• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebeğim Kucak istemiyor

Kestanecicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
655
Puanlar
103
2 aylık bebeğimi kucağıma aldığım an ağlıyor hiç sevmiyor bu durum normal mi? Çevrenizde böyle bir şeyle karşılaştınız mı? Kendini kasıyor. Normalde de sürekli ağlıyor ama kucakta farklı ağlıyor sanki.

2 aylık bebeğimi kucağıma aldığım an ağlıyor hiç sevmiyor bu durum normal mi? Çevrenizde böyle bir şeyle karşılaştınız mı? Kendini kasıyor. Normalde de sürekli ağlıyor ama kucakta farklı ağlıyor sanki.
Hiç böyle bir durum yaşayan yok mu?

Ben kucağımda arkası bana dönük ve dik tutuyordum. Anca öyle duruyordu

Gazi vardir yuzu asagi gelecek sekilde tutun birde ole deneyin

Benimki de anakucağında durmayı sevmezdi, hemen yaygarayı basardı. Farklı pozisyonlarda deneyin. Öncelikle sakin olun. Sizin stresiniz çocuğa geçmesin. Sıcak sevmiyor da olabilir. Serin bir ortamda deneyin. Herhangi bir koku sıkmayın, saçlarınız dahil. Kokusuz deterjan kullanın çamaşırlarınızda. Teninizin kokusunu alsın sadece. Emziriyorsanız emzirme sürenizi sarılarak biraz uzun tutun alışın birbirinize☺️

Benimki de anakucağında durmayı sevmezdi, hemen yaygarayı basardı. Farklı pozisyonlarda deneyin. Öncelikle sakin olun. Sizin stresiniz çocuğa geçmesin. Sıcak sevmiyor da olabilir. Serin bir ortamda deneyin. Herhangi bir koku sıkmayın, saçlarınız dahil. Kokusuz deterjan kullanın çamaşırlarınızda. Teninizin kokusunu alsın sadece. Emziriyorsanız emzirme sürenizi sarılarak biraz uzun tutun alışın birbirinize☺️
Saatlerce memede de tuttum ten tene teması da denedim hemen ağlıyor sadece emerken kucağımda nerdeyse 🥲 çok üzülüyorum ya doya doya şöyle sevmek istiyorum kucağımda durmuyor Allah başka sağlık sorunu vermesin de inşallah ilerde biraz anlayınca ister

Reflü ya da gaz olabilir o zamanlar hep yay gibi kendini geriye atardı ne zaman sakince kucağımızda taşıyabileceğiz derdik
Sonradan düzeldi mi? Yenidoğan döneminde mi öyleydi? Bizimki neredeyse doğdugundan beri sevmiyor kolik bir bebek :( sizin ne zaman düzeldi acaba? Alır almaz ağlar mıydı

Sonradan düzeldi mi? Yenidoğan döneminde mi öyleydi? Bizimki neredeyse doğdugundan beri sevmiyor kolik bir bebek :( sizin ne zaman düzeldi acaba? Alır almaz ağlar mıydı
Ağlama huyu yoktu ilk 1 ay sonra gaz başlayınca çok ağlardı. Sling, kanguru, bebek arabası bunlarda uyumayı severdi çünkü gazına iyi geliyordu. Çocuklarımız çok aynı gibi durmuyor ama geçici bir dönem onu diyebilirim şu an yapışığız mesela devamlı üstümde.

Back
X