evli değilim demişsin ama alttaki tickerda 4 yıldır evliyim diyo.. o nasıl oluyo? :26:
onu ayarlarken dikkat etmemiş yanlış yapmışım galiba canm 4 yıllık bi ilişkim var evli değilim henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli değilim demişsin ama alttaki tickerda 4 yıldır evliyim diyo.. o nasıl oluyo? :26:
o sonraya bırakalım dıkkatlı olalım evlenınce cok vaktımız olacak , yada suanda yorgunum işim var kafam dolu bugun bıraz netten baktım tullip
bunlar cınsellık ıcın gecıstırıcı bahanelermıs bır prof. makalesınde okudum......
hakketten ya googla soruyorum eşimle ilişkiye giremiyıorum yada erkekler neden ilişkiye gırmez esleriyle
bı forum asayfasında acılmıyor yanı
Tulip daha önce de yazmıştım sana sadece kendini yıpratıyorsun......sen sadece eşinin hormon düzeylerine baktır......prolaktin hormonu fazla salgılanıyordur .....testesteron eksik salgılanıyordur........bunlar çok nadir olmayan durumlar.........hormonlar normalse sal ipini........belli ki cinsel olarak tercih edilmiyorsun.......
açık olcak ama artık onu düşüncek durumu geçtik nişanlıyken normaldi diyosun nerden anladın bunu??? ne yaşandı cinselliğe dair öpüştünüzmü afedersin orana buranamı elledi sertleştiğinimi farkettin neoldu??? sanırım onun seni sevgiyle sarılıp öpmesi sana cinsellik gibi gelmiş yanılmışsın bence canım hem sana durup dururken neden dikkat edelim evlenince çok yaşarız dedi senin cinsel yaklaşımını engellemek içinmi dedi??? seviyosun ve hala çok masum düşünüyosun canım bence sen bu adamı anlamamışsın(((((
YANILIYOMUYUM ARKADAŞLAR???
Sevgili cudana,yasadiklrina üzüldüm,ama bulunmasina da cok sevindim,esimin dedigi sey bilmiyorum bende nedenini,farkinda normal olmadiignin am ahicbir tahmini yok,ama zaten o stres .dügün öncesi ya d asuandki isinden memnuniyetsizligni sürekli diel getiriyor,bana zaten bir neden sunabilse cözümünü aricaz hic degilse,ben daha önce konusmutum bence sennki hep psilojik hem fizyolijk die,yorum yapmamisti pek ama aylardan beri hicbisey olmadiig icin paslandi artik o da dmeisti,yani ben bunu anlamamistim ozaman da zaten,böyle birsey varmi erkegin dogasinda gercekten.
Tulip daha önce de yazmıştım sana sadece kendini yıpratıyorsun......sen sadece eşinin hormon düzeylerine baktır......prolaktin hormonu fazla salgılanıyordur .....testesteron eksik salgılanıyordur........bunlar çok nadir olmayan durumlar.........hormonlar normalse sal ipini........belli ki cinsel olarak tercih edilmiyorsun.......
yok canım doğalarında öyle bişey malesef buda eşinin kaçamak cevabı. ereksiyon neyse ama erkeklerin düzenli olarak bunu yapmaları gerek. yapmazlarsa inanılmaz acı çekiyolar yumurtalıklarında ağrılar oluşuyo. uykuda rüyasında bişey olur yine olur. onuda geçtim diyelim olmadı uzun süre ereksiyon denen şey yine olur ama uzun süre yapmadığı için erken boşalma ve siperminde koyuluk olur. yani öle 5 ay yapmadım artık nası yapıyım diye bi durum yok.
temmuzcum tabiki konusacagim,konusmayim napicam ki,bu aksam konusuyorum tekrar ama öyle sakin bagirip cagirma olmadan,dr gitmesi sart.tullipcim eşinle tekrardan konuşmayı düşünüyor musun?
Canim madem o bir doktora gitmiyor,
ozaman sen kendin için git.
Anlaşilan eşini seviyorsun, belli..
Ben eşi başindan beri iktidarsız olupta, birlikde yaşadıklarınıda çok gördüm, yada hic cinsel ilişkiye girmeyen yaşlanıp giden insanları. .
Bu arada eşin 3 ay içinde ilişkiye girmediğiniz taktirde, onu boşamaya hakın olduğunu biliyormu?
Hala seni kaybetmekden kormayip doktora gitmiyorsa, inan canım eşin biliyor sorunun ne olduğunu,
Ama senden çekindigi için bunu bir sır gibi saklıyor. .
Birtanem eyer eşin kılını kimiltatmiyorsa, gözünü korkutma amaçlı bir hafta ailesine git!
Hic bir aciklamada yapma! Zadece bir süre izin verirseniz sizde kalmak istiyorum de. Onu sanki buracakmissin gibi bir hava ver.
Belki bu durumda bir açıklama yapar, yada doktora gitmeye ikna olur...
Çünkü her ne ise, rezil olacağını düşünüyor olmalı,
Ya yeterli güveni vereceksin, yada baktın bu onu tatmin etmiyor, burakmiş gibi bir hava vereceksin! !
Baksana sen elinden gelen herşeyi yaptin! Süslendin, puslendin, artık yapacak bir şey kaldımı?
Yeterki seni kandirmazsin! !
Ruhun hastalansin istemem canım, ama kötü bir oyun oynuyor gibi...
Seni hala çok seviyordur, inanırım ama sana karşi artik dürüst olsun....
hassas olduğun için alıngan davranıyosun herşey zaten açıkça konuşuldu ben demek istediğim şeyi nasıl anlatabilirdim acaba imaylamı anlatcaktım söylermisin??????????
sana takındığım bi uslüp yok ama sen olayın hassasiyetiyle alınganlık yapıyosun burda ne ben nede diğer arkadaşlar sizin özelinizin derdinde değil özelini yazan sensin ben ve diğer arkadaşlarda yardımcı olmak için elimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz ilgileniyoruz tutupta özelimi mi anlatayım ne biçim konuşuyosun bu ne cesaret diyemezsin özelin kimsenin umrunda değil arkadaşım konu malesef özelinin ta dibinde artık ne ben ne diğer arkadaşlar sana özel şeyler sorma peşinde değil madem rahatsız olacaksın ozaman neden balayına jartiyerine kadar anlattın bu özel değilmi arkadaşım????
tepkin ve yorumun çok saçma ve haksız geldi bana diğer arkadaşlarında eleştirisine açığım herkes fikrini söyleyebilir ama ben artık yorum yapmıyorum bu konuda allahın selameti üzerine olsun fazzla iyilikten maraz doğar derler bunu bi kere daha gördüm sağol ders verdin bana. yinede allah yardımcın olsun
prolaktin yükselse adamın memeleri büyürki
yani bence bunu fark ederdi tullip
Bbilim,tam da böyle bir durum söyz konusu,memelerinde büyüme var,ama ben bisey anlamadim cünkü kilo da aldi kilodan kaynakli diye düsündüm.
Bbilim,tam da böyle bir durum söyz konusu,memelerinde büyüme var,ama ben bisey anlamadim cünkü kilo da aldi kilodan kaynakli diye düsündüm.
tullip sen konus veya ben gıdıcem senın yerıne doktorlara sorucam sorun ne dıye dermısın? kocana yanı buarada sımdıye kadar su zaman bu zaman doktora gıdıcem fılan dıyormuydu yoksa oyole havadamı kalıyordu ?
bırde memedurumu
benım esımdede var ama kendısı senelerce vucut gelıstırmeye gıtmıs kaslı fılan oyle yumusak bır meme degıl 1,85 cıvarında 85 kılo cokta kılolu degıl yanı ..
merhaba tullip, nasılsın iyisindir umarım. bir gelişme var mı seni merak ettim..
hmm konu dahada ilginç hale geldi
hormonlarda bir sorun olabilir ozaman
mesela benim eşim her zaman memeliydi yapı olarak yani evlendiğimizden beri böyle
genetik onlarda bazen diyorumki 75 numara sütyen taksan olur diyorum o derece yani
ama bu prolaktinden değl yani buna eminim
belki senin eşindekide öyledir ? yani yapılsal durumdur ama değilsede bunu araştırmak gerek
senin napıp yapıp eşini doktora gitmeye ikna etmen gerek canım
bu arada şu duşa girme meselesini naptın ???
prolaktin yükselse adamın memeleri büyürki
yani bence bunu fark ederdi tullip
Cutemom,bu aksam konusacgim tekrar,doktora gitmesenin tek cözüm oldugunu,yani en azindan bi hormon testi vs icin.Biz yurtdisinda yasadigimiz icin Tre gidecgmiz zaman gidecgne söz vermisti ama islerinin yogunlugundan ertlemk zorunda kaldik yaz sonuna,ama burda da gitmeliyiz artik,tr i beklemek mantikli degil.
Conur cok tesekkür ederim,daha iyiim doktora gitmesi icin konusacgim tekrar esimle,baska da gelisme yok malesef.
Bbilim,esimin memeleri yoktu önceden nasil desem,75 takanlr gibi fln bisey oldu,ona tabi bisey demedim üzülmesin die,ama tshirtlerden falan bayagi belli oluyor artik,kilosuda öyle asiri yok,yani sen öyle söyleyince dikkatmi cekti simdi iyice.Kapiyi kilitlemior artik dusa wc e girince,dün konustum ben öyle alistim fln dedi aliskanlik dedi ama artik ikimizde kilitlemeycgiz,o da biliyor sacma oldugunu,o dediginiz dus olayi da henuz olmadi kapiyi acik birakior ama artik dünden beri.