2. ayım ve hiçbi değişiklik yok.

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Merhaba arkadaslar. Benim ameliyat olali 2 ay oldu. Burun önüm cok etli geniş ve düşüktü..
Haliyle burnumda cok şişti. Ama 2 ay oldu hiç küçülme yok birde sol tarafında burun ucumda bi sertlik var ve inmiyor hiç. Arkadaslar gecermi değişme olurmu cok canımı sıkıyor. Kendimi işe bile veremiyorum :(

benim de burun ucum düşüktü, ucunu kaldırdı doktor. ilk alçı çıktığında güzeldi ama sonradan şişip tekrar düştü gibi oldu. ben de çok panik yaptım ama esas değişimi 4 buçuk 5 aydan sonra oldu. o şişkinlik azalmaya başladı. burun ucum toplandı, inceldi ve zarifleşti. Bu arada ben ameliyat olalı 6 ay oldu. oturması için bir 6 ay daha var önümde. burun ameliyatı girdim çıktım herşey bitti bir ameliyat değil. sabırlı olmak lazım. paniğe kapılmayın iner şişlik. şiş olmasının sebebi de o bölgelere müdahale edilmesi. iyileşmek için zaman verin kendinize:)

Merhaba arkadaslar. Benim ameliyat olali 2 ay oldu. Burun önüm cok etli geniş ve düşüktü..
Haliyle burnumda cok şişti. Ama 2 ay oldu hiç küçülme yok birde sol tarafında burun ucumda bi sertlik var ve inmiyor hiç. Arkadaslar gecermi değişme olurmu cok canımı sıkıyor. Kendimi işe bile veremiyorum :KK43:
doktoruna foto at sor canım şişlikse bazı bünyeler geç iyileşiyor yapacak bişey yok eninde sonunda geçecek öyle düşün çok kafanı takıp sürekli bakarsan değişim oluyosa bile farketmezsin haftada bir incele

benim de burun ucum düşüktü, ucunu kaldırdı doktor. ilk alçı çıktığında güzeldi ama sonradan şişip tekrar düştü gibi oldu. ben de çok panik yaptım ama esas değişimi 4 buçuk 5 aydan sonra oldu. o şişkinlik azalmaya başladı. burun ucum toplandı, inceldi ve zarifleşti. Bu arada ben ameliyat olalı 6 ay oldu. oturması için bir 6 ay daha var önümde. burun ameliyatı girdim çıktım herşey bitti bir ameliyat değil. sabırlı olmak lazım. paniğe kapılmayın iner şişlik. şiş olmasının sebebi de o bölgelere müdahale edilmesi. iyileşmek için zaman verin kendinize:)
İnsallah canim cok tesekkurler

doktoruna foto at sor canım şişlikse bazı bünyeler geç iyileşiyor yapacak bişey yok eninde sonunda geçecek öyle düşün çok kafanı takıp sürekli bakarsan değişim oluyosa bile farketmezsin haftada bir incele
Canim 1 hafta once gittim baktı 5 ay daha sabirli ol gececek dedi ama inanasim gelmiy ya

en az 6 aya kadar oturma süresi veriyolar, 1 yılı bile aşabiliyor, burundan buruna değişiyor umutsuzluğa kapılma, havalar çok sıcak olduğundan ödemin daha yavaş iniyor bir de

beklemekten başka çare yok. deriniz nasıl acaba ince mi kalın mı. eğer kalın deriliyseniz bence çok normal. ince derili olsanız bile normal bence kafanıza takmayın. 6.aya kadar beklemek gerek. herkesin cildi, tepkisi,iyileşme süreci farklı sonuçta :)

Canim 1 hafta once gittim baktı 5 ay daha sabirli ol gececek dedi ama inanasim gelmiy ya
benimde 3. ayda sıcaklar başladığı gibi burnum küçüleceğine büyüdü gibi geliyor bana :D beklemekten başka çare yok canım doktoruna güven 5.aydan sonra bile burnu küçülen okudum

benim doktorumdadediki bastır dedi şiş yerlere ama set sekilde yoksa inmezmiş bende bunu anlamadım nasıl inmez ya sıkıca bastırdı böyle bastıracaksın dedi

benimde 3. ayda sıcaklar başladığı gibi burnum küçüleceğine büyüdü gibi geliyor bana :KK70: beklemekten başka çare yok canım doktoruna güven 5.aydan sonra bile burnu küçülen okudum
Ay canim inanirmisin bende buyudugunu düşünüyorum

benim doktorumdadediki bastır dedi şiş yerlere ama set sekilde yoksa inmezmiş bende bunu anlamadım nasıl inmez ya sıkıca bastırdı böyle bastıracaksın dedi
Yaaa banada bastir parmaklarinla sis yerleri sık dedi ama korkuyorum yapamıyorum. Bide bazen aciyo o sis yerler yapamiyorum yani.. coker diye de korkuyorum açıkçasi

beklemekten başka çare yok. deriniz nasıl acaba ince mi kalın mı. eğer kalın deriliyseniz bence çok normal. ince derili olsanız bile normal bence kafanıza takmayın. 6.aya kadar beklemek gerek. herkesin cildi, tepkisi,iyileşme süreci farklı sonuçta :)
Kalın deri canim bide burun ucu cok etliydi

bence çok normal o zaman canım. senin iyileşme sürecin normale göre biraz daha uzundur. doktoruna güven ve bekle bence istediğin sonuç geç de olsa olacaktır :)
inşallah canım. Bi tarafında bi sertlik var burun ucumda onda hiç değişme yok. Ne bilim hani şiş ödem vs olsa birazda olsa yumusardı sanki

Evet canim ama 2 ayda hicmi degisiklik olmaz kafama takilan bu :KK43:
kalın derili burunlarda iyileşme süreci daha yavaş ilerleyebiliyor, hele bazı burunlarda ancak 2 yılda şekil oturuyor, yine de kafanı çok kurcalıyorsa bu durum doktorunla görüşebilirsin

Yaaa banada bastir parmaklarinla sis yerleri sık dedi ama korkuyorum yapamıyorum. Bide bazen aciyo o sis yerler yapamiyorum yani.. coker diye de korkuyorum açıkçasi
acıyosa ve sertse zaten çok şiş olduğu anlamına geliyo benimki yumuşadı valla acımıyoda umudum kalmadı :D

Benim de öyle 37 gün oldu bantları çıkardığımda nasılsa burnum hala aynı. Doktorum derim için ameliyat için uygun kalın da değil ince de değil normal demişti. Yine de şeklini beğeniyorum ama ucu sırtına göre çok büyük duruyor bence

Back
X