2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Olumsuz düsünen,Bu adamdan,evlilikten bisey olmaz diyenlere nacizane bir sorum var:Sizin cözüm öneriniz nedir,hayir esim psikologu kabul etti,terapiye basladik cok da güzel gidiyor,Bu asamada ne yapmaliyim ki sizlere Göre,Bu kadar kati Sekilde elestiriliyorum madem bunu sormak da hakkim.
Sen burdaki olumsuz yazanlara niye cevap verip kndini yoruyosunki birak kim nederse desin allah askina sen tedavine bak hala diyolarki baska erkeklerin hayati bal kaymakmi bisorun yoksa bihafta durur yok bi ay durur bilmem ne hala anlayabilcek kapasitede degiller herseyin allahtan geldigine ve bununda bi hastalik olduguna sen bosver kndini yipratiyosun cvp vererk

Tulip cok anormal bir durum esiniz gay mi? Veya kadinlardan hoslanmayan boylemi?cok sasirdim allah yardimciniz olsun ...

Yazmayayım diyorum neredeyse 2 yıldır ama yazayım artık.

Psikolog lafına bile dayanamıyordu artık gidiyor diye övünerek söylüyorsunuz hanımefendi. Bir düşünün bakalım, psikolog lafına bile dayanamaması ne anlama geliyordu? Sizi üzdüğünü, hatta mahvettiğini bildiği bir konudaki tek çözüm önerisinin ismini bile duyamıyordu. Tek uğraşan, tek çaba gösteren, tek üzülen sizdiniz bana göre. Bunun aksi olsa onun koştura koştura psikologa gitmesi lazım, madem diğer türlü bir hastalığı yok, değil mi?

Şimdi bunun için çok uğraştınız, artık psikologa da gidiyor, tebrik ederim. Umarım artık her şey çok güzel olur. Yalnız lütfen şunu kabul edin, evlilikler iki taraflı fedakarlıkla yürür. Bana göre bunun 2 yıl boyunca aldatılmanızdan farkı yok. İyi günde, kötü günde sözüne sadık kalmayan ve size felaket günler yaşatan da eşiniz. Burada sizinle empati kuranlar var. Eşiniz kurmamış. Daha da kırıcı bir şey yazmak istemiyorum son bir şey söyleyeceğim

Evliliğini ancak kendisinin insanüstü çabası ile ayakta tutabilen ve bununla gurur duyan kadınlar. Bu bir marifet değil.

Buradaki son laf bana geldi galiba,sakin yarasi olan gocunur Seklinde aciklama yapmayin bana,dedigim gibi evliligimin disinda kendimce gelistirdigim o kdr cok alan var ki,marifetse Asil gurur kaynagim Bu benim,madem benim gibi kadinlar üstün bir caba sarf ediyor ama marifet degil seklinde kücümseyici bir yorum yapilior,sizler gibi kadinlarda en ufak sorunda cekip gitmeyi ,bosanmayi Marifet sanarsiniz,ne de olsa erkek mi yok,adam mi yok,yuva dedigin nedir ki yahu,alti üstü kuru bir imza!

Evet psikolog asamasina gec basladik,katiliorum kesinlikle hic olmasa daha mi iyi olurdu,aksine biliorumki bir gün her sey biterse ben elimden Geleni yaptim icim rahat diyecegimi biliyorum.

Dün konunuzu yanılmıyorsam 57. sayfaya kadar okudum. Daha öncesinde de denk geldikçe takip ediyordum, dediğiniz gibi insan en yakını veya en sevdiği olsa dahi tam anlamıyla karşısındakinin ne hissettiğini anlayamaz. O konuda sizinle hemfikirim ve benim veya bir başkasınının düşüncesini de umursamak durumunda değilsiniz. Nihayetinde sizin hayatınız ve sizin için doğru neyse doğrunuz odur. Bununla beraber, açıkçası ben şimdiye kadar (konuyu okumayı da tam anlamıyla bitireceğim bu arada) boşa kürek çektiğinizi düşünenlerdenim.

Böyle düşünmemdeki sebep de her insanda fedakarlık, çaba, emek kavramlarının yansımalarının farklı olması. Kendim sizin durumunuzda olsam iki senedir yaşadıklarımı sevilen için çekilen kutsal çile olarak görmem, hayatımdan kaybolan iki yıl olarak görürüm. Siz süreçten memnunsunuz ama ben sonuçtan emin değilsem mücadele etmem. Bir şeye emek harcamak güzeldir, insanı olgunlaştırır, ruhu yüceltir fakat ben durumunuzun iki kişiyle, hele ki aynı seviyede mücadele etmediğini düşündüğüm iki kişiyle bir sona varacağını düşünmüyorum. Dışarıdan sadece yazdığınız kadarını bilebilen bir kişi olarak da zaman içinde kendinizi sarfettiğiniz çabayla tanımladığınızı hissediyorum. Çabanızı bir nişan gibi üstünüze yakıştırmanızda elbetteki bir sorun yok ama ilk sayfalarda da istediğiniz bu muydu gerçekten? İnsanız hepimiz değişiyoruz ama gerçekten seçim şansınız olsaydı kendinizi iki sene sonra henüz filizlenmeye başlayan bir terapiden medet uman bir insan olarak görmek ister miydiniz?

Böyle düşünmem, sizin için samimi olarak kolaylık ve sabır, baş ağrılarınız (yanlış hatırlamıyorsam) şifa dilememi engellemiyor tabii. Umarım kat kat karşılığını alacağınız bir şekilde bitirirsiniz yolculuğunuzu.

Ilk sayfalarda belki de 2 aylik durum ama normaldir die düsünen bir tullip vardi,daha sonra kendi icinde yasadi her Seyi ,öyleki haftaici olmayadabilir ne de olsa haftasonu var die düsünürdü ,gider en seksi geceliklerini giyerdi,daha sonra esi onun vazgecmemesiyle en azindan sorunun farkina vardi,sorun ne bilmiyorum ama böyle de olmaz dedi esi,ondan uzun bir zaman sonra psikolga gitsek o da bir caba gösterse dedi ve daha sonra gec de olsa geldi cabaladigi zamanlar,Aynen dediguniz gibi hayat benim hayatim bunu ben yasiyorum..

bu mantıkla bir yere varamazsın tulip. yaşananları sen yaşıyorsun ama dışarıdan göz lazım aynayı yüzüne yakın tutarsan yüzünü göremezsin şu an sen yakın tutmuş durumdasın psikoloğun söylediklerini baz alıyorsun ama karşılığında para alan birine ne kadar güvenebilirsin? bak biz uzaktan bakanlar en azından benim için durum hiç olumlu değil hani konu yeni olsa tamam ama sen harap olmuşsun üşenmedim 160 sayfayı tek tek okudum. bu yüzden direkt yazıyorum.

yani e başkası olsa döver söver diyorsun da onda da ayrılırsın yani resmen e başkası döver bari bunla uğraşayım dersen olmaz. korkmaktır bu. korkarak hayat yaşanmaz. bunda da en verimli en dişiliğini hissetmen gereken zamanları sıkıntılarla geçiriyorsun çocuk için zamanın azalıyor bu sorunu çözdünüz sonra çocuğunuz olmayınca yine sorunlar başlamayacakmı?

eşin iyi biridir dürüsttür efendidir ne güzel ama evlilik için tek başına yeterlimi?
herşey cinsellikmi diye sorma, çocuk sahibi olmak isteyeceksin değilmi?

bir de sağlıklı hiçbir evli erkek 2 yıl seks yapmadan duramaz. bu kadar evli bayan var forumda kimse yaşamamış bunu.. hayatın ellerinden kayıyor resmen.

E yani pes psikolgu da karsiliginda para alan birine ne kdr güvenirsine indirgemissiniz ya saskinliklar icindeyim,üstelik bunu egitimli biri olarak söylüyorsunuz,oldu olacak deli doktoru da deyin tam olsun.

Ne kdr da biliyorsunuz su erkek milletini,sekse düskünlügünü,bayiliyorum ben erkeklerin DNA sini cözdüm diyen kadinlara!Herseyi siz biliyorsunuz zaten,tamam. kimse yasamamis derken bile arastirmayip sallamaniz belli oluyor,sonu olumlu ya da olumsuz olsun aksine yasayan gercekten cokca üye var Bu forumda.

psikologların toplumdaki görevi önemlidir ama doktor değiller arkadaşlar yani tıbbı tespitte bulunamaz kocamın erkekliği olmasa psikolog söyler dediniz de bu onun görev alanı değil.. hani onu düşünüp psikoloğum bilir buradakiler ne anlar deme.

haline üzülmesem oturup yazmam. ne yapayım demişsin, yapacağın basit durumu ailesine anlatıp gerçek bir evlilik yaşayamadığın ve kocalık görevini yerine getiremediği sebebiyle boşanma davası. düzelse bu kadar çabaya çoktan düzelirdi. benim soruna cevabım bu.

Halime üzülmüssünüz de nolmus ,üzülmeduginiz halinizden korusun Allah,kusura bakmayin sizin lafinizla terapiyi yarida kesip herseyi aileme ailesine anlatmayacagim,benim de kendime Göre cokca planim var,biliorumki terapi de cözmezse Bu isi alir ceketimi giderim.

Genel Not : eski tullip olsa hickiriklarla aglardi tüm Bu olumsuz yorumlara,hatta mutlu musunz yine psikoljimi bozdunuz ,agliyorum mutlu olun gibisinden seyler yazardim,ama böyle olmucak,bu benim hayatim,iyisiyle kötüsüyle,hatasiyla dogrusuyla..icim simdiden rahat sayet bir gün bosanirsam da cok cok rahat olacak biliyorum.Simdi isteyen istedigi yorumu yazsin,yüklensin...UMURSAMIYORUM.

Bu arada beraber evlenmisiz ben haziranda sizden bir kac ay onde cokkkk anormal bir durum

yazılanları okudumda .
şuanda bu yaşananlar kader değil benim gözümde , tamamen tercih meselesi.
tullipe o yüzen saygı duyuyorum onun hayatı onun kararı.
fakat ben ilk evliliğimde 3 sene bir ilişkiye giremediğim eski eşime hissettiğim gibi , herşey düzelsede tullip eşini erkek olarak göremeyecek bana göre tek sorun burada bu.

bence bunun biraz kendiside farkında olmalıki normal erkek diye bahsedilen erkeklere bir takım sorunlar buluyor, fakat biz diğerleri bunun yapılabilecek bir kıstas olmadıgını biliyoruz.

düşünüyorum 2.evliliğimdeyim cinselliğe düşkünüm o 3 sene ben onu öldürmeden sinirden , nasıl durmuşum bilmiyorum

Son düzenleme:
Ne kadar fedakar bir insansın konu sahibi. Keşke eşin onun için yapmakta olduklarının farkına varabilse.

Ben yaptığın yanlış vs... demiyorum. Bazı arkadaşların dediği gibi bu bir tercih.

Yalnız senin gibi iyi niyetli ve fedakar bir insanın gerçekten mutlu olmasını isterdim. Senin için dua ediyorum. Umarım hayatının kalan kısmında çok mutlu olursun...

Tullip, istediğin kadar psikologuma güveniyorum de.. Umutlu ol, mutlu olacağına inan. Eğer işler istediğin gibi gitmezse, ki buna çok üzülürüm ister inan ister inanma, için hiç rahat olmayacak, kaskatı olacaksın taş kesecek yüreğin, geçireceğin şoku yıkımı hiç düşünmüyorsun çünkü tamamen bu kdr sabrettim artık psikoloğa gidiyoruz ve herşey çözülecek diye düşünüyorsun ama senin sabrın burada çözüm noktası olsaydı bu güne kdr bu konu netleşirdi.
Çok özel olacak bugüne kdr soruldu cvp vermedin, nişan dönemi kilitlenme oldu diyorsun normaldi diyorsun ama bu iki sene sürecek bsy değil ve eşin bal gibi derdini biliyor yoksa şaşırır ve çözüm arardı ama iki senenin sonunda zaman kazanıyor sen herşeyi o kdr önüne seriyorsunki kendinden o kdr vazgeçmişsinki anlaman imkansız. Umarım dediğin gibi sonunda mutlu olursun, eşin bence mutluluğu hakeden biri değil seni hakeden biri hiç değil

İlerde evliliği biterse " ben elimden gelen herşeyi yaptım, şunu da yapsaydım diyeceğim hiçbirşey yok" demek için uğraşıyor tullip..zaten eninde sonunda herşey olacağına varır..önemli olan "ben mücadelemi verdim vicdanım rahat" diyebilmek

Tullip bu senin hayatin... eger esinin gercek te n caba goatwrdigine inaniyosan gözünü kulağını kapat soylenen esin gercek bi erkek degil cunlelerine..ne demek erkek degil ya cinsellik mi sadece erkegi erkek yapan.. kiz söylüyor bi de daha once gayet iyiydi diye. .. lutfrn bozma morelini..elinden geleni yap derim ben esinin de destek olmasina c o k sevindim.allah gönlüne gore versin..iyi dusun iyi olsun

bir süredir bu konuyu takip ediyorum.
tulıp kardeşimize söylenen bazı sözleri okuduktan sonra yazma ihtiyacı hissettim.
çocukluğumda böyle bir şey yaşayan bir çift biliyorum. yıllar sonra merak edip yaşananları sordum ve bir yakını anlattı.
çok genç yaşta evlendirilmişler. ( görücü usulü ) akrabalıklarıda var. birbirlerini çok sevmişler . ama cinsellik yaşamamışlar. önceleri yaşımız küçük demiş kız beklemiş. ama bu bekleyiş tam 6 yıl sürmüş. 6 yıl birbirlerini çok sevmiş ama kardeş gibi sarılıp yatmışlar. hiç kimseye söylememiş kız. kaynana çocuğu olmuyor diye otlar, bitkiler getirim içirip duruyormuş kıza. kız kocası utanmasın diye benim bir sorunum yok dememiş. kaynana şüphelenip gelini takip etmeye başlamış. gelin kaynanam anlamasın eşim üzülmesin, utanmasın diye su getirip banyoya döküyormuş. kaynana kontrol ettiğinde banyoyu ıslak görüyormuş. birgün yine kız çeşmeden su doldurup gelmiş kaynana banyonun yakınındaymış. birden banyodan su döküldüğünü farketmiş. tekrar gelini takip etmiş gelin su getirirken gizlice gitmiş arkasından. gelin getirdiği suyu banyoya dökerken yakalamış gelini. gelin mecburen kaynanasına anlatmak zorunda kalmış. kaynana deliye dönmüş düşe kalka koşa koşa tarlaya çift süren kocasının yanına gitmiş. durumu anlatmış adam üzüntüsünden öküzleri tarlada unutup oğlunun yanına koşmuş. hemen oğlunu almış kasabaya dr. a götürmüş. bir yandan ilaç tedavisi yaparken bir yandan hangi köyde ilim sahibi birisi varsa oraya götürüp okutup dua almışlar.
vee mutlu son.
iki kızları olmuş. birisi benim çok yakınımda oturuyordu . yakın zamanda taşındı.
şimdi nemi yapıyorlar. mutlu mesut torunlarını seviyorlar. hatta en büyük torunu hamileymiş. yakında torununun çocuğunu sevecekler.

Bende en baştan beridir takip ediyorum konuyu tamam tulip in eşi 2 senede ancak psikolog aşamasına geldi ama sonuçta ilerleme kaydetti dimi .
Açıkçası inandığın yere kadar mücadele et arkadaşım ,nerde bırakman gerektiğini sen anlarsın amma velakin eğer bu iş düzelmezde adamı boşarsan senin hayatında kişiliğnde geri dönüşsüz değişecek buna da hazırla kendini.

E yani pes psikolgu da karsiliginda para alan birine ne kdr güvenirsine indirgemissiniz ya saskinliklar icindeyim,üstelik bunu egitimli biri olarak söylüyorsunuz,oldu olacak deli doktoru da deyin tam olsun.

Ne kdr da biliyorsunuz su erkek milletini,sekse düskünlügünü,bayiliyorum ben erkeklerin DNA sini cözdüm diyen kadinlara!Herseyi siz biliyorsunuz zaten,tamam. kimse yasamamis derken bile arastirmayip sallamaniz belli oluyor,sonu olumlu ya da olumsuz olsun aksine yasayan gercekten cokca üye var Bu forumda.

Halime üzülmüssünüz de nolmus ,üzülmeduginiz halinizden korusun Allah,kusura bakmayin sizin lafinizla terapiyi yarida kesip herseyi aileme ailesine anlatmayacagim,benim de kendime Göre cokca planim var,biliorumki terapi de cözmezse Bu isi alir ceketimi giderim.

Genel Not : eski tullip olsa hickiriklarla aglardi tüm Bu olumsuz yorumlara,hatta mutlu musunz yine psikoljimi bozdunuz ,agliyorum mutlu olun gibisinden seyler yazardim,ama böyle olmucak,bu benim hayatim,iyisiyle kötüsüyle,hatasiyla dogrusuyla..icim simdiden rahat sayet bir gün bosanirsam da cok cok rahat olacak biliyorum.Simdi isteyen istedigi yorumu yazsin,yüklensin...UMURSAMIYORUM.

Sorun yaşayanlar kısa dönem yaşıyorlar tulip bakma ben de yaşadım ama kısa sürelikti geçti, uzun süre yaşayanlar ciddi sağlık sorunu olanlardır e sen kocam hasta değil diyorsun o halde erkekliği yok demektir. erkekliği olmayan adama psikolog ne yapsın?

kendine göre planın filan yok gurur yapmışsın sadece kocanı 2 senede anca psikoloğa ikna etmişsin çaba emek tek taraflı olmaz evlilik bu değil adamın sana yardımcı olması gerekir. sen şu an akıntıya kürek çekiyorsun ve muhtemelen senden para tırtıklamaya çalışan bir psikolog tarafından oyalanıyorsun.

erkek fizyolojisi cinselliğe yatkındır facede bile merhaba yazınca 500 tane adam atlıyor demek açık kapı bıraksan hepsi üşüşecek bunlar abaza dediğimiz türden erkekler ama erkeklik dürtüleri var kocan gibi değiller yani. o halde erkek dnasını çözmek çok zor olmamalı değilmi?
kocanın erkekliği yok diye her erkeği böyle bilme.

bir gün boşanırsan rahat olacağını zannetmiyorum resmen en güzel çağını boş yere harcamış olacaksın. bu kadar çaba emek sonuçta 2 yıl uğraş gele gele psikolğa anca ikna etmişsin ne kadar üzücü.. kocanın sana yardım etmesi gerektiğini düşünmeden bizi suçlaman tamamen gururdan. fazla fedekarlık enayiliktir.

Yine acımasızca başlamışsınız adam erkek değil falan demeye.
Bu zihniyetteki bayanlar vajinusmuslu kadınlar da kadın değil o zaman.
Birlikte olamıyor diye kadına baskı yapan, cinsellikten soğutan heriflere niye kızıyoruz?

Doğum yaparız, lohusalık isteksizlik hali var.. Normal canım ahh kadın olmak ne zor..
Doğum kontrol hapı acayip isteksizlik yapıyor.. Normal canım normal..
Artık eşim küsüyor, hiç istemiyorum ve belli ediyorum, ilk adım hep ondan geliyor.
Artık kavga etmeye başladık.
Aaaaa hanzo mudur nedir? Çok kızdım kocana söyle biraz anlayışlı olsun!

Anlayışı erkekten beklerken biz nerde bırakıyoruz biraz düşünelim isterseniz.

2 yıldır alınan yol yalnız psikoloğa gidişe ikna oluş değil, tam birleşme dışında bir şeyler yaşanıyor
diye hatırlıyorum. Yani sıfırda değiller. İnşallah çözülecek ve bu konu sahibi de iyi ki emek vermişim diyecek.

Aldatıldığı halde çocuk var diye yuvanı yıkma diyen kadın doluyken ortalık, erkek değil bu diye boşan çığlıkları atılıyor.
Vayyy bee. Aldatan pislik herif daha çok erkek doğru! Erkeklik şeyden ibaret çünkü..

Olumsuz yorumlar yaparken azıcık empati kuralım lütfen.

Yine acımasızca başlamışsınız adam erkek değil falan demeye.
Bu zihniyetteki bayanlar vajinusmuslu kadınlar da kadın değil o zaman.
Birlikte olamıyor diye kadına baskı yapan, cinsellikten soğutan heriflere niye kızıyoruz?

Doğum yaparız, lohusalık isteksizlik hali var.. Normal canım ahh kadın olmak ne zor..
Doğum kontrol hapı acayip isteksizlik yapıyor.. Normal canım normal..
Artık eşim küsüyor, hiç istemiyorum ve belli ediyorum, ilk adım hep ondan geliyor.
Artık kavga etmeye başladık.
Aaaaa hanzo mudur nedir? Çok kızdım kocana söyle biraz anlayışlı olsun!

Anlayışı erkekten beklerken biz nerde bırakıyoruz biraz düşünelim isterseniz.

2 yıldır alınan yol yalnız psikoloğa gidişe ikna oluş değil, tam birleşme dışında bir şeyler yaşanıyor
diye hatırlıyorum. Yani sıfırda değiller. İnşallah çözülecek ve bu konu sahibi de iyi ki emek vermişim diyecek.

Aldatıldığı halde çocuk var diye yuvanı yıkma diyen kadın doluyken ortalık, erkek değil bu diye boşan çığlıkları atılıyor.
Vayyy bee. Aldatan pislik herif daha çok erkek doğru! Erkeklik şeyden ibaret çünkü..

Olumsuz yorumlar yaparken azıcık empati kuralım lütfen.

Çok yanlış yerden bakıyorsunuz olaya, vajinismus bir hastalıktır rahatsızlıktır yani kişinin elinde olmayan bir durumdur ama bu konuda eşin hasta olmadığı vurgulanıyor defalarca, peki hastalık yoksa 2 senedir cinsellik olmamasının nedeni erkekliğin olmamasından başka ne olabilir?
bahsettiğimiz erkeklik cinsel dürtüdür. aldatan adam karaktersizdir ama dürtüsü vardır.

anlayışı erkekten beklemek de ayrıca hakkımız çünkü toplumda cinsellik konusunda özgür yetiştirilen onlar bizim kadar baskı görmüyorlar o halde bize de anlayışlı olmak zorundalar.

hastalık varsa herkes yıllarca sabreder hastalıktır çünkü ama bu konuda konu sahibinin eşi hem hasta değil hem de 2 yıldır psikoloğa gitmemek için diretmiş bir hamlede bulunmamış çözüm adına şimdi seviniyor psikoloğa gidiyoruz diye.

konuya doğru yerden bakmanızı öneririm. hiç kimse bir kadının en güzel çağlarını yok yere harcamamalı. vajinismuslu bir kadın da çözüme yanaşmasa doktora gitmek istemese egzersizlerini yapmasa onun da kocasına derim sen 2 yılını harcama bu kadın için diye.

Çok yanlış yerden bakıyorsunuz olaya, vajinismus bir hastalıktır rahatsızlıktır yani kişinin elinde olmayan bir durumdur ama bu konuda eşin hasta olmadığı vurgulanıyor defalarca, peki hastalık yoksa 2 senedir cinsellik olmamasının nedeni erkekliğin olmamasından başka ne olabilir?
bahsettiğimiz erkeklik cinsel dürtüdür. aldatan adam karaktersizdir ama dürtüsü vardır.

anlayışı erkekten beklemek de ayrıca hakkımız çünkü toplumda cinsellik konusunda özgür yetiştirilen onlar bizim kadar baskı görmüyorlar o halde bize de anlayışlı olmak zorundalar.

hastalık varsa herkes yıllarca sabreder hastalıktır çünkü ama bu konuda konu sahibinin eşi hem hasta değil hem de 2 yıldır psikoloğa gitmemek için diretmiş bir hamlede bulunmamış çözüm adına şimdi seviniyor psikoloğa gidiyoruz diye.

konuya doğru yerden bakmanızı öneririm. hiç kimse bir kadının en güzel çağlarını yok yere harcamamalı. vajinismuslu bir kadın da çözüme yanaşmasa doktora gitmek istemese egzersizlerini yapmasa onun da kocasına derim sen 2 yılını harcama bu kadın için diye.

Vajinusmus da çoğu yönüyle psikolojik bir rahatsızlık cinsellik konusunda.

Tullipin eşi de fizikselden çok psikolojik sorun yaşıyor bu konuda belki?
2 yılda alınan bir yol var küçük de olsa. Bunu küçümseyip zaman kaybediyorsun demek doğru değil.
Bu kadın evlendi ve başından beri bu sorunla boğuşuyor. Eşiyle tek sorunu bu düşünün.
Hakaret yok, kötü bir söz, incitici bir davranış yok.. Bu konudaki uzaklık onu incitiyor, acabalar yaşıyor.
Haklı olarak bu kadar artının yanında bu eksiyi çözmek için savaşıyor. Normal bir davranış bence.
Yıllarını harcıyor diyemiyorum ben.. Boşanır tekrar evlenir adam her gün dibindedir, rahat vermez ama kalp kırar.
Lafını bilmez mesela. Daha mı mutlu olur cinselliği doyasıya yaşıyor diye?

Ve ben kocasının da sanıldığı kadar gamsız, duygusuz, rahat olduğunu düşünmüyorum.
Bu erkek için çok daha zor bir süreç.
Her kadından cinselliğe düşkün olması beklenmiyor ama erkek bir hafta yanaşmasa hemen tuhaf düşünceler geliyor akla neden acaba?
Sizce de bu acımasızca bir yükleniş değil mi?

2 yılda alınan bir yol var küçük de olsa. Bunu küçümseyip zaman kaybediyorsun demek doğru değil.
Bu kadın evlendi ve başından beri bu sorunla boğuşuyor. Eşiyle tek sorunu bu düşünün.
Hakaret yok, kötü bir söz, incitici bir davranış yok.. Bu konudaki uzaklık onu incitiyor, acabalar yaşıyor.
Haklı olarak bu kadar artının yanında bu eksiyi çözmek için savaşıyor. Normal bir davranış bence.
Yıllarını harcıyor diyemiyorum ben.. Boşanır tekrar evlenir adam her gün dibindedir, rahat vermez ama kalp kırar.

Ve ben kocasının da sanıldığı kadar gamsız, duygusuz, rahat olduğunu düşünmüyorum.
Her kadından cinselliğe düşkün olması beklenmiyor ama erkek bir hafta yanaşmasa hemen tuhaf düşünceler geliyor akla neden acaba?

Bazı yorumlar çok sert evet ama 2 yılda insan hayatının çok uzun bir süresi. Ben ne bu kadar sert yorum yapılması taraftarıyım ne de her şeyin güllük gülüstanlık olarak ifade edilmesinden. Bu adam düzelse bile, Tullipin sinir hastası olduğu bu iki yılın bedelini nasıl ödeyecek. Sadece cinselliği kastetmiyorum, çözüme yanaşmamasını, oyalamasını, doktora gittim kan verdim diyip hiç bir şey söylememesini, tullipe uyguladığı psikolojik şiddetin bedelini nasıl ödeyecek?

sizin sorununuz ne demek istiyorum tullip'in üstüne gidenlere? bu zaten yeterince büyük bir sorun ve yaşamayan anlayamaz. bir de siz birlik olup yükleniyorsunuz. tullip hiç takma.

ben o adamı boşarken bana da oo hemen boşuyorsun yuva yıkmak ne kadar kolay diyorlardı. insanlara yaranılmaz. sen mücadeleni ver, olmazsa geriye bakmazsın. sana yaşattıkları için de Allah'a havale edersin. benim o iğrenç evlilik için mücadele edecek hiçbir nedenim yoktu. ona rağmen boşanmaya çalışmasaydı boşanmaz mücadeleye devam ederdim. senin eşinden başka bir problemin yok bildiğim kadarıyla. he şu da var. durumunun böyle olduğunu bile bile seninle evlenmesi sana bunları yaşatması sana çok büyük bir haksızlık. ben düşününce bunu da hiç affedemiyorum. ama sen affetmeyi seçmişsen bu senin seçimin. bize de saygı duymak düşer.

Kusura bakmayın ama bu dediğinize züürt tesellisi denir cinsellik yok ama adam iyi başkası olsa daha mı iyi olacak diye en güzel en verimli çağ sorunlarla geçirilmez. neden başkasıyla evlenince hep kötü olacağını varsayıyoruz memleketteki bir iyi adam konu sahibinin kocasımı?

bakın sorunu olan adam biraz zorlanır evet kolay değildir ama psikoloğa gitmek için de 1.5 yıl 2 yıl beklemez. bu konu sahibine haksızlıktır ki ben en çok çocuk için üzüldüğünü düşünüyorum. üstelik sorununu bile bile evlenen adam karısına en büyük hakareti ve kötülüğü yapmıştır şimdi belki mahçubiyetten iyi davranıyor olabilir ama şu yaşananlar en büyük hakaret en büyük kalp kırıklığı değilmidir? hem sorunun var hem de çözümden kaçıyorsun ama efendisin diye o adam karısına iyi davranmış olmaz. yaşananların üzüntüsü yeter.

cinsellik gençlik ve mutluluk verir insana. konu sahibi bundan hiç yere mahrum kalıyor. çocuk için verimli dönemini kaçırıyor. bunlar hakaret değil de nedir?

Bazı yorumlar çok sert evet ama 2 yılda insan hayatının çok uzun bir süresi. Ben ne bu kadar sert yorum yapılması taraftarıyım ne de her şeyin güllük gülüstanlık olarak ifade edilmesinden. Bu adam düzelse bile, Tullipin sinir hastası olduğu bu iki yılın bedelini nasıl ödeyecek. Sadece cinselliği kastetmiyorum, çözüme yanaşmamasını, oyalamasını, doktora gittim kan verdim diyip hiç bir şey söylememesini, tullipe uyguladığı psikolojik şiddetin bedelini nasıl ödeyecek?

Ben de hepsi doğal, eşi melek demiyorum.

Hangimizin kocası melek? Benim kocam hiç bir konuda bencillik yapmıyor diyen var mı?
Bilmiyorum ben diyemiyorum.
İnsan aşkı da olsa eşi de olsa önce kendisini düşünebiliyor bazı konularda.
Tullipin eşi başta bencillik etti en azından hemen çözüm girişiminde bulunmalıydı haklısınız.
Ama o da eğer gerçekten bu sorunundan habersizse başta şok olmuştur.
Kendi içinde bunu kabullenmesi zaman almıştır. Bu psikoloji ile tüm davranışlarını sorgulamamız anlamsız olur.
Adam kendi kendiyle savaş halinde. Tullipi ne kadar düşünebilir?

Eğer sorununu bilerek evlenmişse zaten daha önce de söyledim.
Büyük haksızlık, yazıklar olsun, bu kızın hakkını asıl o zaman ödeyemez.

Sorun düzeldiğinde ki düzelir inşallah. Başlarda daha çok hatırlayacak yazık oldu yıllarıma diye
içinde bir yerde hep kızgınlık duyacak eşine.
Ama mutlulukları arttıkça kapanacak bu kötü günlerin üstü. 5 yıl sonra daha az hatırlayacak 10 yıl sonra belki hiç hatırlamayacak..

Nedenlerimiz farklı olsa da hepimizin eşine karşı bu tarz kırgınlıkları yok mu?
Başta düşman gibi hissettiren, zamanla etkisi azalan..

Kusura bakmayın ama bu dediğinize züürt tesellisi denir cinsellik yok ama adam iyi başkası olsa daha mı iyi olacak diye en güzel en verimli çağ sorunlarla geçirilmez. neden başkasıyla evlenince hep kötü olacağını varsayıyoruz memleketteki bir iyi adam konu sahibinin kocasımı?

bakın sorunu olan adam biraz zorlanır evet kolay değildir ama psikoloğa gitmek için de 1.5 yıl 2 yıl beklemez. bu konu sahibine haksızlıktır ki ben en çok çocuk için üzüldüğünü düşünüyorum. üstelik sorununu bile bile evlenen adam karısına en büyük hakareti ve kötülüğü yapmıştır şimdi belki mahçubiyetten iyi davranıyor olabilir ama şu yaşananlar en büyük hakaret en büyük kalp kırıklığı değilmidir? hem sorunun var hem de çözümden kaçıyorsun ama efendisin diye o adam karısına iyi davranmış olmaz. yaşananların üzüntüsü yeter.

cinsellik gençlik ve mutluluk verir insana. konu sahibi bundan hiç yere mahrum kalıyor. çocuk için verimli dönemini kaçırıyor. bunlar hakaret değil de nedir?

Ben dört dörtlük erkeğin varlığına inanmıyorum zaten..

Daha iyisi de olabilir neden olmasın. Ama daha kötüsü de olabilir.

Ve asıl önemli olan bir evliliği bitirdiğinde içinde bir keşke kalmamasıdır.
Konu sahibi evliliğinden vazgeçmeden evvel elinden gelen her şeyi yapıyor.
Bu sabır, fedakarlıklar keşke dememek için..

Eşinin sorununu bilerek evlenmesi durumundaki düşüncemi yukarda dile getirdim.
Ben sorununu bilmediğini düşünerek yapıyorum yorumumu.

Back
X