Bugün yikamis oldugum havlularin etiketine bir baktim ki yazilarin cogu silinmis,hani su yikama talimati falan.Tabi dedim 1.5 sene oldu demekki bu kadar dayaniyorlarmis,1. 5 sene?20 ay,2 sene????O kadar olmus mu,zaman dedikleri ne kdr hizli birsey,gecen gün annemle konusurken kizim sizin 2 bitti 3 e giriyorsunuz artik dimi dedi, hayir anne dedim, 2 olmadi daha,2 olacak..
Ben bu aralar hicbirsey yapamiyorum,konsantre olamiyorum,ne okuluma ne hayatima,kendimi kapanda kisilmis hissediyorum,son durum yani güncel durum su ki,aramizda hala tam bir birlesme olmadi,buraya neyi nasil yazacagima da sasirdim,cünkü bakirelik mevzusu yüzünden tefe konuldum resmen,oysaki ben her zaman namus iki bacak arasinda degil,velev ki zara indirgemek cok basit ama asil mühim olan kafadaki zarin mahremiyeti diye düsünürken hem de hep hayatim boyu..Onun icin merak etmeyin bir daha benzer seyler duymayacaksiniz,ben 1.5 sene evli olup,esiyle bir iliski yasaymayan genc bir kadinim,yani,ben de artik karar veremiyorum,burda olan onca bitenden sonra,benim cinsel hayatim var mi yok mu,ben kocam bana ilgisz ,ayda yilda bir iliskiye giriyoruz ya da dogumdan sonra azaldi iliski sikligi diye sikayeti olanlarla ayni grupta miyim?Yani cicdden bilmiyorum,sanirim böyle cünkü bir cogunuza göre,adamla ayni yatakta bile yatman zaten senin masumiyeti götürmüstür,sana degidi temas etti vs die söylemlerden sonra,sanirim dogru olan bu..
Aramizda tam bir birlesme olamasa da eger cok yorgun ve stresli degilse mutlaka biseyler yasiyoruz,yani belki de bunlar ilk senede olsaydi daha saglikli mi ilerlerdi sürec onu da bilemiyorum,hepsi bir yana,ben adet düzensizligi yüzünden dogum kontrol hapi kullaniyordum,sonra yan etkisi fln cok olur die biraktim,ama yine düzensiz oldugunu görünce de tekrar baslayacagim onun disinda da bir koruma yöntemi yok,sanki herseyi halletmisiz de tek bebek kalmis gibi bir de bu aralar hamile kalma korkusu icerisindeyim ki bu psikolojimin ne denli bozuk oldugunu gösteren bir diger durum.
Iste son durum bu ,merak eden arkadaslar icin yazdim yani neyi nasil yazacagimi artik ben de sasirmis durumdayim,aramizda paylasimlar oluyor,ama tam birlesme hala henüz olmadi,bense artik dedigim gibi gercekten hic ama hic iyi degilim ki bunu esim de farkediyor,psikolog arayislarima devam ediyorum,en son bir yerle görüstüm seansi 300 euro dedi,bu kadar pahali mi gercekten,yani tl olarak 15000 e fln denek geliyor,türkiyede de seanslar bu kadar pahali mi?
Edit: Beni bu saatten sonra ne düzeltebilir,yani sunu biliyorum ki,bir gün gelip buraya arkadaslar tam birlesme oldu eminim diye yazarsam sorunlar bitmeyecek tabiki,bana ne yardim eder,ben ne cicim ayini,ne dügününün gelinliginin hevesini,ne balayini ,ne yeni gelin olusunun mutlulugunu hic birini yasayamadim tam da bu edit cümlesini yazarken hickiriklara boguldum yine,Allaha emanet olun!