2 aylık bebeği olupta sadece mama veren varmı

2 aylık 6 kilo ama çok zayıf bole yüzü falan küçücük hiç bole toplu değil ebem gayet iyi kilosu diyo ama 2 aylık bebekleri görüyorum maşallah toplu toplu acaba Nerede yanlış yapiyorum

Canm benm kzimda 2aylikken 6kilo idi 2aylik bebek icin bu kilo cok bile sayiliyo bm se senin gibi dusunuyorum kilolu deil gibi geliyo anneye ama gayet iyi merak etme bnde endiseleniyorum ama hemsiremiz gayet iyi oldugunu soyluyo

Etrafındaki ler ole demiyorum işte iyi besleniyor diyorlar özelikle eşimin akrabalari

Mamanızı değiştrin derim bazı mamalar yarar bazısı yaramaz . Muhtemelen sizinkide yaramıyor ..

Etrafındaki ler ole demiyorum işte iyi besleniyor diyorlar özelikle eşimin akrabalari

Belkide yapısı gereği öyledir. Toplu toplu olması demek sağlıklı demek değil sonuçta. Aksine doktorlar mama yiyen çocukların kilosunu sürekli kontrol altında tutmaya dikkat ediyorlar. Gelişiminde problem yok ise üzülecek de bişey yok sevgili anne. Mama yediği için panik yapıyorsun bence. Doktorun iyi diyorsa iyidir. Gerisini düşünme.

Canim daha nasil gelissin.iki aylik bebek icin 6 kilo gayet iyi.dogum kilosu da önemli tabi.3500 gram dogmussa aylik 1250 gram almistir.hadi diyelim 4000 gram dogmus olsun aylik bir kilo almistir ki cok cok iyi boyu da cok iyi daha ne kadar büyüsun cok sisman bebek de iyi degilki sanki

Görüntüsü küçücük
benim de kızım 2.5 aylıkken sütüm kesilmişti ve mamayla beslendi annem moralimi bozardı zayıf bu gelişmiyor diye merak etme toplu bebek saglıklı demek değil etrafımızdaki bir cok cocuktan daha saglıklı su an 5 yasında ayrıca evet alerjik durumları ve phapa diye bir hastalıgı var ama hepsi genetik gelişimsel sürecle alakasız yani kızımdan cok daha kilolu olan kuzeni gripten nezleden basını kaldıramazken phapa nöbetleri hariç turp gibidir bizimki 5 yılda 2 ya da 3 kez grip oldu olmadı sen drunu dimle etrafını bosver

2 aylık 6 kilo ama çok zayıf bole yüzü falan küçücük hiç bole toplu değil ebem gayet iyi kilosu diyo ama 2 aylık bebekleri görüyorum maşallah toplu toplu acaba Nerede yanlış yapiyorum
6 kg mı maşallah benim oğluşum 2 aylıkken 5300 grdı göbek atıyordum iyi diye kilolu bebek sağlıklı diye bir şey yok ayrıca hem neden mama veriyorsunuz ben sedef hastasıyım meme ucumdan yanlış emzirdiğim için küçük bir parça koptu her yerim yara oldu yine de vazgeçmedim yanlış yapıyorsunuz :KK20: tomrisin emzirme günlüğünü okuyun emzirme kampına girin işe yarıyor http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-3-peki-sutu.html

Biberon a alıştı memeyi verdiğinde başlıyor ağlamaya aç bıraktım yinede alması sagdim emmeye emmeye sütum de gitti

arkadaşlar şimdiki nesil bence bu yüzden obez. yanlış anlamayın sizi eleştirmiyorum ama 2 aylık 6 kilo neresi zayıf. benim kızım 4 aylık 6,5 kilo ve gayet sağlıklı ve doktorumuz kilosunun ne eksik ne fazla olduğunu söyledi. tam olması gereken kilodaymış. çevredekilerin ne dediğine kulaklarınızı kapatarak büyütün bence çocuklarınızı. bu arada benim kızımda mama ile besleniyor.

benim ki de mama ile besleniyor 3 un cu ayında günde ne kadar veriyorsun?

Bebeğime sadece mama veriyorum ama hiç gelişmiyor sanki
canım bebegın nekadarlık ve ne mama yedırıyosun mama cok onemlı benımbebgım hıc kılo alamadı mamasını bıberonunu degıstırdık mama degısımınden sonra basladı kılolar sımdı durduramıyoruz kıloyu bırde kac saatte bır yedırıyosun bahsedersen yardımcı olmak ısterım..

Back
X