Konumun hepsini tek tek okudugnuz icin öncelikle tesekkür ederim,biliyor musunuz ben artik konusmaktan da yoruldum,konusuyorum yine ayni sey,dediginizi söyledim bu böyle olmuyor belirsizlik beni mahvediyor,bana dürüst ol,cabala bisey yap dedim,yollarmizi ayiririz gerekirse bu böyle olmuyor ki dedim,o ise belki de ayrilmk en iyisi dior, ama sonra bu evde yasamya iskenceye devam ediyoruz ve sürekli de diyelim ayrildik sen napicaksin diyor bana sürekli,ben de sanane bundan diyorum.
Dün gece uyuyamadm yine ve bunu düsündüm,ben asla türkiyeye dönmem artik,zaten evlilik yoluyla gelmedim,okulum iicn gelmistim ,türkiyeye dönmem cünkü türkiye de bosanmis kisilere karsi Bakis acilari ve bosanmis kadinlarin yasadigi sorunlar cok fazla malesef,bir de ben zaten yillardan beri hem üniversite hem yüksek lisans zaten ailemden ayri yasadim ,baba evinde yapamicami biliyorum.Sonra da onu düsündüm,hemen tasi taragini toplartürkiyeyegider,arkadaslri ile bulusmak ona herseyi unutturur.Bana diyorki ben zaten 36yasindayimbu saaten sonraevlenmem zaten,evlenip evlenmemesi öönemli degil ki beni ve hayatimi bir enkaza cevirip gidecek ve ben hic yasamadigim bir evliligin cezasini ömürboyu cekecegim,biliyorum bazilari belki beni anlamicak,tabiki her biten evlilik kolaydegil ve ayri azap ama ben evliligmi bile yasayamadim.Bir arkadsimbiriyle tanisti o da bi kere evlenip ayrilmisti,arkadsi annesine deyince tabi istememler falan filan,en son söyle bir care buldu kayinvalidesi kendince,etrafa konu komsuya dügüne gelenlerebekarsin demisler yani hic evlenmemis,bir düsünün bu travmayi,ben hemn evlenecem ya da evlenemicem demiyorum,ama sunu biliyorumki,muhakkak birgün ben de bir bebegim olsun isteyecegim.
Biz bu evdehic bereber dus alip,küvete girmedik onu Ciplak görmedim,onu yari Ciplak bile görmedim hatta aylardir,dus konusunda
dabasta cok israr ettim hadi bu hafta alalim tmm dedi ama yine bir bahane yine bir sebep.
Eski kiz arkadisiylaolan konusmaya gelince,msn yazismalarini okudum,kiz bazi sebeplerden dolayi seninle ilgilenemiyorum,sen de bir erkeksin sonucta falan diyordu,cinsel iliskiden bahsediyordu yani,ihtiyaclrin var senin degibisinden,esim ise sorun degil kiönce sizin saglik sorunlariniz hallolsun fln demisti,zatenöyleerotik birkonusma degildi,sahte bir hesapta degildi,aylarca yazismalar cok uzundu hepsini okuyamadim,ama kiz cokaskimli cicimli konuusp pesinden kosmus anladigim kadariyle,esimin cevaplari fln cok normaldi.
Evde dedigim gibi bircok leptop var ve o onun is leptopu ama Facebook yazismalrini okumayi cok isterdim,cünkü benceya ablasi ya daarkadslri fln birine muhakkaacmistir bu sorunu,sizin dediginiz gibi ver bakicam kontrol edicem hic demedim,belki de ters teper bu,noldu neye güvenmiyorsun simdi der.