2 Aylık evlilik ve şok eden hamilelik

Basiniz sagolsun öncelikle. Allah annenizin mekanini cennet eylesin. Ben hep derim: Bir bebekle birlikte bir anne de doguyor. Bütün anneler bu tecrübeyi kendi yasadiklariyla beraber yasiyor. Bizim büyüdügümüz sekiller bizim evlat yetistirme tarzimiza da yansimak zorunda degil. Mesela bizde dayak da vardi büyürken, kendim cocuklarima vurmadim.vurmam da. Önemli olan ic sesiniz ve bu süreci esler olarak beraber gecirmeniz. Ilk cocukta ki avantaj: herseyi daha sindire sindire daha bilincli yasiyorsun. Kitap okuyun, ilerleyen zamanda doguma hazirlik kursuna da yazilin. Bizim toplumda maalesef dogumdan sonra bazen aileler fazla müdahele ediyor. Yok erkek sunu yapamaz, erkek gelmesim doguma felan. Erkekler covuk bakiminda geri kaliyor, kadin da tek basina kaliyor sonra bebekle.Biz kimseyi karistirmadik. Ailemiz destek oldu, ama ikimizde elimizden geleni beraber yaptik. Ben kimsenin dogum hikayelerini de dinlemedim. Cünkü maalesef hep cok negatif seyler de paylasiliyor. Stresten uzak durun. Korkmayin esinizle birlik olsaniz bu zamanlar ikinizi yakinlastirir da.
Çok teşekkür ederim zahmet edip yazmışsınız içimi rahatlattınız hep olumsuz şeyler duyduğum için sizden böyle şeyler duymak beni çok mutlu etti 🙏🏻

Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
Endişelenmekte haklısın evliliğiniz daha çok yeni eşinizle aile olmaya bile daha tam alışmamışsınızdır

Helal sana kız ceketini atsa hamile kalıyorsun ne libido ama :D İşin şakası Allah analı babalı büyütsün bence de çok erken çocuk için ama olan olmuş. Sağlıkla gelsin :KK200:
Adet olmam gereken günden bir iki gün önce dikkatsiz davrandığımız bi ilişkiden hamile kaldım, ilk oğlumuzda zaten hemen o aydan olmuştu. Eşim 2.yi duyunca aynı lafı kullandı gülerek şaka yaptı ama ben buna alındım 🙄 siz söyleyince komik gibi duruyo ama eşim söyleyince komik gelmemişti 😂

Adet olmam gereken günden bir iki gün önce dikkatsiz davrandığımız bi ilişkiden hamile kaldım, ilk oğlumuzda zaten hemen o aydan olmuştu. Eşim 2.yi duyunca aynı lafı kullandı gülerek şaka yaptı ama ben buna alındım 🙄 siz söyleyince komik gibi duruyo ama eşim söyleyince komik gelmemişti 😂
Erkekler sever böyle şeylerle övünmeyi, ne yaptım ya havaları :D Bir de en olmayacak yerlerde esprili yaklaşacakları tutar :D

Erkekler sever böyle şeylerle övünmeyi, ne yaptım ya havaları :D Bir de en olmayacak yerlerde esprili yaklaşacakları tutar :D
Tabii onun normal olarak yaptığı şeyin benim geç yumurtlamış olmama denk gelmesiyle alakası yoktu kendine pay biçiyo 😂 orda marifet onun değildi de gel anlat 😂 bende olaya çok romantik bakıyorum eşimde bende sağlıklıyız ne kadar uyumluyuz bu konuda bile falan diye hahahha😂

Valla ben şok. 3 yildir gün aşırı ilişkiye giriyoruz olmuyor. 🤸 amuda kalkmayı bile öğrendim 👊🧐😏. Sağlıkla gelsin 🤲

Tabii onun normal olarak yaptığı şeyin benim geç yumurtlamış olmama denk gelmesiyle alakası yoktu kendine pay biçiyo 😂 orda marifet onun değildi de gel anlat 😂 bende olaya çok romantik bakıyorum eşimde bende sağlıklıyız ne kadar uyumluyuz bu konuda bile falan diye hahahha😂
Ayy benim babam da böyle mesale biri çocuklarınız çok güzel diyor o da diyor ki ee tabi benim çocuklarım :D sanki annemin hiç payı yok :D

Back
X