Sevgılı Tullıp, seni uzmek icin yazmadim ben o yaziyi/ sadece boyle bir saglik sorunuda (belki baskalari sorun gormuyodur) oldugunu daha once tv programinda izlemistim/ Selin karacehennem diye bir kadin vardi onu aramisti bir hanim/ O da dediki asekuellerde ayda yilda bir birlikte olur ama sonra aklina bile gelmez dedi/ Esinin kesinlikle aile terapistine gitmesi lazimm
Ilgin icin tÉekkür ederim kânada,son dủrumu yazayim ben okudun mu bilmiorum,büyük bỉ tảrtisma,kỉgin ve mútuz gêcen günlerden sỏnra nihayet gêcn hàfta konusabilmistik, bu dủrumun nỏmal olmadiginin farkinda en azindan,ben de ístemem böyle olmasini đedi bâna, biz gẻcekten cok zỏ süreclerden gectik,cok yiprandik,benim sagligimda psikoljim de bozuldu,daha yeni yeni toplamaya calisiorum kendimi, o da cok zảrar gördü, bâna ínsan mutsuzken e hadi bakalim sevisme vakti diyip moda gỉemior đedi,ona iyi gelen seyde benim nỏmal hâytima devam edip,bu dủrumu akisina bỉakmak,báski,tehdit,bósaniorum,pỏrno izleyecegim,sen ne bicim ẻrkeksin gibi tavirlar hicbir íse yaramayacgi gibi,evliligimin bitmesine bile sêpb olurlar,ben anlayisli oldukca yavs yavs görüorum zaten kảrsiligini,kendi gelior yanima,uykudayken beni símiki sảip sảrmalior,öpücükleri de daha bỉ sehvetli ảrtik,cabalior yani bunu görüorum,belki de bunun icin dâyanbliorum ảrtik,bazilari bâna gülüordur belki,2 aylik evli yetindigi seylere bak sảilmasi,kucuk öpücükler vs die âma simdilik báska sêcnek de yok gibi,daha uzun sürerse tabiki evlilik danismanina ya da uzmanina gidecegiz.