahmi temizliyor ve hormonları dengeliyor. Adet sancıları içinde kullanılıyor. Ben hamile kaldığım ay zaten hiç umudum yoktu çünkü eşimin nöbetleri yüzünden gerekli günlerde calisamadkk
O yüzden hep olsun şimdiden gelecek aya hazırlık olur dedim . Yani stressizdim

2ayı geçeli baya oldu canım hala gebe kalamadım

2ayı çoktan heçti 8 ay oldu hala yok bebiş

Buayda tutmaz ise deneyeceğim teşekkür ederim

2ayı çoktan heçti 8 ay oldu hala yok bebiş
Hormonların normalse rahminizde de problem yoksa eşinizde de bir sorun yoksa zamana bırakın. Çoğu arkadaş yazmış stres stres diye, kesinlikle katılıyorum. Rahat olun insallah hayırlısı ile Rabbim nasip eder.

Canım stres yaparsan değil 2 ay 2 sene de beklersin şimdiden uyarması benden. Ben 4.ayımda hamile kaldım. Ovulasyon testleri kullanmanı öneririm. Hormonlarına ve kan değerlerine baktır folik asit kullanmaya basla saglikli beslenmeye gayret edin. Varsa kötü alışkanlığınız bırakmaya calisin.

2ayı geçeli baya oldu canım hala gebe kalamadım
Ben konunun açılış tarihine bakmamıştım.
Çocuk sahibi olmak inan ki bizim elimizde olan bir şey değil.
Nasip kısmet meselesi. Bu şekilde yaparak ancak kendini yıpratırsın. Bir de olacağının garantisi de yok. O yüzden bebek işini hayatının merkezine koyma. Akışına bırak. Akışına bırakınca daha rahat oluyor, çok kez şahit oldum canım. ❤❤❤

Aynen öyle zaten bazı aylar eşimle tartışmalı oluyoruz yumurtlama dönemini geçmiş oluyor falan bunlarda etkiliyor hep senn var mı çocugun

Aynen öyle zaten bazı aylar eşimle tartışmalı oluyoruz yumurtlama dönemini geçmiş oluyor falan bunlarda etkiliyor hep senn var mı çocugun
Iki kızım var elhamdülillah. Ama hangi doktora gitsem " senin çocuğunun olması bir mucize " diyorlar. Ben de iki tane kızım olduğunu söyleyince hepsi zönk diye kalıyor.
O yüzden Allah'a sığın, bol bol dua et.
Bu yüzden de eşinle kavga etme. Eşinin de elinde olan bir şey değil ki..
Çocuğunuz olana kadar evliliginizin tadını çıkarın, gezin, tozun, birbirinize vakit ayırın. Çocuklardan dolayı biz bayağı bir koptuk eşimle. Hatta ilk çocuktan sonra boşanma aşamasına gelmiştik.
Evlât sahibi olmak tabiki çok güzel ama huzurlu mutlu bir evlilik yaşamak evlattan daha önemli.

Bazen bu söyledikleriniz de geliyor aklıma bebek olunca çok korkuyorum bizim de aramız açılacak diye çok bebek istiyorum ama çokta korkuyorum allak bullak oldum bu 8ayda

Bazen bu söyledikleriniz de geliyor aklıma bebek olunca çok korkuyorum bizim de aramız açılacak diye çok bebek istiyorum ama çokta korkuyorum allak bullak oldum bu 8ayda
O yüzden Allah'tan her şeyin hayırlısını iste. Seni yaradan senin en hazır olacağın vakti senden daha iyi biliyordur değil mi? Veya evlat imtihanını kaldırıp kaldırılacağını da en iyi O biliyor.

Biz dünyaya Allah'a kul olmak için geldik öncelikle. Anne,baba, eş, evlat, kardeş çok çok çok sonra geliyor. Her şeyini evlat sahibi olmaya odaklarken ( elinden geleni yap tabiki, tedavi olman gerekiyorsa ol o ayrı) hayatı kaçırdığın zaman Allah'ın gücüne gider. Akışına bırak ve yaşamaya devam et canım.

Maşallah 2 kızın var gebelik döneminde ki belirtiler nasıldı acaba benim adet tarihim ayın 10u ve bundan 2hafta önce gögüslerim acımaya başlardı notmalde şuam hiç acı yok çok garip ve beyaz gbi sarı gibi akıntım oluyor az az gögs uclarım da da renk değişikliği oldu bunlarda kafamı karıştırıyor akıntım gelince hatta acaba yeniden yumurtlama mı oluyor diye ovulasyon testi yaptım çizgi silikten bir tık fazla kırmızıydı bugnde yaptım oda öyle

Benim de 5. Ayım.beklemek gerçekten çok zor .neden olmuyor diye kendimi yiyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…