- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
Yardım edin nolur 1 haftadır İstanbulda babanemin yanındayım 2 aylık bebegimle. Dayısını görmek için gittik değişiklik olsun dedik. Önce ben grip oldum tam geri dönucez kızım normalde çok hapsurur aldırış etmedim baktım 10 dakka arka arkaya hapsuruyor bi sıkıntı olduğunu anladım. Tam evden cikicam havaalanina, bi hapsurdu sıvı sümüğü aktı eyvah dedim. Yanaklar azcık serin, alnı sıcak değildi. Ve keyfinde de hiçbişey yoktu. Neyse eve geldim falan 21.35 teydi uçağım uçaktan önce emdi bi de uçakta çok azcık emdi uykusu vardi çünkü. Daha sonrası eve geldiğimde bi 10 dk emdi şimdi uyandı meme vereyim dedim burnundan da sümük sesleri geliyor almadı bende çok zorlamadim sonra kıyamete bindirdi ağlaya ağlaya. Biraz aspiratörle çekmeye çalıştım yatirmadan bosaltmistim çünkü. İşe yaramadı izin vermedi yani. Neyse sonra tekrar meme vermeye kalktım sakinleşti aldı 1 2 emdi dudağında bekletti ve derin uykuya daldı bu arada 1 pike 1 örgü battaniyesini koydum o yapar mı bilmiyorum alnı biraz daha sıcaktı. Çok mutsuzum kendimi sucluyorum yardım edin napmam lazım ve pazartesi günü 3 tane aşısı var verem de dahil bu da ateş cikariyomus napicam ben allahım...