Konuma yazan ve bana özelden mesaj atan tüm arkadaslara tesekkür ederim,aslinda girmeyecektim uzun süre foruma,cünkü iyi degilim ben,ama o kadar cok yorum vardi ki forum da ve beni merak edenler ,dayanamadim.Cuma gecesi konustum,demistim cok farkli olacak diye,zaten pc i kapattim aglamaya basladim,geldi hemen yanima sen niye agliyorsun yine diye saka gibiydi ama ciddi ciddi 3 kez sordu bunu ben de tam patladim,yetr artik dedim hala soruyorsun bir de,bizim senle kalici sorunumuz ne sende iyi biliosun,ben artik dayanamiyorum,katlanamiyorum dedim,nasil agliyorum ama......................
Katlamiyorsan katlanma ya yeter artik dedi bana,ben sok oldum,bu beni iyice sinirlendirdi,bagirdim cagirdim,komsular tm sesimizi duydu muhtemelen

Sinir krizi gecirdim yeter diyorm agliyorm bi yandan o beni sakinlestirmek icin tuttu kollarimdan ,ben o sirada Allahin cezasi,seni rezil edecem herkese anlatacam dedim,isler iyice cikti cigrindan..Birden inanilmz sinirlendi Allahin cezasi da dedin ya tebrik ederim dedi,tamam benim icin konusma bitmistir,seni görmek istemiyorum,senle konusmayacam dedi,öbür odaya gecti pesinen gittim,yeter artik dedim biterse biter bu ne böyle,ama sen benim hayatimi mahvettin erkek icin kolay sen 3 kere daha evlenirsin bile dedim,bagirdi cagirdi .Sonra benim gücüm tükendi yere cömeldim dayanamadi o halime..Aldi kucagina yataga yatirdi,az önce o kadar sinirliydi simsiki sardi beni,öperken alnimdan tamam ben gidiyorum,sen daha mutlu olacaksin dedi,benim sesim bile cikmiyor,soka girdim.
Agzimdan cikan tek sey duaydi,Allahim yardim et sen bana,beni terketme Alahim diyordum sadece.Yani kendi acisindan ayrilma karari almistik,ama sen güclüsün,önünde cok güzel bir hayat var,sen cok mutlu olacaksin diyor,ben konusamiyorum yine,hayatimda hic böyle hissetmedim dilim tutuldu resmen,ara ara agladim yine sustum,tekrar agladim..Böyle böyle geceyken sbah oldu ,uyandim bize de o gün misafir geliyordu,hazirliklar fln,sadece geldi günaydin dedi simsiki sarildiMisafirler geldi tabiki rol yaptik,ama benim icimde ne firtinalr kopuyor,hatta ikizleri vardi,ins sizinde ikizleirniz olur bence fazla da beklemyin cocuk iicn falan dediler.Aksama kadar bizdeydiler,gittikten sonrada yine sadece gerekince konustuk.
Bu sabah kollarimi gördü mosmordu,beni tutmak isterken morarrti kollarimi,görünce sok oldu,simsiki sarildi bana,agladim ben iki damla yas süzüldü ama o kadar,senden bisey istemicem artik dedim yine sarildi simsiki,bense sadece gözyasi döküyordum baska hicbisey demedim. a,o geceki bosanma konusmasiyla ilgili hic de konusamdik,demedim yani sen en son gidiordun fln diye,bu arada ben gidecem ama senin hep yaninda olacagim,hep rahat edeceksin demisti.Ici bos cuval gibi hissettim kendimi,yaslanmis agac gibi,hala da öyleyim,napacagimi bilmiyorum bundan sonra.Ben tullip,ben..Ben napicam bundan sonra nerde kaldi benim hayallerim,nerde kaldi mutluluk,ben nerdeyim............