Sorun bende demekle olmuyor sorununu söyleyecek ve çözüm bulacak ama iktidarsız gibi geldi bana. İnşallah depresyondadır. İktidarsız bile olsa doktora gidilir tedavi yöntemleri denenir erkekler bunu kabullenmekte zorluk yaşarlar, gurur kırıcıdır ama karısını kaybetmemek için bu durumu çözmesi lazım.
ben de artik nasil davranacgimi kestiremiyorum,bari sorunu bilsem,belki bi kac ay öncesinde yorgunluk stres fln yeterli geliyordu,ama artik beni ikna edemiyor bunlar.
Biz trde bi psikolog ya da evlilik danismanina gidersek daha ii olur diye düsünmüstük,ama bence tr de yasasydik bile esim gitmezdi,cunku bi caba sarfetmiyor cözmek icin.konunu tam okumasam da baştan sona neler yaşadığını anlayabiliyorum doktora gitmek için işten izin almak bu kadar zor mu ki izni bekliyorsunuz eşiniz durumu geçiştiriyo olabilir mi acaba
Valla arkadsim yurt disinda böyle hoca fln bulmak zor is ,bi tanifdiga sorsam da meselyi ögrenmesini istemiorum.Daha önceden de hep söylediigm gibi nisanimizin bi kac ay sonrasina kdr hersey normaldi hic degilse hmm bu adam da bisey var gibi bi fikre kapilmadim hic,ama beni de asla hcbiseye zorlamzdi,bilirdi bu konudaki hassasiyetimi.Ben d egitmek istiorum artik pskiloga cunku bendeki en byük sorun su,durduk yere cok mutsuzsam daha sonra mutlu olup düzelck diorum yeniden baglaniorum hayata,sonra gecio yien bu pembe günler,sen anca kendini kandir diorum yine kopuyorum hayattanhaklısın çok zor bi durum gerçekten evlenmeden önce nasıl davranıyodu normal sevgili gibi miydi? bence sende bi psikoloğa git belki ne yapman gerektiği konusunda sana fikirler verebilir Allah yardımcın olsun ya da bi hocaya filan git okuttur kendini ve eşini biri eşine büyü yapmış olabilir bu düşünce de geldi şimdi aklıma