Çocuk Hastalıkları 2 aylık bebeğim aşırı derecede kusuyor yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Amin canim.bnm bebegimin idrari ve kulturu temizdi.kakada sindirelememis seker buldular laktoz intoleransi dedi doktor anne sutunu kesin dedi.kesmedim tabi boyle bisiyi tum dunya onaylamaz herkes anne sutu diye bagirirken.hacetteped profa goturdum hemde iki kere ikisindede bisiyi yok rahat ol dedi yolladi.ona guvenmekten baska carem yok ama dayanamiyorum.bu konuda okadar cok sey okudum o kadar arastirdimki doktor kadar bilgi shibi oldum snki.ama sanirim alti ayina kadar beklemek zorundayim.
Mrh coook olmus siz bunlari yazali ama acaba nasil oldu bebisiniz ne zaman gwcti kusmalari banada laktoz int. D3ndi bu konuda ne yaptiniz bilgi alabilirmiyim

merhaba ;

bebeğim doğalı ıkı ay oldu ve doğduğundan buyana sureklı kusuyor kucağıma almaya korkuyorum kılosunda hıcbırsorun yok kılo alımı ıyı ama ne emerse çıkarıyor az kusma da değil aynı sorunu yasayanlar varsa nolur yardım edınn

Ya ben başka bi bişi sorcam ben yeni üye oldum Nasıl msj atıyoruz soru soruyoruz ve gelen msjları görüyoruz yardımcı olabilir misiniz

merhabalar.buraya yazn anneler bebekleriniz ne alemde?hala kusuyorlarmi benim bebegimde uc aylik dogdugundan beri kusuyor.kac doktora gttiysem uc saatte bir besle cok sik besliyorsundur dedi yolladi.kilo aliyor ama hep sinirda.ondan dikkate almiyorlar kusmasini.ama benm bebegim beslendikten sonra uc bes ne kadar kusarsa artik surkli kusuyor.ilk kusmasi gazla hadi normal diyorum ama devami geldikce cok korkuyorum.surkli ust bas degis bird kis ortasindayiz.bende oda giyecek bulamiyoruz bazen.yatak yorgan carsaf koltuk hali nersi varsa kustu.onluk yikmaktan biktim artik.inanin bes dakika icinde alti yedi onluk kirletiyor.allahtan gelen hersye raziyim yeterki dermansiz derdi olmasin ama cok zor.hep mutsuzum hic anne oldugumu anlayamadim.bebegimi zevkle giydirmiyorum bile.onund hep onluk.giydgni ustunde goremeden cikariyoruz bazen.birde ben cok merak ediyorum bebegim kustuktan sonra hemen acikirmi yoksa yine beslenmesi icin uc saati beklemelimiyim?zlutfen deneyimlerinizi paylasin anneler

Aynı bizi anlatmışsın kızım beş aylık olmak üzere hala ilk günkü gibi kusuyor hiç güzel birşey giydiremiyoruz anında çıkarıyoruz

Back
X