- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili arkadsim tesekkür ederim benim konuma yorum yapmak icin üyelik almissin bu kiymetli bir sey benim icin,kizmissin ama zararin neresinden dönersen kardir,esim tedavi olmuyor evet ama belki daha önceki yazdiklarimi belli ki okumadin cok gelisme oldu,yani mutlaka biseyler yasiyoruz,sertlesme oluyor,bana olan sevgisini ilgisini hissediorum,öyle ki artik saglikli bir erkek gibi sabah ereksiyonlari flana da oluyor yani sertlesmesi falan,bir sene önce olmasi gerekenler bu sene basladi zaten,ama buraya da daha önce yazdigim gibi sorun su,olsa da artik benim icin kiymeti yok yani birlesme vs,sorun bi kere olur daha da elini sürmez gibi de degil,isterse 4 4 lük bir cinsel hayatimiz olsun,ben o kdadar cok acilar yasadim ki,o kadar cok dalgalardan firtinalardan gectim ki,birlesme olmasiyla hop sorunlar cözüldü ya da normal olmasi gerektigi siklikta bir iliski yasamak,cinsel sorunlarimizi asmak degil benim ilacim,ben daha öncede yazdigim gibi ne ilk günlerimi cicim aylarimi,ne balayimi,ne evliligimin 1.5 senesine kadar olan kismini,ne gelinligimin hevesini,mutlulugunu,ve hatta karyola icin aldigim o süslü örtünün bile sevincini yasayamadim,her sey icimde kaldi,ben de bazen diorum ki,belki de artik yapacak hicbir sey yok o düzelse bile ben gittim cünkü,umarim daha iyi idafe edebilmisimdir kendimi,yüzlerce sayfa oldu sizler de haklisiniz,artik ben bile bilmiyorum hangi sayfada ne yazdim ne tepkiler aldim vs.
Canim benim, butun yazdiklarini okudum ben. Sabahlara kadar okudum. O kadar icime dert oldu.
Zaten sorun artik su: o duzelse, cinsel hayatimiz duzelse bile ben bittim, gittim diyorsun. Peki neden bu bosvermislik? Lutfen kendin icin bir iyilik yapmak istiyorsan birak git artik. Resmen oyalaniyorsun bu evlilikle. Bir seyler yasaniyor ama cinsellik yok. Ve adamin cabasi yok. Sen de bile bile cok cok ozur dilerim, kullandiriyorsun kendini. Sen soyluyorsun her sey duzelse de ben bittim diye. Neden ya, neden biteceksin? Neden bu adamin yaninda durup hayatini zindan edeceksin? Sen bu dusuncelerini psikologa anlat canim. Her sey duzelse de ben bittim de. O sana bu adami, evliligini hayatinin merkezine koymadigin bir bakis acisi kazandiracaktir. Cunku sen saglikli dusunemiyorsun artik. Iyi olacaksin buna inan. Ve sen o evlilikle var olmadin, o evlilikle de yok olmayacaksin. Toparlandigina dair haberleri okumayi cok istiyorum. Mutlu ol...
Tesekkür ederim arkadasim sagol,ben bittim derken psikojimden bahsediorum yani artik bu evlilikten cok yara aldim ve psikologla görüsmemden sonra da yrali bir uzvu kesip atarcasina daha cesur olacagim,ama malesef ki onu hala seviyorum,ama bundan daha ne kdr kötü olabilirm ki bosansam bile,zaten bunalimdayim,illa intihat etmem mi lazim bileklerimi kesmem?Kötüyüm ama iyi de olacagim bunu biliyorum bir sekilde,psikologdan sonra anneme de anlatacagim ve gerisi corap sökügü gibi gelecek zaten ,sen de mutlu ol arkadsim eksik olma.
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
Zügürt tesellisi mi,pardon ama benim aciklamalarimin teselli oldugunu nerden cikardiniz,ben olan durumu söylüorum sonucta bu adamda tedavi vs olmaksizin gelismler var mi var,ama ben bunlara dayali bu evliligi sürüdürecegim zamanla hallolur falan demiyorum farkindaysaniz, bu problemi ve yasadiklarimi benden daha iyi kim bilebilir ki,oturdugunuz yerden yazmak kolay tabiki,biraz empati lütfen!Evet biz buna zürt tesellisi diyoruz..sertleşiyor bile yazmışsınız buna sevinir hale gelmişsiniz..psikolojik olarak siz bitmişsiniz ilişki bitmiş .karısının gözünün önünde mahvoöduğunu görüpte tedavi bile olmayan bir adamla neden inatla bu evliliği sürdürmeye çalıştığınızı hiçkimse anlayamadı..arkadaşım kendine gel iş işten geçmeden..kendin ediyorsun kendin bulacaksın..şimdi adına sabır dediğin kabullenmek dediğin şeyler için gelecekte çok pişman olacaksın..
Nolmus simdi ben tam olarak anliyamadim ?
Adam duzelmis biraz ama kizin kendisi mi perisan olmus ?
Cok karisik valla.
Daha önce ilişki yaşamadıysa evlenmeden önce ilk ilişkisi seninle olacaksa eğer kendine güveni olmayabilir ve psikolojik etkileniyor olabilir diye düşünüyorum. benim eşimde öyle çok düşkün değildir diğer erkekler gibi böyle şeylere. yapmayalım desem yapmıcak yani:) her erkek sanırım aynı olmuyor kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum.
Sen de eksik olma canim. Toparlanacaksin inan. Guclu olacagin gunler gelecek. Psikolog sana cok yardimci olacak. Dusunce yapini degistirecek cunku. Sonrasi dedigin gibi corap sokugu gibi gelecek. Tek sikintin dusunce yapin, nasil dusunecegini bilememem. Ve boyle olman o kadar normal ki. Sen yasadiklarina normal tepkiler veriyorsun. Yani olmaman gereken bir vaziyette degilsin. Bu hallerin normal. O nedenle neden boyleyim diye de dusunme. Senden cok daha kotu psikolojilere giriyor insanlar, hem de senin sikintinin yaninda devede kulak kalacak sorunlar yuzunden.
Ama diyorum ya her sey cok guzel olacak senin icin.
Cok tesekkür ederim teyteydeteytey,ben de toparlanacagima inaniyorum,düzelmek istiyorum eski ben e dönmek istiorum,eger düzelecegi varsa -ki bunu psikolog söyleyebilir ancak- ya esimle ya da onsuz,iyi olmak zorundayim benim de bir ailem var,onlar beni böyle sacma sapan seylerdn mutsuz olayim die büyütüp bu yasa getirmedi,kendime bunu yapmaya hic hakkim yok,iyi olacagim,bunu biliyorum,inanmak istiyorum buna.tüm yorumlarin ve destegin icin tesekkür ederim sana
![]()
Tülip seni gördüğüme çok sevindim üye olmadan önce aylarca takip ettim konunu ve sana dua ettim. Sabrına hayran kaldım. Artık günümüzde yuvalar o kadar dandik sebeplerle yıkılıyor ki sen bu durumdayken bile evliliğine sahip çıktın. Allah kat kat mükafatını verir inşallah. Mutlu olmanı tüm kalbimle diliyorum canım benim...
güzel yorumunuz icin tesekkür ederim,ilk baslarda ben de böyle düsünüordum ve icten ice de olsa sabrediorum olacak galiba diordum,ancak su son aylarda buna olan inancimi iyice yitirdigim gibi,icimde kalan i ilk zamnalr,gelinligim,balayi bunlarin buruklugundan da olsa bazen kalbimde kalin bir perde hissediorum ona karsi, tüm bu yasadiklarimi gercekte birilerine anlattigimda yani beni taniyanlara eminim ki bana,bu Kadar Zaman bunca seye ancak tullip dayanabilirdi diyecekler,cunku genel olarak gercekten de cevremce sabir ve hosgörüsü ile taninan biriyim,ama bunlar ne marifet benim durumumda ne de iyiki sabrettim aferin bana diyebiliyorum,dedigiim gibi psikolguma güvenmek istiyorum,ama bana saglikli bir yol cizecektir.
Siz de cok mutlu olun ins arkadsim,benim konumu böyle sahiplenip,bana üzülen,bana yorum yapan,bana destek olan arkadaslri ve yorumlarini gördükce hic tanimasam bile o Kadar mutlu oluyorum ki anlatamam,hepinize cok tesekkür ederim :)
Merhabalar herkese,bugün nihayet psikologa gittim,dilimin döndügünce anlatmaya calistim,ilk basta ilk kez dillendirmek cok zordu ama daha sonra rahatladim konusurken,psikologum bunun ciddi bir sorun oldugunu,bu yükü tek basima tasidigimdan dolayi bana depresyon baslangici tanisi koydu,ve ekledi bu depresyon herkesin depresyondayim tarzindaki depresyonu yani depresif olma durumu degil bahsettigim Klinik depresyon dediöncelikle sorunu cözme odakli yaklasmaliyiz,esinizle terapiye gelmelisiniz,eger rahat hissetmeyecekse de sadece benimle de görüsebilir siz olmadan dedi.Bu aksam esimle konusacagim,ona her seyi anlattigimi söyleyecegim ki psikolog da hemen daha hic bisey bilmeden esinizle araniz nasil anlasiyor musunuz,cinsellik nasil diye sordu bana.Esim bugün randevumdan önce bir cok kez aradi,nasilsin vardin mi bekliyor musun vs die ve sonrasinda da Telefon acti ne oldugunu,ne konustugumuzu sordu,bana dediki senin bu durumuna üzülüyorum nasil iyi geldi mi,daha iyi hissediyor musun dedi bana,ben de ayrintilari evde konusrurz canim dedim.(Belki de esim en cok okul ve tez sikintilarim icin gittigimi ve bu tarz seyleri anlattigimi saniyor ya da ben mi yanlis düsünüyorum bilemedim .)
Psikolog ilk etapta anneme ya da kuzenime söylemememin daha Dogru oldugunu söyledi cünkü bilseler bile ya bosan diyecekler sana ya da üzülecekler seninle beraber güncel durumu cözemezler dedi."Esinizi ikna edemezsek o Zaman dersiniz ben bir karar vermek zorundayim böyle gitmeyecek,eger sen cözmek istemiorsan,psikologa gitmeyi reddediyorsan demek ki sorunumuzun cözülmesini istemiyorsun,o Zaman ben de kendime bir yol cizmek zorundayim dersin" dedi.Bütün bu konsantre eksikligi,ruh durumumdaki ani dalga ve degisimler,derslerime ve hayatima konsantre olamamak hepsi belirtiymis yani depresyon baslangicinin.Bu cok ciddi bir sorun muhakkak cözülmesi lazim 2 ay degil nerdeyse 2 sene olacak,aradaki gelismelere göre cözülecek gibi bir durumda söz konusu degil,bu gelismeler yetersiz dedi.
Esime olan duygularimi sordu ve onun bana duygulari sordu,aranizda bir kopukluk var önce onun giderilmesi lazim,bir de esinizden dinlemem lazim,
onun ruhsal problemleri olabilir,su durumda su ya da bundan kaynaklidir diyemem,ama ilk önce dedigi is stresi dügün stresi vs bir gerekce olamaz,stres bütün islerde var,sorunlar bütün evliliklerde..Ben de onu onayladim ve bunlari esimin ilk baslarda söyledigini fakat artik bu konularda israr etmedigini anlattim.Gelismeler böyle arkadaslar,ins esim ikna olur,tüm bu olanlara ragmen siz yine güclüsünüz yasadiklarinizin agirligina ragmen , yine iyisiniz dedi bana,tüm bu sürec sonunda siz belki bu iliskiyi kendiniz sorgulayacak ve bu evlilige devam Edip etmeme kararinizi kendiniz vereceksiniz,yani sayet bir bosanma karari alinacaksa bu karar size ait olmali dedi.
Gelismeler böyle arkadaslar,geriye esimle konusmak ve onu ikna etmek kaldi bana dua edin lütfen,en azindan atilmasi gereken 2.adim bu,gelsin konusacagim.Hepinize tesekkür ederim,umarim ben de ne sekilde olursa olsun mutlu huzurlu bir insan olabilirim yeniden.
Esimle konustum,hala inanamiyorum ama beni dinledi ve hatta her seyi anlatsaydin sonucta Doktor o dedi bana,ve randevu aldik psikologa gitmesi icin,yani beraber gidecegiz ,bu cok büyük bir adim ve ben nasil hissedecegimi sasirmis durumdayim,lütfen konuma yorumlarda bulunun,bunu ilk defa rica ediyorum sizden :)![]()
bu mutlulugunuz hic bozulmasin ve sorununuz tamamen cozulsun insallah :)