2 Aylık evlilik ve şok eden hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi dmldgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dmldgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
61
27
3
26
Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim

Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
Kaç yaşındasınız? Kaç haftalık hamilesiniz ve bu konuda eşiniz ne düşünüyor? Daha önce çocuk meselesini konuştunuz mu? Anne olmaya eğer hazır değilseniz doğurmak zorunda değilsiniz.

E korunmadan seks yapmisiniz damla neyine şok oluyosun 🤣🤣🤣 sanki leylekler getirdi. Neyse saglikla gelsin bebis. Alisirsiniz bir sure sonra yapacak birsey yok.
Evet ama tek ilişkidede olmaz diye düşündüm demekki oluyomuş bunalımdayım resmen

Nıye şok içindesiniz
Eşinizle dublorunuz mu sevismisti

Kaç yaşındasınız? Kaç haftalık hamilesiniz ve bu konuda eşiniz ne düşünüyor? Daha önce çocuk meselesini konuştunuz mu? Anne olmaya eğer hazır değilseniz doğurmak zorunda değilsiniz.
26 yaşındayım6 haftalık hamileyim eşim istiyordu zaten bebeği ama ben 1 sene bekleme taraftarıydım

Back
X