Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etrafındaki ler ole demiyorum işte iyi besleniyor diyorlar özelikle eşimin akrabalari
benim de kızım 2.5 aylıkken sütüm kesilmişti ve mamayla beslendi annem moralimi bozardı zayıf bu gelişmiyor diye merak etme toplu bebek saglıklı demek değil etrafımızdaki bir cok cocuktan daha saglıklı su an 5 yasında ayrıca evet alerjik durumları ve phapa diye bir hastalıgı var ama hepsi genetik gelişimsel sürecle alakasız yani kızımdan cok daha kilolu olan kuzeni gripten nezleden basını kaldıramazken phapa nöbetleri hariç turp gibidir bizimki 5 yılda 2 ya da 3 kez grip oldu olmadı sen drunu dimle etrafını bosverGörüntüsü küçücük
6 kg mı maşallah benim oğluşum 2 aylıkken 5300 grdı göbek atıyordum iyi diye kilolu bebek sağlıklı diye bir şey yok ayrıca hem neden mama veriyorsunuz ben sedef hastasıyım meme ucumdan yanlış emzirdiğim için küçük bir parça koptu her yerim yara oldu yine de vazgeçmedim yanlış yapıyorsunuz2 aylık 6 kilo ama çok zayıf bole yüzü falan küçücük hiç bole toplu değil ebem gayet iyi kilosu diyo ama 2 aylık bebekleri görüyorum maşallah toplu toplu acaba Nerede yanlış yapiyorum
canım bebegın nekadarlık ve ne mama yedırıyosun mama cok onemlı benımbebgım hıc kılo alamadı mamasını bıberonunu degıstırdık mama degısımınden sonra basladı kılolar sımdı durduramıyoruz kıloyu bırde kac saatte bır yedırıyosun bahsedersen yardımcı olmak ısterım..Bebeğime sadece mama veriyorum ama hiç gelişmiyor sanki