2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Tulip daha önce de yazmıştım sana sadece kendini yıpratıyorsun......sen sadece eşinin hormon düzeylerine baktır......prolaktin hormonu fazla salgılanıyordur .....testesteron eksik salgılanıyordur........bunlar çok nadir olmayan durumlar.........hormonlar normalse sal ipini........belli ki cinsel olarak tercih edilmiyorsun.......

canım östrojen fazlalığında ve siroz hastalığında çoğunlukla büyür.......mutlaka test yaptırması gerek....prolaktin süt salınımını arttırır o da kadınlarda.....10 yıllık meslek hayatım bana bunu söylüyor

canım ben bu üstteki yazdığına istinaden yazdım yanlış okumamışım demi
sende prolaktin yazmışsın bende

canım duş işini falan boşver ozaman belki yaparsan durumu dahada kötü hale getirebilir diye düşünmeye başladım ben, yani boşuna bir kavga sebebi olmasın aranızda
sakin sakin oturup konuşmak varken, zaten konuşmaya iyice niyetlenmişsin
ama konuşmayo önceden hazırlamanı öneririn sana, yani bi yazıya dökme ama not al mesela bir de uslüp konusunda asla kırıcı olma, suçlamadan yaklaşmaya çalış, BEN diliyle konuşmaya çalış
yani sen böyle yapmıyorsun değilde, doktora gitmeyi düşünmediğimiz zaman ben çok üzülüyorum gibi

hani belki bunlar artık canına tak etmiş biri için zor şeyler sinirlerin çok yıpranmış belliki fakat ikna etmek istiyorsan işte sakin olmalısın
allah yardımcın olsun

Bbilim ne kadar tatli ve düsünceli bir insansin,ben zaten dedigim gibi onu yaprsam sonra bana güvenmeiz sen ondan söyledin ben de ne safim fln der,biliomusn seni de söyledgnin aksine cok cok sakinim,suclama olmadn bagirmadn cagirmadn konusacgim,biliorum ki o da bitmesini istemior bu evlilign ve seviyor da beni yoksa niye evlensin,zoral bi durumda olmadi aramizda,önce bunlari atmm lazim kafamdan,hormon testi fln önce bi onlari halletsin,ben alicam randevuyu konusurum doktorla fln sen bana birak dicem,bakalim artik tek hedef doktor doktora ikna edebilirm ins,kendiliginden düzelseydi bu kdr zaman düzelirdi,ben de kirici olmak istemiorum ama iste ara ara geliyor böyle sinir ataklari.cok sagol temmnilerin icin,amin,iyi bak kendine.

canım ben bu üstteki yazdığına istinaden yazdım yanlış okumamışım demi
sende prolaktin yazmışsın bende

tamam ama şu var...prolaktin tek başına erkekte meme büyütmez.....ama libidoyu sıfıra indirir.....gayette memeleri olmayabilir demek istemiştim

Bbilim ne kadar tatli ve düsünceli bir insansin,ben zaten dedigim gibi onu yaprsam sonra bana güvenmeiz sen ondan söyledin ben de ne safim fln der,biliomusn seni de söyledgnin aksine cok cok sakinim,suclama olmadn bagirmadn cagirmadn konusacgim,biliorum ki o da bitmesini istemior bu evlilign ve seviyor da beni yoksa niye evlensin,zoral bi durumda olmadi aramizda,önce bunlari atmm lazim kafamdan,hormon testi fln önce bi onlari halletsin,ben alicam randevuyu konusurum doktorla fln sen bana birak dicem,bakalim artik tek hedef doktor doktora ikna edebilirm ins,kendiliginden düzelseydi bu kdr zaman düzelirdi,ben de kirici olmak istemiorum ama iste ara ara geliyor böyle sinir ataklari.cok sagol temmnilerin icin,amin,iyi bak kendine.

sende iyi bak canım
umarım hakkına hayırlısı olur
valla seni sabrından dolayı tebrik ediyorum zaten, bu konudaki ilk yorumumdada dile getirdim bunu
keşke sendeki sabrın bi kaç kırıntısı pire için yorgan yakan evliliğini hemen sorgulayan bayanlardada olsa
senin evliliğini çoğu bayan umutsuz görürken senin hala bu şekilde yaklaşman bile eşini ne kadar sevdiğini gösterir
umarım bu sevgiyi hak ediyordur her açıdan
eğer yine paylaşmaya devam edersen okumaya devam edeceğim yazdıklarını inş. herşey yoluna girer :16:

canım östrojen fazlalığında ve siroz hastalığında çoğunlukla büyür.......mutlaka test yaptırması gerek....prolaktin süt salınımını arttırır o da kadınlarda.....10 yıllık meslek hayatım bana bunu söylüyor

doğum kontrol hapları yüzünden oluyor bu.

bi yerde okumuştum, doğumkontrol hapları yüzünden balıklar çiftcinsiyetli oldu diye.
atık sularında büyük miktarda östrojen bulunmuş bilmem nerde..sonra araştırma yapılmış o sudaki balıklar çift cinsiyetli olmaya başlamış.

bazı travestilerde memeleri büyüsün diye doğum kontrol hapı alıyolarmış

Son düzenleme:
sende iyi bak canım
umarım hakkına hayırlısı olur
valla seni sabrından dolayı tebrik ediyorum zaten, bu konudaki ilk yorumumdada dile getirdim bunu
keşke sendeki sabrın bi kaç kırıntısı pire için yorgan yakan evliliğini hemen sorgulayan bayanlardada olsa
senin evliliğini çoğu bayan umutsuz görürken senin hala bu şekilde yaklaşman bile eşini ne kadar sevdiğini gösterir
umarım bu sevgiyi hak ediyordur her açıdan
eğer yine paylaşmaya devam edersen okumaya devam edeceğim yazdıklarını inş. herşey yoluna girer :16:

Sagol bblim,paylasirim tabi gelismelerinapim ben elimden geldigince sabirli fedakar olmaya calisiyorum,alirim ins bu sabrimin mükafati.Az önce kayinvalidemlerle konustum,ararim zaten ara ara yasli insanlar,cok da sevindiler,bizi sordular,iyi anlasin birbirinizi kirmayin,yuva kurmak kolay degil anlayisli olun dediler,oglum da seni sevsin üzmesin dedi,birbirinize iyi bakin,siz mutlu olun ki biz de mutlu olalim dedi,kayinpederim de aynisi tekrarladi zaten,icim bir tuhaf oldu,birde bilseler gercekleri,hele bir de en kötüsünü düsünürsek ayrildigimizi,hem onun ailesi hem benim ailem..Ben bitmememisi icin ya da gercek bir evlilik olmasi icin elimden geleni yapacagim,gerisi de yüce Allah´a kalmis artik,yar ve yardimcim olsun insallah.Ama onlalrla konustuktan sonra ruhumda yine bir firtina koptu,hicbiseyde bildikleri yok,sözleri de tam denk geldi.

Erkeklerde Prolaktin Hormonu Yüksekliği Nedir? - Tahlil.com | Tahlil Yorumlayan Sağlık Sitesi
burdada yazıyor meme büyümeside yaparmış

sanki ben uydurdum ayol cicim kuzum :)

mesleğinin ne olduğunu bilmiyorum...sana uydurdun demedim.....gereksiz bir gerginlik
güzelim sana şunu söylüyorum ki tek işim insan sağlığı ve fizyolojisi.......jinekomastisi olan bir erkek gördüğümde aaaa prolktini yüksek mi acaba demezsin yediği hormonlu yiyeceklerden dahi olabilir sonra östrojen gelir interneti kullandığında anlarsın..........prolaktin büyütebilir(tekbaşına yeterli olmayabilir verdiğin linkte de -bilir eki var dikkat et) ama çoğunlukla libidonun sıfırlanmasıyla ilk etkisini gösterir........östrojense kesin büyütür bilmem anlatabildim mi prolaktinin meme dokusunu geliştirmede etkisi yetersizdir ek olarak birsürü hormona ihtiyaç vardır merak edersen GUYTON un fizyoloji kitabını öneririm
jinekomastisi olan bir erkeğin cinsel arzuları yerinde olabilir OKİ?
SENİNLE İNATLAŞMIYORUM.........bir anneye anlatır gibi anlatım da sen yine de kafanı fazla yorma......bu işi uzmanlarına bırak cicim

Son düzenleme:
mesleğinin ne olduğunu bilmiyorum...sana uydurdun demedim.....gereksiz bir gerginlik
güzelim sana şunu söylüyorum ki tek işim insan sağlığı ve fizyolojisi.......jinekomastisi olan bir erkek gördüğümde aaaa prolktini yüksek mi acaba demezsin yediği hormonlu yiyeceklerden dahi olabilir sonra östrojen gelir interneti kullandığında anlarsın..........prolaktin büyütebilir(tekbaşına yeterli olmayabilir verdiğin linkte de -bilir eki var dikkat et) ama çoğunlukla libidonun sıfırlanmasıyla ilk etkisini gösterir........östrojense kesin büyütür bilmem anlatabildim mi prolaktinin meme dokusunu geliştirmede etkisi yetersizdir ek olarak birsürü hormona ihtiyaç vardır merak edersen GUYTON un fizyoloji kitabını öneririm
jinekomastisi olan bir erkeğin cinsel arzuları yerinde olabilir OKİ?
SENİNLE İNATLAŞMIYORUM.........bir anneye anlatır gibi anlatım da sen yine de kafanı fazla yorma......bu işi uzmanlarına bırak cicim

benimde sizinle inatlaştığım yok, ayrıca bilginizle beni dövmenizede gerek yok
ben işin uzmanıyım demedim öylede bir tavır içinde bulunmadım, sizin yazıdığınız şeye istineden yazdım, sonra sizde hayır olmaz demişsiniz ve yine ona istaneden link attım, sizin bu gerginliğiniz niye asıl

anneye anlatır gibi anlatmak konusuna gelince tavrın hiçte hoş değil bence, annenizede böylemi anlatıyorsunuz acaba
neyse polemik yaratmak veya konunun içeriğini bozmak istemiyorum ama
madem işiniz bunlarla ilgili konu sahibesine özel mesajlarınızla yarımdcı olabilirsiniz mesela yada belki bir doktor ismi önerinde
yararlansın bu engin bilgilerinizden
benimse ne öyle bir sorunum nede yardımınıza ve bilginize ihtiyacım var
saygılar...

Konunuz bana daha önce bir arkadaşımızın yaşadıklarını anımsattı.

http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-18/358869-cinsellik-sifir.html

İncelemenizi tavsiye ederim, yardımı olur belki, duygularınızı, fırtınalarınızı
daha iyi çözmenize yardımcı olur belki.
Bu konuda arkadaş malesef eşinden ayrıldı.
Siz de elinizden geleni yapmalısınız evliliğiniz için ama eşiniz
çözüm anlamında hiç yanaşmazsa, malesef sizin de söylediğiniz gibi
böyle bir evliliği devam ettirmek mümkün değil.
Umarım eşiniz bir yardım almak ister ve sıkıntınız çözülür.

tartisma yaratmak istemiyorum ama ufak bi meseleden evlilik bitiren Turk kadini ben hic gormedim.coktan bitmesi gereken evlilikleri bile binbir fedakarlikla surdurmeye calisiyo burdaki kadinlar.aileler uzulmesin,adim dula cikmasin,yuvam dagilmasin colugum cocugum babasiz buyumesin vs vs diye insanin aklinin almicagi cileler cekiyolar senelerce,bosanan kadinlari pire icin yorgan yakiyo gibi gostermissin hosuma gitmedi.tullip de imza atmadan boyle olcagini bilse belki sevgi de bi yere kadar deme sansi olurdu,ama su an atilmis bi imza var isin icine ister istemez baska hesaplar giriyo.
mesajin geneli iyi dileklerle yazilmis gibiydi mudahale etmek istemezdim ama dayanamadim.
tullip konunu uzaktan ara ara takip ediyorum,umarim hakkinda hayirlisi neyse o olur

Son düzenleme:
Konunuz bana daha önce bir arkadaşımızın yaşadıklarını anımsattı.

http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-18/358869-cinsellik-sifir.html

İncelemenizi tavsiye ederim, yardımı olur belki, duygularınızı, fırtınalarınızı
daha iyi çözmenize yardımcı olur belki.
Bu konuda arkadaş malesef eşinden ayrıldı.
Siz de elinizden geleni yapmalısınız evliliğiniz için ama eşiniz
çözüm anlamında hiç yanaşmazsa, malesef sizin de söylediğiniz gibi
böyle bir evliliği devam ettirmek mümkün değil.
Umarım eşiniz bir yardım almak ister ve sıkıntınız çözülür.

okudum bende şimdi hatta boşanmışlar ve herkes öğrenmiş. konu sahibinin annesi herkese anlatmış falan. ailece zor zamanlar geçirmişler. inşallah bu konu arkadaşımızın durumu düzelir bötle bişey okumak zorunda kalmayız hakkında. bugün haberlerde 2 aylık bi gelin dövülerek öldürülmüş eşi ve eşinin ailesi tutuklanmış. evlilik nişan resimlerini gösteriyolar ikiside nasıl mutlu gözüküyo. boşanan başka çiftler var tanıdığım hala düğün resimlerini saklar kimisi kimiside dağmadın resmini keser kendi resmi durur. ama gözlerde kıpır kıpır sevinç. allah herkesin yuvasını korusun inşallah.

bu olayda öyle kolay değil evlenmeden önce anlaşılsın. herkesin kendine ait bir tutuculuğu var. kimi vaar evlenmeden el ele tutuşmaz kimi öpüşmez bile. hele erkeğin bu görevini yerine getiriğini öğrenmek demek akıllara zarar kabul edlebiliyo. allah herkese mutlu yuvaar nasip etsin.

Tullip her gün fix baktığım konu seninkisi, şu işinin güzellikle tatlıya bağlanmasını çok istiyorum. Bu kadar sabrettin, kimbilir belki ben olsam bu kadar sinir stresin üzerine senin yapmadığını yapıp eşimi rezil etmiştim. İnşallah geç de olsa şu evliliğinin hayrını göreceksin.

tartisma yaratmak istemiyorum ama ufak bi meseleden evlilik bitiren Turk kadini ben hic gormedim.coktan bitmesi gereken evlilikleri bile binbir fedakarlikla surdurmeye calisiyo burdaki kadinlar.aileler uzulmesin,adim dula cikmasin,yuvam dagilmasin colugum cocugum babasiz buyumesin vs vs diye insanin aklinin almicagi cileler cekiyolar senelerce,bosanan kadinlari pire icin yorgan yakiyo gibi gostermissin hosuma gitmedi.tullip de imza atmadan boyle olcagini bilse belki sevgi de bi yere kadar deme sansi olurdu,ama su an atilmis bi imza var isin icine ister istemez baska hesaplar giriyo.
mesajin geneli iyi dileklerle yazilmis gibiydi mudahale etmek istemezdim ama dayanamadim.
tullip konunu uzaktan ara ara takip ediyorum,umarim hakkinda hayirlisi neyse o olur

size büyük ölçüde katılıyorum
ve ben tullipin evliliğinin kurtulmayacağını düşünüyorum açıkcası bunuda çok kez yazdım burda

fikrim şudur tabi herkes aynı fikri kabul etmez ve böyle bir zorunlulukta yoktur
bence bir evlilikte sözlü veya fiziksel şiddet yoksa, sevgi saygıda kaybedilmemişse sorun ne olursa olsun (tullibinki gibi bir konu hariç) o evlilik kurtarılmaya çalışılmalı, en azından kişiler ellerinden ne geliyorsa yapmalı, yoksa ben asla kadın herşeyi çekmeli yinede evli kalmalı gibi bir laf etmedim etmemde çünkü düşüncem bu değil
benim bahsettiğim şey buydu
ayrıca yazdığım şeyden nasıl bu fikirleri çıkardınız gerçekten şaşırdım

size büyük ölçüde katılıyorum
ve ben tullipin evliliğinin kurtulmayacağını düşünüyorum açıkcası bunuda çok kez yazdım burda

fikrim şudur tabi herkes aynı fikri kabul etmez ve böyle bir zorunlulukta yoktur
bence bir evlilikte sözlü veya fiziksel şiddet yoksa, sevgi saygıda kaybedilmemişse sorun ne olursa olsun (tullibinki gibi bir konu hariç) o evlilik kurtarılmaya çalışılmalı, en azından kişiler ellerinden ne geliyorsa yapmalı, yoksa ben asla kadın herşeyi çekmeli yinede evli kalmalı gibi bir laf etmedim etmemde çünkü düşüncem bu değil
benim bahsettiğim şey buydu
ayrıca yazdığım şeyden nasıl bu fikirleri çıkardınız gerçekten şaşırdım
bilmem alintiladigim kismi tekrar tekrar okudum gene ben bakinca ayni anlami cikariyorum, kastettiginiz benim dusundugum olmayabilir.yazdiklarimin arkasindayim ama baska bisey kastettiyseniz de kusura bakmayin.
tullipin evliligi ve diger yazdiklariniz konusunda size katiliyorum.belki ben imza atmadigim icin genis konuscam,ben az biraz da ters gaciyimdir ama tullipin yerinde olsam bana bunlari yasatmis adama ben bekaret falan da vermem.:27: boyle adamlar sonradan gene evlenir cocuklari da olur falan yazilmis da yani bana bunlari yasattiktan sonra ne hali varsa gorsun.dedigim gibi bekara herif bosamak kolay

merhabalar, esimle bir kez daha konustum,doktora gitmeyi kabul etti,carsamba günü gidecek,önce psiklojik degil fizyolojik sebepleri var mi diye baslamak daha mantikli geldi.Ona hadi en kötüsünü düsünelim,diyelim ki hersey bitii,sen diyebilcek misin benim benim vicdanim rahat,elimden geleni yaptim en azindan, diye bir cümle konusunca sanirim ikna edebildim,zaten sakin ses tonu bile sabit bir konusma oldu,önce bi doktora gidecek,bu durumun böyle sonsuza kadar sürmeyecaginin de farkindaymis,sabrim ve fedarkarligim icin de ayrica tesekkür etti.son gelismler böyle,daha sonra yeniden yazacagim.Ilgilenen herkese tekrardan tesekkür ederim.

Tullip esinin doktora gitmeyi kabul etmesi sevindirici...
En azindan o da elinden geleni yapacak...

Hakkinizda hayirlisi olsun.
Umarim bizlere guzel haberlerle donersin...

hadi hayırlı olsun inşaallah tulip, böyle olumlu gelişme olması ne güzel, ayrıca eşinde bu konuda katı değil artık bak olumlu karşılamış konuşmayı..

Bir önceki mesajında saygıyı iliklerime kadar hissettim......kaldı ki konu sahibine sadece nacizane tavsiyelerde bulunmuştum.......muhattabım konu sahibiyken ve bu konuda en azından fikir verebilecek ehliyete sahipken tıpta hiçbirşeyin yüzde yüz olmadığını anlatmaya çalışıyorken geldin bana ayol canım cicim diyerekten al bu da sana link gibi tuhaf bir üslupla araya girdin......senin ne bana ne de mesleğime saygın var
Varsa konu sahibine bir tavsiyen devam et..........benimle muhattap olma artık

merhabalar, esimle bir kez daha konustum,doktora gitmeyi kabul etti,carsamba günü gidecek,önce psiklojik degil fizyolojik sebepleri var mi diye baslamak daha mantikli geldi.Ona hadi en kötüsünü düsünelim,diyelim ki hersey bitii,sen diyebilcek misin benim benim vicdanim rahat,elimden geleni yaptim en azindan, diye bir cümle konusunca sanirim ikna edebildim,zaten sakin ses tonu bile sabit bir konusma oldu,önce bi doktora gidecek,bu durumun böyle sonsuza kadar sürmeyecaginin de farkindaymis,sabrim ve fedarkarligim icin de ayrica tesekkür etti.son gelismler böyle,daha sonra yeniden yazacagim.Ilgilenen herkese tekrardan tesekkür ederim.

Canım çok sevindim senin adına, inşaallah herşey düzelir ama sana tavsiyem yalnız gitmesine izin verme muhakkak beraber gidin.Tedaviyi aksatmasınada izin verme umarım herşey gönlünce olur.Allah yardımcınız olsun:16:

Back
X