- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
konussam da bence birsey olmayacak artik,bana hep ve yegane söylediig sey,sikintilrin oldugu is hayatinda vs.Bir de bizim dügünmüzün ertelnmesi gib bisey gündeme getirmisti biz de salonu tutmustuk herkes biliordu,o dönem evet isinde de cok zorluk vardi,ben de kabul etmedim cünkü düsünsenize bi kere o psilojiye gecmisim,hayir dedim ben bekleyemem,iste hep bunu söyluor,beklesydik herseyimiz otursaydi daha mutlu olacakitk die,ben böyle olacgini bilseydim 1 degil 5 yil ertelerdim,ama keskelerle yasanmiyor.
Merhaba tulipcim,
Konunu ara ara takip ediyorum.Halen bir sonuca varamamanıza üzüldüm canım.
Eşinin öne sürdüğü bahanelerin bir anlamı ve geçerliliği yok.Butür sudan bahaneler bir erkeği cinsellikten uzak tutamaz.Kaldı ki ilk gecenizi bile yaşamamamışsınız siz.
Burada pek çok yorum yapıldı eşinle ilgili.Ben de konunu ilk okuduğumda ne düşünüyorsam halen aynısını düşünüyorum.Eşin büyük ihtimalle kendini gizlemeye çalışan bir gay.TAbiki emin olmamız söz konusu değil ancak yazdıklarından bu sonuca varılıyor ne yazık ki.Tabi ki kendi yaşamlarımız tecrübelerimiz de eklenince eşinin sana sunduğu geçersiz bahanelere inanma demek istiyoruz sana.
Evliliğin en temel bağı cinselliktir.Zaman zaman eşlerin arasında uzaklaşmalar soğumalar olsa da rutinde belli bir ilişkiyi sürdürür karı-koca.Eşin senden kendisini olduğu gibi kabullenmeni ve bu evliliği böyle sessizce sürdürmeni bekliyor sanırım ancak bu denli büyük bir fedakarlığ,ı hem de gerçek sorunu bilmeden yapman çok ağır bir yük olur senin için.Gözgöre göre hayatını harcamak demek olur bu.
Eşin sana karşı dürüst olmalı her ne ise sorun mutlaka ve mutlaka açığa çıkarmalısınız.Ancak bundan sonra izleyeceğiniz yola karar verebilirsiniz.Fizyolojik bir problem ise ona göre tedavi seçeneklerini araştırır ele ele mücadele edersiniz.
Ama bu ne böyle ,işimde sorun var ,düğünü ertelemedik ondan oldu filanlarla olmaz bu iş malesef.Sen güçlü olamaya çalış canım anladığım kadarıyla da mantıklı güçlü bir bayansın.Sorunun da bilincindesin.Tabiki ara ara patlamaların olacak.Eşin de bu şekilde senin içinde kopan fırtınalara şahit oluyor.Oturur düşünür belki.
Ancak ne yaparsan yap bu işi bir açıklığa kavuşturup yolunuzu ona göre çizin.Senelerini senelere ekleyerek hayatını harcama sakın canım.Sonunuz boşanma bile olsa her şerde bir hayır var deyip hayatına devam edersin.En kapanmaz dediğimiz yaralar kapanıyor tulipcim.Zaman herşeyin ilacıdır unutma.En kötü ihtimali yazdım ama temennnim bu değil tabi.Evliliğinizi kurtarmanızı ve karı koca ve çocuklu bir hayat sürmenizi dilerim canı gönülden.