- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Hastayken bebege aşı yapilmaz malesef.Yardım edin nolur 1 haftadır İstanbulda babanemin yanındayım 2 aylık bebegimle. Dayısını görmek için gittik değişiklik olsun dedik. Önce ben grip oldum tam geri dönucez kızım normalde çok hapsurur aldırış etmedim baktım 10 dakka arka arkaya hapsuruyor bi sıkıntı olduğunu anladım. Tam evden cikicam havaalanina, bi hapsurdu sıvı sümüğü aktı eyvah dedim. Yanaklar azcık serin, alnı sıcak değildi. Ve keyfinde de hiçbişey yoktu. Neyse eve geldim falan 21.35 teydi uçağım uçaktan önce emdi bi de uçakta çok azcık emdi uykusu vardi çünkü. Daha sonrası eve geldiğimde bi 10 dk emdi şimdi uyandı meme vereyim dedim burnundan da sümük sesleri geliyor almadı bende çok zorlamadim sonra kıyamete bindirdi ağlaya ağlaya. Biraz aspiratörle çekmeye çalıştım yatirmadan bosaltmistim çünkü. İşe yaramadı izin vermedi yani. Neyse sonra tekrar meme vermeye kalktım sakinleşti aldı 1 2 emdi dudağında bekletti ve derin uykuya daldı bu arada 1 pike 1 örgü battaniyesini koydum o yapar mı bilmiyorum alnı biraz daha sıcaktı. Çok mutsuzum kendimi sucluyorum yardım edin napmam lazım ve pazartesi günü 3 tane aşısı var verem de dahil bu da ateş cikariyomus napicam ben allahım...
Hastayken bebege aşı yapilmaz malesef.
Allah allah belki korkudan dokundurtmuyordur bacaklarına.Aşı ates ve huysuzluk yapar endiselenmeyin ilk iki gun genelde olur oyle.daha cooook hasta olacak hicbirseye bağlamayın üzülmeyin boyle boyle büyüyorlar
Aşı yerleri ağrıyor olabilir ya da miniğin çok nazlı annesi çekeceğin varhiç korkma 2.ay aşısından sonra benim kızım da huzursuzdu calpol içtikten sonra mışıl mışıl uyudu. Burnunu çekmeden önce bruno sıksan ifrazat daha rahat çıkar kızım 4.5 aylık ve 3 kere hasta oldu hiç ilaç kullanmadan bruno ve otribebe ikilisiyle atlattık 3ünü de.
Çok geçmiş olsun şu an iyi olduğuna sevindim Allah korusun onu. Aşılardan önce ateş düşürücü verdiniz mi bazıları veriyormuş bazıları aşının etkisini etkiliyor diyor bende şimdiden bilgim olsun diye merak ediyorum
Çok haklısın mecbur kalmadıkça verilmemeli ama ben ateşten çok korkuyorum havale vs durumundan Allah korusun onun için önlem olarak verilir mi acaba diye düşünmüştüm ama gerek yok anladığım kadarıyla olursa ilaç hemen düşürüyor sanırımÇok teşekkür ederim. Valla ben bekledim ateşi çıksaydı şurubu verecektim ama keyifliydi iyiydi saat akşam 7 ye kadar. Bi anda kotulesti kotulesince verdim surubunu. Yarım saat 40 dk kadar sonra tamamen düzeldi. Bende şöyle düşündüm hani gerekmedikçe bebeğimi ilaçlarla iyilestirmeyeyim doğal yollarla olsun
Çok haklısın mecbur kalmadıkça verilmemeli ama ben ateşten çok korkuyorum havale vs durumundan Allah korusun onun için önlem olarak verilir mi acaba diye düşünmüştüm ama gerek yok anladığım kadarıyla olursa ilaç hemen düşürüyor sanırım
evet ben de Calpol ile büyüdüm, çocukken bile içtiğimi hatırlıyorum tadı da nefis :) iyileşmenise sevindim canım, 2.ay aşılarından tırsıyorum ben de..Aynen benim de korkum o allah korusun ama 38 38.5 ta doktora götürün diyolar. Onun dışında terli ve sıcak tutmamak lazım sanırım o kadar bilgisizdim ki yeni yeni öğrendim bazı şeyleri ben. Bu calpol ilacını da. Sorana sormayana onericem artık.
evet ben de Calpol ile büyüdüm, çocukken bile içtiğimi hatırlıyorum tadı da nefis :) iyileşmenise sevindim canım, 2.ay aşılarından tırsıyorum ben de..bu arada rotavirüs 2.ayda mı kuzum? bizim takvimde 3.ay gözüküyordu da?
iyi yapmışsın kuzum boşver ya milletin ağzı torba değil ki boş boş konuşup duruyorlar.. sıkma sen canını kafanı topla, güzel kızımıza maşallah hiçbir şeycik olmaz Allah'ın izniyle.. :) :*Gülüm rotavirus 3. Ay zaten 3. Aydan gün aldığı için yaptılar sanırım ağızdan sıvı şeklinde oluyormuş yeni gördüm bende. Bu arada face instagram kapattim haberin olsun olur da goremezsen sildim sanma. Fazla foto yüklediğim için rahatsız oldum nazara inanmam ama içim sıkıldı ilk defa kapattim uzun zaman sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?