2 aylik biberon biraktirmak istiyorum

cilekrecelii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
77
16
88
29
Merhaba herkese . Bebeğim 36+3 'te doğdu. 10 gün yoğun bakımda kaldı. Sutumu sağıp gönderiyordum biberonla vermisler. Eve gelince emzirmeyi denedim ama çok ağlıyordu sarilik korkusundan, erken doğduğu için dayanmayıp biberonla devam ettim . 50 günlük oldu. 5 kg oldu bile çok şükür . Şimdi emzirmeye alıştırmak istiyorum. Siz neler yaşadınız neler tavsiye edersiniz ? Deneyimlerinizi okursam bana destek olur :)

Aynı sorun bende de var. 36. haftada gelişim geriliğinden erken doğdu. Beni 5 dk emiyo arkasından kıyamet kopuyo ağlıyo. Ya sağdığım sütü veriyorum o an yoksa mama veriyorum. Doktor kilo alımı iyi bırak biberonu ağlarsa ağlasın elbet meme alcak diyo. Yok memeyi sadece 5 dk emiyo.Tecrübeli olanlar yazarsa bende cok sevinirim 😂

Merhaba herkese . Bebeğim 36+3 'te doğdu. 10 gün yoğun bakımda kaldı. Sutumu sağıp gönderiyordum biberonla vermisler. Eve gelince emzirmeyi denedim ama çok ağlıyordu sarilik korkusundan, erken doğduğu için dayanmayıp biberonla devam ettim . 50 günlük oldu. 5 kg oldu bile çok şükür . Şimdi emzirmeye alıştırmak istiyorum. Siz neler yaşadınız neler tavsiye edersiniz ? Deneyimlerinizi okursam bana destek olur :)
Biraz zor olacak, ama biz 30 gün boyunca kaşık ve şırınga ile besledik emmiyordu inanılmaz bir meme reddi vardı sağıp sütümü biberonla vermek gibi bir hata yaptık ilk günlerde. Ve sonra bebek biberon gibi hızlı aksın istiyordu beni emmek istemedi ama biberonu kaldırdık unutturmak için her öğünde kaşık kaşık besledik ya Enjektör ile içirdik çok zordu gerçekten gece kalk kaşık kaşık besle 2 saatte bir bunu yap derken bir ay geçti ve beni emmeye başladı. Pes etme bebekler çok zeki hemen kavrıyor oma biberonu unutturman lazım

Back
X