Bir de birseyi danismak istyiorum size,dün gece annem yatip biz de odamiza cekildik herzamnki gibi,elinde leptop isi vardi zaten,sonra yataga geldi ,cok da yorgundu,ben de yanina yaklastim,sarildim öpmeye calistim,ama tüm bunlar masumane icinde cinsellik yok,yani bircogunuzun dedigii gibi sefkat hatta,o ise kilini kipirdatmadigi gibi homurdandi ve cok yorgunum dedi,sok oldum sanki adama seviselim diyorum,yapacagin senin de bir öpüp iyi geceler demen,cok sinirlendim ve Jet hiziyla yatagin en ucuna gectim hala tik yok,genelde gelir gönlümü alir falan.Uyuyamiyorum sinirden,braz Zaman gecti yari dogrulup ona bakiodum,uyandi noldu dedi,ben de dedimki sana noluor sana yanasan benim herseye ragmen,ve sen hic pas vermiyorsun,uyuorum ben yorgunum dedi yine.Ben de peki dedim iste sen böyle yaparak aramiza duvar örüyorsun.Sonra da tek kelime etmeden uyuduk.Sabah da ise giderken öpüp öyle cikti pasam.
Gercekten de öyle ama bu sekilde aramiza iice bir duvar örüor,belki de ben gün gelecek ben seni artik sevmiyorum dicem ona,ve o zman da hersey kendiliginden bitecek!size sormak istedigim ise su,esimin bu tavrinin sebebi neydi ,cünkü ben artik hicbirseye yorum getiremiyorum.