Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim 2 aylık bir bebeğim var sütüm hiç yok mama veriyorum ama çok az yiyor çokiştahsız günde 200cc yi bulmuyyor cocuk dr u tahliller yaptı jepsi normal kan idrar kaka hepsi normal çıktı kilo alımı çok az bu durumda bana önerisi olan varmı mama da değiştirdk sonuç aynı
Demekki bebeginizin midesi bu kadar aliyor zamanla duzelir belki. Benim kizimda ayni sizin gibiydi 30 ml mama icerdi 2 3saatte suanda 22 aylik oldu maalesef yasitlarina gore cok zayif 10kilo 200 gram yasitlari 12 13 kilo
Keçi sütlü bi mama var golden goat en başta onu deneseydiniz keşke anne sütüne en yakınıymış o yüzden sindirimde bi problem yasamaz daha rahat icerdi benimkide 2aylık oluyo yarin ve bugun o mamadan verdim sütüm cok cok az yetmiyo üstüne takviye yaptim anlicaginiz mamadan benim dedigim mamaya geçersenizde geçişleri yavas yapın diyolar atiyorum 2 suan yedigi mamadan 1 golden goattan verin akşama kadar böyle tekrarlayin 2-3gün yani bence bi deneyin