2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Ben bu yorumuna ne cevap vereyim bilemedim,ama üzüldügüm kesin. Ben evliligimi göz göre göre bitirmek istemiorum tabiki,ama artik sabir gösterdikce de kendimden eksiliyor,cocuk ikimizde suan icin düsünmuoruz,bunu evlenmedn öncede kousmustuk cok cok sonra die,neyseki bu konuda sorun yok,zaten sartlarda hazir degil,ben okuyorum hala.Bunun cok önemli bi sorun oldugunu ve ayni zamanda özel oldugunu bilyiorum,bu zamana kadr onun icin kimseye söyleyemedim.

aslında amacım seni üzmek değildi tabiki fakat gerçekler bazen üzüyor insanı, senin durumun gerçekten zor
allah yardımcın olsun tekrardan

evliliğin böyle giderse eşinin annesi rolünü üstlenmekten başka bişey yapamazsın malesef

affına sığınarak konuyu eşime sorddum
tek kelimeyle gey olabileceğini söyledi başkada bir yorum yapmadı
doktorlar illaki bu tarz vakalarda birşeyler yapıyorlardır ama tam olarak bilmiyorum bi ddoktora gidip danışmanda faayda var canım
allah yardımcın olsun
duyarsız olmadığını söylemştin buda iktidarsızlıktan çok gey olduğunu gösterir bencede
ama emin olmadan sakın ilişkiye girme işler iyice ters gitmeye bşlayınca seni elinde tutmak için bir anda yakınlaşmaya çalışabilir bence kaybeden sen olursun:25:

benim sormak istediğim şey şu :
bir kaç sayfa önce eski sevgiliden bahsetmişsin

''BỈgün msn gecmisindne éski kiz ảrkadasiyla yazismalrini okumustum ve ỏrda iliskiye gỉrdikleri yaziordu,yani sânal sẽx yapilan bỉ ỏrtam degildi,kizin ailevi problemleri vảrdi,annesi agir hástaymis ,görüsemiolarlar ne zamndir hem duygusal hem cÍNsel anlamda bỉsey yok, ve kiz kendini eksik híssediordu seni zỏr dủumda bỉrakiorum biliorum fln diodu,ésim de ltfn öyle düsünme sen ailene déstek ol fln yazmisti,evet bu tam da az önce aklima geldi.''

orda ilişkiye girdikleri yazıyordu ne demek? tam anlamadım.
ikisimi konuşuyodu biz böyle ilişkiye girdik, anımı tazeliyolardı?
anlamadım valla..

benim bir arkadaşımın 2 tane çocuğu var... kocası da inanılmaz kibar ilgili sevecen biri... dışarıdan bakıldığında çok mutlu bir evlilikleri var... ama işin aslı neredeyse 15 yıllık evliliklerinde en fazla 10 kere falan ilişkide bulunmuşlar... oda hep arkadaşımın zoruyla olmuş. en başta problemler başladığında arkadaşımda çok mücadele etti. kocasına konduramadı... kocasıda hiçbir zaman kabullenmedi kendi durumunu zaten.. türlü türlü bahaneler, doktorlar... ama sonunda arkadaşım bıktı uğraşmaktan
bu şekilde devam ediyor evliliğine... sanırım kocası gizli gay... bu tip insanlar sırf kendilerinin tercihleri başkaları tarafından anlaşılmasın diye evlenyorlar...hatta mutlaka da çocuk yapıyorlar...
umarım sizin eşiniz böyle değildir... ama size tavsiyem kesinlikle çocuk yapmayın eşinizden emin olana kadar...

benim bir arkadaşımın 2 tane çocuğu var... kocası da inanılmaz kibar ilgili sevecen biri... dışarıdan bakıldığında çok mutlu bir evlilikleri var... ama işin aslı neredeyse 15 yıllık evliliklerinde en fazla 10 kere falan ilişkide bulunmuşlar... oda hep arkadaşımın zoruyla olmuş. en başta problemler başladığında arkadaşımda çok mücadele etti. kocasına konduramadı... kocasıda hiçbir zaman kabullenmedi kendi durumunu zaten.. türlü türlü bahaneler, doktorlar... ama sonunda arkadaşım bıktı uğraşmaktan
bu şekilde devam ediyor evliliğine... sanırım kocası gizli gay... bu tip insanlar sırf kendilerinin tercihleri başkaları tarafından anlaşılmasın diye evlenyorlar...hatta mutlaka da çocuk yapıyorlar...
umarım sizin eşiniz böyle değildir... ama size tavsiyem kesinlikle çocuk yapmayın eşinizden emin olana kadar...

:53::53:
Ay daha neler duyacağım gözlerimi pörtletecek ya
15 yıl ne demek bu kadındaki sabır nedir?:53::53:

:53::53:
Ay daha neler duyacağım gözlerimi pörtletecek ya
15 yıl ne demek bu kadındaki sabır nedir?:53::53:

evet gerçekten herkesin farklı bir dramı var bu hayatta ne yazık ki.... arkadaşım evliliğine bir şekilde devam ediyor işte.. eşi gerçekten iyi bir insan.. ilgili bir baba ve eş.. sadece cinsellik yok hayatlarında.. maddi durumlarıda yerinde.. kadının bir dediği iki olmuyor.. arkadaşım tabiki de bazen mutsuz oluyor ama artılarını düşününce eşinin durumu kabullaniyor galiba...
ilginç bir detay daha vereyim size.. eşinin babasıda böyleymiş... yani oda sadece çocuk için birşeyler yaşamış ve sonra bir daha cinsellik yaşamamış...genetik olabilir mi acaba diye düşünüyor... çünkü çocuğunun biri erkek....:(

tullip eşin banyoya girince kapıyı kitliyormu?

mesajlarinin hepsini okuyamadim ama esin gitmese bile sen kendin en kisa zamanda bir doktora git. ben evli bir bayan olarak soyluyorum bu durum erkekler icin hic normal degil erkeklerde cinsel istek genelde cok kuvvetlidir...kadinlar genelde kacar erkeklerde bu his cok fazla ben cevremde de hep boyle duyuyorum...5 6 aydir iliskiye girmemek ne demek canim ya sertlesme sorunu olsaydi da inan dayanamaz sana yine sokulurdu bir gece dahi olsa..bence esin gay gibime geliyor

....Dün kiyamet koptu sanki,yer acildi gök delindi,ruhumu teslim ettim.Sevgi neydi,peki ya emek,insani en cok sevdigi mi kirardi, mutluluk kac satirlik bahardi? Dün benim kiyametimdi sanki, bu ruh bu beden bana ait degil belki..Dün yagmurlar sel oldu,bir insanin sessiz feryadi deldi gecti gögün karanligini..Ben(biz ) dün mü öldü(k)m yoksa..

Konuya tam hakim değilim.Bütün yorumları okumadım.Ama okuduklarımdan yola çıkarak şunu söyleyeyim.

Boşanmayı ciddi ciddi düşün.Ailem kabullenemez filan demişsin ama dünyada parayla satın alınamayacak şeylerden birisi zamandır.Sen bu günlerini bir daha geri getiremeyeceksin,bu yaşlarına geri dönemeyeceksin.Bence ailen asıl seni bu şekilde mutsuz,depresif görmekten üzülür.

Bizim toplumda cinsellik sadece erkekler için önemli kadın içinse bir görev olarak algılansa da belli bir yaşa gelip hala cinselliği tadamayan bir kadında pek çok ruhsal sıkıntılar meydana gelir.

Eşin gay mi yoksa sana dair sorunları mı var bilemiyorum.Şudur budur diyemem.Bunu en iyi eşin sonrada sen bilebilirsin.Ama bu süreye kadar hala sana yakınlaşmadıysa şu saatten sonra da yakınlaşmamanız en doğrusu olur.Çünkü ya homoseksüeldir,sırf bunu bastırmak için seninle ilişkiye girer,kullanır.Bu çok kötü yıpratır seni.

Ya da senden zevk almadığı halde sırf sen istedin diye bir şeyler yaşar bu da çok kötü bir durumdur.

En yakın zamanda mahkemeye başvur bence.Ve kendini suçlu hissetme.Sorun her neyse eşinden kaynaklanan bir şey.Bunda da bir hayır vardır diye düşün.

....Dün kiyamet koptu sanki,yer acildi gök delindi,ruhumu teslim ettim.Sevgi neydi,peki ya emek,insani en cok sevdigi mi kirardi, mutluluk kac satirlik bahardi? Dün benim kiyametimdi sanki, bu ruh bu beden bana ait degil belki..Dün yagmurlar sel oldu,bir insanin sessiz feryadi deldi gecti gögün karanligini..Ben(biz ) dün mü öldü(k)m yoksa..

Evliliğinde pek çok kadın ama aynı ama farklı sebeple böyle hissetmiştir sanırım..:ssz:
Kendini çok üzme.. Sen çok sabrettin emin ol. Herkes bu kadar bekleyemezdi..
Dilerim hakkında hayırlısı olur.
Yakın zamanda huzur bulursun arkadaşım.

Ben anlamadim neler olduğunu. Neler yasadiniz tullip böyle seni sarstı

sonuç olarak ne oldu acaba yoksa boşanacak mısınız ?
konuya rast gele baktım yorumları sonuna kadar okudum merak edip :/

Tullip ne oldu canim?

Konusacagim demistin
Sanirim konustunuz ve ayrilmaya mi karar verdiniz?

Peki esinin aciklamasi neydi?
Sorunun kendinde oldugunu kabul etti mi?
ya da baska bir durum mu var?

cnm benımm ... okadar uzuldumkı durumuna .. cok sabretmıssın.. Rabbim görüyordur mukafatı bır verecektir..

acıkcası gızlı takıpcındım okuyordum en son esımle konustum kızllar cok mutluyum dedıgını okumustum hatta sevınmıstım.. ama boyle olacagını bılemezdım..

kasımda yazdın nısan olsu arkadsım .. radıkal bır karar ver cnm artık.. belkı o cıddıyetını gorunce harekete gecer.. adamdakı bencıllıge bak.. hıc ıcı acımıomu bu adamın? bu kadına ne kocalık yapıorum bırde ustune dalga gecer gıbı neyın var dıorum.. hayret bırsey ya cok sınırledım cook..

ah cnm yasın genc daha yoksa bu adam, buna alısacak, genclıgın solup gıdecek.. sen sabrettın, inan baska bır kadın bukadar sabretmez coktan kıyamet koptuydu hatta aıleler bıle ogrenmıstı.. bu adam bunları goremıormu??

benım esım yanımda benımle ılgılı bu sorunu cozmeye calısıor, ne erkeklık gururumu onurumu kırıyor nede sırretlıge vuruyor.. hak gecıo cnm.. kul hakkıdır bu sana yaptıgı..

uzun oldu ama kusura bakma cok sınırlendım esıne!!! radikal bır karar ver hayatım genclıgın solmadan, kendıne ozsaygın gıtmeden, ıssızlasmadan.. bırak ne halı varsa gorsun..

olan sana olur hayatım, umarım hayatın ıstedıgın gıbı olur guzel haberlerını beklıorum...

konunun hepsini okumadım ama ortada bir evlilik var, umarım sorununuz çözülür, eşin yardım almayı kabul eder ve yuvanıza yazık olmaz. bu tür durumlar yüzünden evlilikler bitiyor evet ama adamlar daha sonra evlenip çocuk sahibi oluyorlar bir arkadaş belirtmiş zaten. bir şekilde durumu kabullenip doktora görünmek faydalı olabilir.

son durum ne oldu acaba?

Konuma yazan ve bana özelden mesaj atan tüm arkadaslara tesekkür ederim,aslinda girmeyecektim uzun süre foruma,cünkü iyi degilim ben,ama o kadar cok yorum vardi ki forum da ve beni merak edenler ,dayanamadim.Cuma gecesi konustum,demistim cok farkli olacak diye,zaten pc i kapattim aglamaya basladim,geldi hemen yanima sen niye agliyorsun yine diye saka gibiydi ama ciddi ciddi 3 kez sordu bunu ben de tam patladim,yetr artik dedim hala soruyorsun bir de,bizim senle kalici sorunumuz ne sende iyi biliosun,ben artik dayanamiyorum,katlanamiyorum dedim,nasil agliyorum ama......................

Katlamiyorsan katlanma ya yeter artik dedi bana,ben sok oldum,bu beni iyice sinirlendirdi,bagirdim cagirdim,komsular tm sesimizi duydu muhtemelen :( Sinir krizi gecirdim yeter diyorm agliyorm bi yandan o beni sakinlestirmek icin tuttu kollarimdan ,ben o sirada Allahin cezasi,seni rezil edecem herkese anlatacam dedim,isler iyice cikti cigrindan..Birden inanilmz sinirlendi Allahin cezasi da dedin ya tebrik ederim dedi,tamam benim icin konusma bitmistir,seni görmek istemiyorum,senle konusmayacam dedi,öbür odaya gecti pesinen gittim,yeter artik dedim biterse biter bu ne böyle,ama sen benim hayatimi mahvettin erkek icin kolay sen 3 kere daha evlenirsin bile dedim,bagirdi cagirdi .Sonra benim gücüm tükendi yere cömeldim dayanamadi o halime..Aldi kucagina yataga yatirdi,az önce o kadar sinirliydi simsiki sardi beni,öperken alnimdan tamam ben gidiyorum,sen daha mutlu olacaksin dedi,benim sesim bile cikmiyor,soka girdim.

Agzimdan cikan tek sey duaydi,Allahim yardim et sen bana,beni terketme Alahim diyordum sadece.Yani kendi acisindan ayrilma karari almistik,ama sen güclüsün,önünde cok güzel bir hayat var,sen cok mutlu olacaksin diyor,ben konusamiyorum yine,hayatimda hic böyle hissetmedim dilim tutuldu resmen,ara ara agladim yine sustum,tekrar agladim..Böyle böyle geceyken sbah oldu ,uyandim bize de o gün misafir geliyordu,hazirliklar fln,sadece geldi günaydin dedi simsiki sarildiMisafirler geldi tabiki rol yaptik,ama benim icimde ne firtinalr kopuyor,hatta ikizleri vardi,ins sizinde ikizleirniz olur bence fazla da beklemyin cocuk iicn falan dediler.Aksama kadar bizdeydiler,gittikten sonrada yine sadece gerekince konustuk.

Bu sabah kollarimi gördü mosmordu,beni tutmak isterken morarrti kollarimi,görünce sok oldu,simsiki sarildi bana,agladim ben iki damla yas süzüldü ama o kadar,senden bisey istemicem artik dedim yine sarildi simsiki,bense sadece gözyasi döküyordum baska hicbisey demedim. a,o geceki bosanma konusmasiyla ilgili hic de konusamdik,demedim yani sen en son gidiordun fln diye,bu arada ben gidecem ama senin hep yaninda olacagim,hep rahat edeceksin demisti.Ici bos cuval gibi hissettim kendimi,yaslanmis agac gibi,hala da öyleyim,napacagimi bilmiyorum bundan sonra.Ben tullip,ben..Ben napicam bundan sonra nerde kaldi benim hayallerim,nerde kaldi mutluluk,ben nerdeyim............

allah yardımcın olsun.

konun bi kısmını okudum. eşinin cinsellik sırasında bazen ereksiyon sorunu yaşadığını yazmışsın ama uyurken yada tv izlerken bi problem yok demişsin sanırım o zaman ereksiyon oluyo manasında demişsin bunu anladığın esnada yanaşsan kendisine. bide eşnle sarılıp öpüşüyomuşsunuzda bu sırada ereksiyon oluyomu. çünkü bi sorun yoksa olması gerek. ve şunu sana kesin olarak söyliyim kadınlara ilgi duyan ikdidarsız olmayan bi erek aynı evin içinde severek evlendiği bi kadına aynı yatağa girince mutlaka bişey yaşanır. had heycan diyicem. 2gün 10 gün olsun hadi diyicem az deneyimden dolayı erken boşalma olsun buda sık birliktelikle zamanla çözülecek bişey. bu adamın sorunu ne. sorun neymiş. bunu bilmen gerek.

kesinlikle ya ikdidarsız ya gay. başka açıklaması yok. insanlar evleniyo alımlı güzel fizikli. sonra şimanlıyo ama yatak odasında eşi yine cinsellik yaşıyo. onu geç cinsellik için hamilelikten daha kötü bi görüntü yok bence insan kendi vücuduna başka bir yakıştırma yapıyo seksi hiç bi durum yok. ama eşler yine cinsellik yaşıyo. yani bu olay güzellik, çirkinlik, sevgi, aşk olayı değil. ne çirkin kadınlar var ve ne de yakışılı eşleri ama cinsellik problemleri yok. hee şu olur. adam senle birlikte olur. 1 olur 5 olur 10 olur senden keyif almaz. yaa ten uyumu denen bişey var o olmaz. daha bişey olmadan neyinden soğuycak bu adam.

ki eşin seni seviyo buda belli bişey. yani sevmese şimdiye kadar çoktan derdi seni sevmiyorum ondan istemiyorum ilişki diye. hiç bir erkek kendi erkeklik egosunu ezdirmez bu konuda senden dolayıysa anında vurur yüzüne. bundan sonra belki söyler seni beğenmiyorum diye ama sakın inanma olay seni beğenip sevmemesiyle alakalı değil emin ol.

şu kendisinde gördüğü sorun neymiş bunu sakinleş ve konuş kendisiyle. şimdi boşansan adın dul olacak hemde hiç bişey yaşamadan. çözülebilecek bişeymi çözülemiyecek bişeymi madem boşanıcaz ne için harcandığımı bileyim de.

bu arada seni herkese rezil edicem lafını kızgınlıkla söylediğini he ne olursa olsun bundan ölene dek kimseye bahsetmeyeceğini söyle eşine yoksa ağzından tek laf alamazsın haberin ola. forumda zaten yeterince içini döküyosun ailene veya başka bi tanıdığınada sakın paylaşma.

aslinda yazmicaktim haddime degil diyodum ama bosanicam,adim dul olcak hayatim mahvoldu diye dusunme.bizim bi akraba da evlendi,1 sene icinde hem cocugu oldu hem bosandi,eski esinin ailesi zaten istemiyodu basindan beri o evliligi.2 sene sonra yeniden evlendi,su an gayet de mutlu bi evliligi var.hayatim uzgunum ama birliktelik istemeyen bi adam ya iktidarsizlik problemi yasiyodur ya da gaydir.konunun basinda stresli,kirgin falan demissin de saglikli bi erkegin boyle davranmasi mumkun degil bence.bi sonraki adimini iyi dusun,konuyu kapamak icin bi kere birlikte olur sonra bu is boyle devam ederse ya da ondan sonra ayrilmaya karar verirsen daha cok uzulursun.
Allah yardimcin olsun.

Back
X