canım ben seni adam yerine koymuyor derken insan anlamında demedim tüm söylediklerim sadece bu konuyla ilgili eğer seni bu konyla ilgili adam yerine koyuyor olsa zaten sorunu açıklar yada çabası olur.Dünde bariz belliki özellikle hayır dememiş kaçamak yollara baş vurup gece 12 ye kadar çalışmış.Anlaşılan oki eşin cinsellik istemiyor onun harici normal bir hayat sürün gezin oturun sohbet edih ama cinsellik olmasın buda sana normal geliyormu gelmiyor sende farkındasın.Ya inan bir erkek korkar bile ben eşimi tatmin edemiyorum cinsel anlamda gözü dışarıya kayarmı diye gerçekden erkeklerin böyle korkuları bile vardır ama seninki başım ağrıyor diye cinsellikden kaçan kadın bahanelerini geçmiş eşinin yapdıkları olmaz gerçekden olmaz bencede bu iktidarsızlık değil ikdidarsız insan benim bildiğim istek duyar ama sertleşme olmaz yanlışmı biliyorum bilmiyorum.Bence eşin cinsellikden kaçıyor cinsel anlamda acaba hiç kimseye cinsel arzu duymayan bir insan olabilirmi ne bileyim aslında nişanlılık yaşamışsınız ama sende cinsel anlamda ve erkekler anlamında tecrübesizsin belki bu yüzden sende anlayamadım birşeyleri
TÉekkür ederim cevabin icin,âma bỉ zâmnlar ásiri ístekliydi bâna kảrsi dủrduramiordum ,ne olduysa nísandan sỏnra oldun,sikintilr,stresler,sỏunlar ona da yansidi,ona o zâmn da demistim bu kdr da olmaz azcik da olsa bíeyler yasamimza izin vẻr,öpüsme vs,bu bile ảrada sỉada benim sayemde oluordu,âm evlendikten sỏnra da böyle olacagini tahmin edemedim.Yarin malesdf pẺrsembe ẻtesi gün ísi vảr die konusamaycgz,âma cuma adam gibi alip kảrsima konuscam sỏrunu neyse söylück,cozmeye calisacz.KẢrarliyim bu konuda.