2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Tullip eşin kendi sorununu ne olarak adlandırıyor?

Yani sana herhangi bir açıklama yapıp bende şu var demiyor değil mi?

Bir erkek kendinde bir sorun olduğunu anladığı an ,
tedavi olmak için bir şeyler yapar ya da yapmalı diye düşünüyorum...

Doktora gitmese dahi ne bileyim ilaç kullanır, erken boşalma sorunu varsa geciktirici kullanır vs vs...

Ama eşinde 5 ay boyunca hiç bir çaba yok ki,
düğün stresi bahanesinin altına sığınıp duruyor.

Ya eşinin gerçekten senin bile aklının ucundan geçmeyen bir sorunu var
(bunu cinsel anlamda söylemiyorum),
ya da gerçekten cinsel sağlık problemi var...

Bak biz evlendik ilk yıl araba aldık, arabayı aldığımız 3. ay daha kredisi bitmeden çalındı.
Ta ki ben oğluma hamile kalıp , doğumuma 3 ay kalınca bulundu.

Eşimdeki, bendeki psikolojiyi düşünebiliyor musun?
Eşim hiç bir şey demedi, ben üzülmeyeyim diye,
ben ağladım, çok ağladım atamadım içimden, eşim bir şey demiyordu ama o kadar çok içine atmıştı ki,
arabamız çalındığı 3. gün dudaklarında kocaman kocaman yaralar çıkmıştı :(
Ve o yaralar 15 gün iyileşmedi.

O ara ne o yaklaşıyordu, ne de ben.
Alt üst olmuştuk.
Ama bu durum bunlara rağmen en fazla 1 ay sürdü.
1 ay sonra normal cinsel yaşantımıza dönmüştük.

Demem o ki, eşinin söyledikleri, sana suçluluk hissettirmesi hepsi bahane...

Son düzenleme:
Tullip eşin kendi sorununu ne olarak adlandırıyor?

Yani sana herhangi bir açıklama yapıp bende şu var demiyor değil mi?

Bir erkek kendinde bir sorun olduğunu anladığı an ,
tedavi olmak için bir şeyler yapar ya da yapmalı diye düşünüyorum...

Doktora gitmese dahi ne bileyim ilaç kullanır, erken boşalma sorunu varsa geciktirici kullanır vs vs...

Ama eşinde 5 ay boyunca hiç bir çaba yok ki,
düğün stresi bahanesinin altına sığınıp duruyor.

Ya eşinin gerçekten senin bile aklının ucundan geçmeyen bir sorunu var
(bunu cinsel anlamda söylemiyorum),
ya da gerçekten cinsel sağlık problemi var...

Bak biz evlendik ilk yıl araba aldık, arabayı aldığımız 3. ay daha kredisi bitmeden çalındı.
Ta ki ben oğluma hamile kalıp , doğumuma 3 ay kalınca bulundu.

Eşimdeki, bendeki psikolojiyi düşünebiliyor musun?
Eşim hiç bir şey demedi, ben üzülmeyeyim diye,
ben ağladım, çok ağladım atamadım içimden, eşim bir şey demiyordu ama o kadar çok içine atmıştı ki,
arabamız çalındığı 3. gün dudaklarında kocaman kocaman yaralar çıkmıştı :(
Ve o yaralar 15 gün iyileşmedi.

O ara ne o yaklaşıyordu, ne de ben.
Alt üst olmuştuk.
Ama bu durum bunlara rağmen en fazla 1 ay sürdü.
1 ay sonra normal cinsel yaşantımıza dönmüştük.

Demem o ki, eşinin söyledikleri, sana suçluluk hissettirmesi hepsi bahane...

Sevgili cudana,yasadiklrina üzüldüm,ama bulunmasina da cok sevindim,esimin dedigi sey bilmiyorum bende nedenini,farkinda normal olmadiignin am ahicbir tahmini yok,ama zaten o stres .dügün öncesi ya d asuandki isinden memnuniyetsizligni sürekli diel getiriyor,bana zaten bir neden sunabilse cözümünü aricaz hic degilse,ben daha önce konusmutum bence sennki hep psilojik hem fizyolijk die,yorum yapmamisti pek ama aylardan beri hicbisey olmadiig icin paslandi artik o da dmeisti,yani ben bunu anlamamistim ozaman da zaten,böyle birsey varmi erkegin dogasinda gercekten.

Sevgili cudana,yasadiklrina üzüldüm,ama bulunmasina da cok sevindim,esimin dedigi sey bilmiyorum bende nedenini,farkinda normal olmadiignin am ahicbir tahmini yok,ama zaten o stres .dügün öncesi ya d asuandki isinden memnuniyetsizligni sürekli diel getiriyor,bana zaten bir neden sunabilse cözümünü aricaz hic degilse,ben daha önce konusmutum bence sennki hep psilojik hem fizyolijk die,yorum yapmamisti pek ama aylardan beri hicbisey olmadiig icin paslandi artik o da dmeisti,yani ben bunu anlamamistim ozaman da zaten,böyle birsey varmi erkegin dogasinda gercekten.

Teşekkür ederim Tullip.

Cinsel sağlık problemi olmayan bir erkek bunu ancak bir şaka olarak söyler.
Eşin ise ciddi anlamda söylüyor.

Ama bu mümkün değil.

Bakir olarak evlenen erkekler var, onların hiç ereksiyon bile olmaması gerek bu mantıga göre.

Yani nasıl desem erkeklerde bir süre hiç bir şey yapmasa bile ,
belli bir süre sonra rüyalanma olur.
Sen peki hiç böyle bir şeye şahit oldun mu?
Hani hiç bir şey yapmıyor ya uzun süredir, gece uykudan kalkıp üzerini değiştirdiğine falan şahit oldun mu?

Son düzenleme:

nasıl paslandı ya.. Antropoza mı girdi bu adam yoksa...
her birimiz stresli anlarımızda cinsel soğukluk yaşarız kafamızda binbir türlü düşünceler birbirini kovalarken
o işi yapma isteğimiz olmaz...Ama bu bir yere kadar devam eder. Erkeklerde aynı şekilde ama biraz acık olacak birşekilde
adamın rahatlaması lazım. Kendi iradesi dışında boşalıp rahatlayailir.Anlatabildim umarım...
eğerki bu tarz fizyolojik durum da bir sıkınıtı yoksa iş gerçekten psikolojiye bakıyor...
ciddi manada isteksizlik, iktidarsızlık var ...
ve ciddi anlamda ve en acil tarafında eşin tedavi olmalı...
bu 5 ay 5 sene olabilir...Bu sessiz bekleyiş devam mı etsin?

Teşekkür ederim Tullip.

Ama bu mümkün değil.

Bakir olarak evlenen erkekler var, onların hiç ereksiyon bile olmaması gerek bu mantıga göre.

Hani hiç bir şey yapmıyor ya uzun süredir, gece uykudan kalkıp üzerini değiştirdiğine falan şahit oldun mu?

kesinlikle katılıyorum....
birşekilde erkek belli bir süre ilişki yaşamayınca o kendiliğinden rahatlar, rüyalanma vs....
buna şahit olması gerekir....
paslandı kısmı da artık işi ne kadar ciddiye almadığını gösterir

Kesinlikle normal bir durum değil, zamana bırak düzelir gibi yorumlar yapamıycam canım sana, yapan arkadaşlara da soruyorum kaçı dayanır böyle bir duruma...
Nişanlıyken iyiydik diyorsun tabi ki iyi olur, devamı gelmeyecek bunun farkında, ilişki belli bir ölçüde gerçekleşecek...
Ah be güzelim kimbilir nasıl üzüyorsundur kendini, onu hazırlanıp süslenip yatakta bekliyorsun yine aynı şey oluyor beklediğin sıcaklığı bulamıyorsun sonrada sabah hiç gelmiyor,o gece hiç bitmiyordur sana, belkide sabaha kadar ağlıyorsundur sen...
Kimbilir ömrün onu hep beklemekle geçecek, gençliğini güzelliğini heba edecksin onun uğruna,belki bu zorlama ilişkiden birde çocuğun olacak sonrası mı? onu tahmin edersin daha da çıkmaza gireceksin, derdini kimseye anlatamayacaksın anlatsanda arkandan farklı yorumlar yapılacak, etrafındaki normal çiftlere imrenerek geçecek ömrün zamanla sağlığın bozulacak, çocuğunada faydalı olamayacaksın....Bu tablo kimsenin hoşuna gitmez, bende yazmak istemezdim, ama canım perşembenin gelişi çarşambadan bellidir demiş atalarımız dikkate almakta fayda var.

Bu arada merak ettiğim bir konu var, senin gibi akıllı bir bayan mutlaka sormuştur bunu eşine, daha önce hiç flörtü olmuş mu? ya da ilgilendiği biri, bir de aranızda yaş farkı var mı eşinle yazarsan sevinirim.

Allah yar ve yardımcın olsun gerçekten zor bir durum.

Kesinlikle normal bir durum değil, zamana bırak düzelir gibi yorumlar yapamıycam canım sana, yapan arkadaşlara da soruyorum kaçı dayanır böyle bir duruma...
Nişanlıyken iyiydik diyorsun tabi ki iyi olur, devamı gelmeyecek bunun farkında, ilişki belli bir ölçüde gerçekleşecek...
Ah be güzelim kimbilir nasıl üzüyorsundur kendini, onu hazırlanıp süslenip yatakta bekliyorsun yine aynı şey oluyor beklediğin sıcaklığı bulamıyorsun sonrada sabah hiç gelmiyor,o gece hiç bitmiyordur sana, belkide sabaha kadar ağlıyorsundur sen...
Kimbilir ömrün onu hep beklemekle geçecek, gençliğini güzelliğini heba edecksin onun uğruna,belki bu zorlama ilişkiden birde çocuğun olacak sonrası mı? onu tahmin edersin daha da çıkmaza gireceksin, derdini kimseye anlatamayacaksın anlatsanda arkandan farklı yorumlar yapılacak, etrafındaki normal çiftlere imrenerek geçecek ömrün zamanla sağlığın bozulacak, çocuğunada faydalı olamayacaksın....Bu tablo kimsenin hoşuna gitmez, bende yazmak istemezdim, ama canım perşembenin gelişi çarşambadan bellidir demiş atalarımız dikkate almakta fayda var.

Bu arada merak ettiğim bir konu var, senin gibi akıllı bir bayan mutlaka sormuştur bunu eşine, daha önce hiç flörtü olmuş mu? ya da ilgilendiği biri, bir de aranızda yaş farkı var mı eşinle yazarsan sevinirim.

siz de vasfiye teyzeyi geçmişsiniz neredeyse:9: çok severım kendisini:1:

Güzel arkadsim ne güzel tercüman oldun sen bana,iste bu kisim ""sonrada sabah hiç gelmiyor,o gece hiç bitmiyordur sana, belkide sabaha kadar ağlıyorsundur sen."
Baska da yorum yapmak istemiyorum,bunun ne kdr zor oldugunu bi iki tv programinda ki oda niyeyse 50nin üstündeki hatta 60 yasindaki ciftlerin,bana yetmiyor artik gibisinden beyanlarinin oldugu programlar,yasanmadan bilinmiyor hicbirsey.
Evet daha önce olmus flörtleri ben biliorum bi kacni yani arkadsimin arkadsi fln bitanesi fln öyle biliorum tab benden cok cok önce,aramizda 10 yas var 26-36.
Allah yardimcim olsun diyorum sadece,hayilisini versin.

Erkeğin cinselliğe yaklaşmaması hiç ama hiç normal birşey değil. üzülmeni istemeyiz ama gerçekçi olmak lazım. Erkek eşine cinsel manada istek duymuyorsa ya başka şekilde, başka yerde bunu karşılıyordur. SEKS erkeğin doğasında var yahu! :61::61::61::114:Yada gey mi senin kocan anlamadım ki ayol:44::44::110::110:

Teşekkür ederim Tullip.

Ama bu mümkün değil.

Benim uykumdak agirdir ,ama öyle gece uyandigini fln tam hatirlaydmim,hersabah dusunu alir ama ise gitmeden,dus alip uyanir rahatlar, ben biraz dikkat ediyim en iyisi,gözlem yapayim azicik.

nasıl paslandı ya.. Antropoza mı girdi bu adam yoksa...
her birimiz stresli anlarımızda cinsel soğukluk yaşarız kafamızda binbir türlü düşünceler birbirini kovalarken
o işi yapma isteğimiz olmaz...Ama bu bir yere kadar devam eder. Erkeklerde aynı şekilde ama biraz acık olacak birşekilde
adamın rahatlaması lazım. Kendi iradesi dışında boşalıp rahatlayailir.Anlatabildim umarım...
eğerki bu tarz fizyolojik durum da bir sıkınıtı yoksa iş gerçekten psikolojiye bakıyor...
ciddi manada isteksizlik, iktidarsızlık var ...
ve ciddi anlamda ve en acil tarafında eşin tedavi olmalı...
bu 5 ay 5 sene olabilir...Bu sessiz bekleyiş devam mı etsin?

Bu sesizlik beni cürütüyor zaten icten ice temmuz,dediigm gibi bu paslanma mevzusu bi kez konusuldu,sonrasindada bi denemmiz oolmutu,ama ereksiyon hale gecememisiti :S

Ben neyle sinaniyorum Yarabbim,az mi agladim nisan döneminde,eger dedim hayirsizsa dedim olmasin,bitsin,eger hayirsizsa ,mutsuz olacksam sonunda..O yaslarki yastigi islatan,yagmur oldu sel oldu,ben nasil iyilesirim daha sonrasinda, hic yasamadagim bir evliligin izlerini,cezasini,acisini,sancisini,kalbimdeki sevgiyi nasil silecegim.Benim hayallerimi kim geri verecek bana,ben kime güvenecgm bir daha,hangi insana,erkege,kadina,kime,en yakinimdan almisken en büyük darbeyi..

Ben neyle sinaniyorum Yarabbim,az mi agladim nisan döneminde,eger dedim hayirsizsa dedim olmasin,bitsin,eger hayirsizsa ,mutsuz olacksam sonunda..O yaslarki yastigi islatan,yagmur oldu sel oldu,ben nasil iyilesirim daha sonrasinda, hic yasamadagim bir evliligin izlerini,cezasini,acisini,sancisini,kalbimdeki sevgiyi nasil silecegim.Benim hayallerimi kim geri verecek bana,ben kime güvenecgm bir daha,hangi insana,erkege,kadina,kime,en yakinimdan almisken en büyük darbeyi..

Evet canım Allah seni sınıyor , sınav dünyası değil mi yaşadığımız. Allah sevdiği kullarını zor sınavdan geçirirmiş, o göz yaşlarının karşılığını sabırla beklediğin bu gecelerin sabahını sen sanıyormusun ki Allah vermeyecek...Asla isyan etme, herkes için yazılmış çizilmiş bir senaryo var bu hayatta, herkesin derdi kendine ağır...ama şunu asla unutma sabret et, sabret ama bir yere kadar baktın ki olmuyor gereken neyse yap, unutma ki Allah boşanmayıda helal kılmıştır. Ama şunuda unutma ki bu sabrın karşılığı sayısız sevaptır.Eşin yaptıklarından dolayı büyük günah işliyor bir kadını kocalıyken kocasız gibi bırakmak günah sayılmıştır dinimizde sana tavsiyem üzgün ve çaresiz olduğun zamanlarda Allah'a bol bol dua et, ona sığın bir kapıyı kapatan rabbim elbet bir kapı daha açar.

Ama konu keske bu kadar basit olsa dul olmak bekaretin gitmesi demek degil ki,evliligini sonlandirmis olmasi demek o kisinin,ben gelin oldum,gelinligimi giydim,hadi bbosandim diyelim bu oyle ulu orta,yahu ben bosandim ama bekaretim bende haberiniz olsun ynai ben bisey kaybetmedim ki tarzinda konusmalara imkan vereck bir durum da degilim,ben de böyle konusmam zaten,ben suncacik zamanda cektiklerimden ögrendim ki,evlilik kararini almis ciftler mutlaka birseyler yasamali,eger inanci geregi yasamyacksa da karsilikli bu konu benim icin önemli ,benim beklentilerim bunlar vs denilmeli.
dul olmak bekaretin gitmesi degil evet,bakire oldugunu uluorta da soyleyemezsin ama olur da bu is biter de yeniden evlenmeye karar verirsen karsindaki erkek seni dul olarak gormez,goremez.asil test zararin neresinden donersen kardir durumu olabilir,dikkat et.bu benim gorusum ama evlenmeyi dusunen ciftlerin beraber yasamasi gerektigini dusuuyorum ben de,ciftler her yonden birbirinin huyunu suyunu gormeli imza atmadan once.
paslanma mevzusuna gelince ya seninle dalga gecio ya iktidarsiz.biraz arastirirsan nette bulursun ama erkeklerde paslanmanin tam tersi bi durum var,istese de istemese de bosalmak zorunda,bunu kendi yapmazsa olay istemsiz bi sekilde gerceklesir,daha once benzer seyler yazilmis zaten.
aranizda yas farki oldugunu neden bilmem tahmin etmistim zaten.

gece rahatlama olayinda sen uyanmasan bile pyjamasi islak olur canim , degi$tirdiginde kontrol edebilirsin ..
konunu buyuk bi merakla takip ediyorum Alalh yardimcin olsun
cinsel yonden saglikli bi erkegin e$in gibi davranmasi mumkun deil ..resmen sana yalan soyluyor kendi kabahtini bastirmak için, kabahatini yalanla ortmek daha buyuk kabahat n battikça batiyor yani e$in ..
36 ya$ina kadar boyle gelmi$ bu adam buyuk ihtimalle , bilmiyorum bu saatden sonra ne olur nasil olur
hayirlisini diliyorum senin için rabbimden ..

Aylardır eşinizde gelişme olmadığı gibi sizdede gelişme yok. Anlattığınız kadarıyla eşinizi çok seviyorsunuz. Siz konuşuyorsuz karşı taraf üzülüyor sonra sımsıkı sarılıp uyuyorsunuz. Konu hep böyle. Karşındaki insan hiç değişmeyecek umarım farkındasındır. Yani onun için hata vs. yok. Senin üzüntünü gereksiz sinir krizi olarak görüyor(anlatımlarından çıkardığım kadarıyla) ve artık bu krizlerin öpmek ve sarılıp uyumakla bastırıldığını anlamış. Sen arada oldukça eşin uç noktalarda sürüklenip gidiyorsunuz. Artık kesin konuşmanın vakti geldi. bekleyerek düzelmeyeceğine göre niye hep sen üzülesin. Hastalıkta sağlıkta hep beraber olacağın, yemin ettiğin bir insan; hasta olduğunu kabul etmiyorsa ve hep sen kırılıyorsan artık yapacak birşey kalmamıştır.

kesinlikle katılıyorum....
birşekilde erkek belli bir süre ilişki yaşamayınca o kendiliğinden rahatlar, rüyalanma vs....
buna şahit olması gerekir....
paslandı kısmı da artık işi ne kadar ciddiye almadığını gösterir

ıkı yorumada tamamen katılıyorum
tullip, sen soylemeden yada konusmadanda aranız duzelmıyor anladıgım kadarıyla sarıl sarıl uyu nereye kadar cocuk kandırıyor kocan ,
calısmayan demıs pas tutar demıs ya bununlada anca cocuk kandırır sabah eresksyonu dıye bırsey var
duzenlı ılıskıye gırende gırmyen erkekte sabah sertlesmıs halde uyanır, bunu mutlaka fark etmıs olman gerekıyordu yanı hep esınden saatler sonramı uaynıryorsun hıcmı gormedın denk gelmedın bılemıyorum

yasayan bılır demıssın ben bılıyorum canım bende senın gıbı kımseye nalatmıyordum ama bızımkı sızınkı gıbı felaket degıldı bız balayında o ısı beceremedık cunku esı kocam neresı oldugunu bılmıyormus osnrasında bende derın bır korku basladı , sonrasında sana sure verıyorum korkun geıcnce gelırsınd edı 19 yasındaydım ve 3 ay hıc yanasmadım sonra bunun normal bı durum olmadıgını fark ettım
hanı o ısı yapamazsında sevısırsın opusursun dımı yok
sonrasında zaten ufak ufak deneme calısmaları ama ıktıdarsız degıldı zaten ıhanetten bıttı evlılıgım
3 sene evlı kaldım ayrıldıgımda onların tarafından duyuldu bu mevzu tbaı bende benımkılere nalattım ama soylıyım 1.5 sene sonrası ınsan takmamaya baslıyor yasamadıgın ıcın aramıyorsun normallesmeye gelıyor boyle acı cekmıyorsun ama hep ıcten ıce kadın olamadıgın ıcın uzuluyorsun
anne olursun ama kadın olamazsın bır kadın bır erkek elınde nasıl ısıldar hıc bılemezsın en nıhayetınde bosandık bız duyudlu kıyametler koptu herkez farklı fakrlı tepkıler verdı
kımısı onu kımısı benı sucladı bende kendımı cok sucladım ne yalan dıyım uzun sure ıcımden atamadım
ama o kadarda kotub ısey degıl bu yanı ,
sımdıkı esıme tabı cok detay veremedım ama nalattgıımda ne hıssetı bılmıyorumda belkıde ınanmadı , ama ılk kez bırlıktelıgı kendısıyle yasadıgımın ıspatını gorene kadar belkıde ınanmadı
neyse sımdı dıyorumkı otekıyle olsa olsa zar zor olurdu ıyıkı boyle olmus dıyorum
ben ona acıyordum uzuluyordum o ıse benım kuyumu kazıyormus, buarada bosandıktan sonra acıkladı ; bana zarar vermek ıstememıs benı kadın gıbı gorememıs , ki bu asla guzellıkle alakalı degıl kendısı benım yanıma yakısmayacak bırı ımıs dıyım cevredekı herkez boyle dusunmus halbukı ben yurudugumde yerı sallarım , öyle dusun , demekkı ten uyumumu desem ne desem hadı oyle bıle olsa ınsan arada yapar yanı kım oldugunun bı onemı yok o ıs olsun dıye
ben hala gecmıse baktıgımda o yasananlar neydı dedıgımde kafam karısıyor
ama artık hıc onemı yok

tullip sen daha buyuksun ben kucuktum o zamanlar senın aklın basında okuyorsun arastırıyorsun yazıyorsun ben oyle degıldımkı sana soyluyorum ya sen buraya yaz 1 sene daha yaz hıc bısey degısmeyecek ne psikolojık ne fizyolojık ne gay ucundne bırını bıle ıdda etmıyorum herne haltı varsa kendısı bılıyor yoksa panıge kapılırdı endıse duyardı ama bunu olagan bır durummus gıbı yansıtmaya calısması cok cırkın , bır daha soyluyorum seks dunyadakı en guzel sey yapmadan rahatlıyamazsın yapmadan hafıfleyemezsın bazı seylerı atlatamaz bır ılıskı

bence bır an once annene bu durumu anlat dıyorum anlatkı sen anlamıyorsun ıcın boyutunun ne derece cıddı oldugunu

bu işi yaşamaya çalışmaktan önce sebebini öğrenmeye çalışmak daha doğru belkide yaşandıktan sonra sende pişman olcaksın oyüzden önce gerçeği bilmen lazım zar zor yaşandı diyelim devamında iyi gideceği ne malum önce adamın içini bilmek lazım arkadaşın dediği gibi bu adam kendi gerçeğini biliyo ve senden çok şey saklıyo sana yazık ediyo yeni evli insanın şimdi mutluluktan aşktan uçması lazım bence daha fazla bekleme artık gerekirsede bi büyüğüne söyle kendine yazık etme o adam değişmeyecek senden sakladığı şeyler var

Vasfiye teyze kim bilmiyorum ama, teyze olacak yaştayım zaten canım :13:

konu dağılmasın da tavsiye ederim, yalan dünya dizisindeki yeni karakter, diziyi biliyor olmanıza da gerek yok. vasfiye teyze yazın, çıkar direkt videoları zaten.:1:

bence eşin kendi kendini rahatlatıyor, yoksa çamaşırlarında illaki farkederdin..
duş alırken kapıyı açık tutsun bakalım. :ssz:

merhaba,

konuyu zaman buldukça ara ara okudum baştan sona... bir psikoloğa kendi başına danışsan nasıl olur acaba belki bir çözüm önerisi olur?
bu şekilde beklemeniz de daha yıpratıcı.. bir şey daha geldi aklıma bu iş için istek arttırıcı ilaç kullansın diyenler olmuş ya ilaç yerine doğal yöntemler denenebilir.. (incir.. vs.)

Back
X