Ağlayıp ıkınıyorsa kork diyen arkadaşlar bnm bebeğim gazını yaparken bile ağlıyo kaka yapamoyo zaten
dr kendiliğinden geçer dedi çatlak varsa nasıl anlayabiliriz uykusundan hep gaz çıkarıp ağlayarak uyanıyo lütfen biri yardım etsin çıldırmak üzeriyim
İnsaallah cevabimi gorursunuz. Benim cok isime yaramisti.
Kulak pamugunu zeytinyagina batirin, makatina tampon yapin, hafif iceriye zeytinyagi surun. Cok rahat yapacaktir. Eczanedende zararsiz bir fitil alabilirsiniz, adini unuttum, ama tahris etmemesi icin fitil ucte birini kullanin ama dikine kesin.
Birde bebeginizin butun eklemlerini sabah oglen aksam, 10 ar kere calistirin.
Bebekler buyudukce gsz sancisi olmuyor nedeni ise haraketlerin cogalmasidir, iste o haraketleri siz yaptirirsaniz bicakla kesilir gibi kesikecektir gaz problemleriniz.
Ayaklarinin altina viks surup corabini giydirirseniz usutme kaynakli agrilara iyi gelecektir.
Benim oglum uykusunda kivranir agardi, o aglar ben aglarim ilk iki ayimiz boyle gecti. Fizik dr egzersiz onerdi, cok sukur iyi geldi.
Birde kolik muzigi var dinetirseniz bebeginiz gevser. Kucukse sac kurutma makinasi ve elektrikli supurge seside rahatlatir, sakinlesir.
Umarim iyi gelir yavrunuza, cok gecmis olsun.