2 aylık bebek için yardım karın agrımız var çok ne yaptıysak geçmiyor

esranew

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
16
7
6
31
Emince cok huysuzluk oluyor doktora gittik karın ağrısı dedi neocolic şurup verdi idrarda enfeksiyon yok fakat surekli aglıyor gazoda yok gaz damlaso verdim sırtını ovalıyorum hiö bir agırsı sıkıntısı olmadan aglayan bir bebel deil aç oldugu gazı oldugu ve altı pislendiginde aglıyor ne yapıcagımı sasırdım serbetli su verdim mçörek otu kaynatıp verdim karnını sardm emiyor uyanıyor aglıyor uykuda yok dogru düzgn me yapıcam acil yardım
boynunun kenarında pişik var buda sebep olabılır mi krem bakımını ypyorm bepantol ama

2 aylık bebeğinize lütfen şerbetli su ve çörek otu vermeyin çok zararlı. 6. aya kadar SADECE anne sütü verilmeli. doktora gidip tam bi muayene yaptırıp onun dediklerini uygulamalısınız.

Valla bizim burda cocuklar dogdugu gibi anason veriler karin agrisina cok iyi geliyo diye isterseb bi dr danis ve ya arastir anason gazli cocuklar icin bire bir ama insan yinede korkuyo boyle seyler soylerken dr danismadan kulanmayin yinede siz

Benim kızımda da aynı durumu yaşadık, emdikten sonra ağlamaya başlıyorsa genelde huzursuzluğu akşam artıyorsa doktorunuza laktoz intoleransı yani süt alerjisi olabilirmi diye sormanızı tavsiye ederim. Kızımda vardı ve süt ürünlerini kestim gerçekten üç haftada kızımın ağlamaları kesildi .bir de ilk altı ay sadece anne sütü öyle çörekotu yağı rezene falan vermeyin yavruya, süt alerjisinden mi bilmiyorum boynundan da pişik eksilmiyodu sonra egzamaya çevirdi bi de onunla uğraştım bir ay .

Back
X