2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

öpüşmeyi biraz uzun tutsan
oda isteğe gelir mi acaba?
birde öyle denesen

MẺrhaba temmuz,bunu denicem téekkür ederim.

BÍseyler daha sỏmak ítiyorum sâna ve diger ảrkadaslara,ésimden cínsellikle ilgili bísey gelmior demistim,âma benim ona dokunmalarima,öpücüklerime izin vẻrior ảrtikk,önceden dokundugumda da húyuzlanirdi,sanirim 3 hàftadir tek bỉ imada dahi bulunmdagm icin bu anlamda gelismler oluor,belki de ben báslatirsam bi kac ásama daha ilerlemis oluruz ,belli mi olur :))

Son düzenleme:

BÍseyler daha sỏmak ítiyorum sâna ve diger ảrkadaslara,ésimden cínsellikle ilgili bísey gelmior demistim,âma benim ona dokunmalarima,öpücüklerime izin vẻrior ảrtikk,önceden dokundugumda da húyuzlanirdi,sanirim 3 hàftadir tek bỉ imada dahi bulunmdagm icin bu anlamda gelismler oluor,belki de ben báslatirsam bi kac ásama daha ilerlemis oluruz ,belli mi olur :))

tespitin doğru olabilir
ne yaşadığını en iyi bilen sensin
hangi gelişmenin olumlu olduğunuda....
dediğim gibi öpüşme süresini uzat,
bellimi olur o anda etkilenir daha fazlasını ister
başka türlü sorunu yoksa düzeleceğini umuyorum
sanırım bunun için zaman ve sabıra ihtiyacın olacak

yok ésim o sekilde davranmior,bu ảralar onun aklinda yok cínselik fln :((((

Alla, Alla...
Tulipcim bence canim sorun sendeymis gibi bize hisettiriyorsun, ama asil sorun senin esinde. Doktora gitmek istemiyor, konusmakistemiyor, sana yaklasmak istemiyor..
ne olacak boyle? Canim benim, sorunu biraz derinlere bakarak anlamaya calis, ciddi ciddi esinde bir sorun var diye dusunecegim. Onu mesella hic siril ciplak gordunmu?

Birde onun calismadigi bir gun dene diyecegim, alkol kulaniyorsa izin verme derim, cunku bu iyi gelmeyecek cunku sonunu gertiremiyorlarmis.Bu arada konu hakindada konusmak istemiyor, demisdin, dogru hatirladimmi?

Canim, ya iki derdin icine girmissin, cikamadin, kendi canin acirken, birde istemeyen kocan basina bella oldu....:(

tullipciğim merhaba senin hala bu durumudan müzdarip olduğunu görmek beni çok üzdü :(:(:(

konu açalı 15 gün olmuş yazılanların hepsini okudum olabilecek tüm ihtimaller yazılmış cizilmiş ama hala sonuç yok :(
ben anlam veremedim.

seni bir arkadaşı kardeşi yada annesi gibi mi görüyor anlamadım ki. daha önce japon erkeklerin eşlerini anne ve kardeşi gibi gördüğün için sex e karşı olduklarını okumuştum.
Radikal-çevrimiçi / Yaşam / Japonya'da seks işi biraz karışık

Alla, Alla...
Tulipcim bence canim sorun sendeymis gibi bize hisettiriyorsun, ama asil sorun senin esinde. Doktora gitmek istemiyor, konusmakistemiyor, sana yaklasmak istemiyor..
ne olacak boyle? Canim benim, sorunu biraz derinlere bakarak anlamaya calis, ciddi ciddi esinde bir sorun var diye dusunecegim. Onu mesella hic siril ciplak gordunmu?

Birde onun calismadigi bir gun dene diyecegim, alkol kulaniyorsa izin verme derim, cunku bu iyi gelmeyecek cunku sonunu gertiremiyorlarmis.Bu arada konu hakindada konusmak istemiyor, demisdin, dogru hatirladimmi?

Canim, ya iki derdin icine girmissin, cikamadin, kendi canin acirken, birde istemeyen kocan basina bella oldu....:(

yagmur pẻrisi ilgin icin tésekkür ederim yalniz sanirim bíeyleri yanlis anladin,áslinda 2 dẻdim yok benim,yani canim aciyor diyemicem cunku ảamizda hicbirsey yasanmadi,ne olacak nẻeye kadr gideck ben de bilmioum ki,daha öncede yazdigim gibi bagirip cagirmak,tehdit vs benim ésimde íse yaramiyor

o zaman tullip al karşına bir kez daha konuş
biz neyiz nasıl evliyiz diye sor
hiç cinsellik olmayacak mı diye sor
sana net kesin bi cevap versin
sakın hazır değilim ayaklarına yatıpta seni yine çaresiz bırakmasın
bu durumun sana göre normal olmadığını anlat gayet ciddi ol
kesinlikle doktora ihtiyacı var
bu isteksizliğin altındaki sebebi ancak bu şekilde ortaya çıkarırsın
ben hazır değilim sebebine inanmıyorum de
bana açık açık neden olmadığını söyle
bunu bilmek hakkım de
sert ve kararlı ol karşısında

o zaman tullip al karşına bir kez daha konuş
biz neyiz nasıl evliyiz diye sor
hiç cinsellik olmayacak mı diye sor
sana net kesin bi cevap versin
sakın hazır değilim ayaklarına yatıpta seni yine çaresiz bırakmasın
bu durumun sana göre normal olmadığını anlat gayet ciddi ol
kesinlikle doktora ihtiyacı var
bu isteksizliğin altındaki sebebi ancak bu şekilde ortaya çıkarırsın
ben hazır değilim sebebine inanmıyorum de
bana açık açık neden olmadığını söyle
bunu bilmek hakkım de
sert ve kararlı ol karşısında

Sevgili temmuz,inan ben de bilmiyorum nasil davranacgimi biraz daha sabrediyim diorum ama bu süre ne kdr olur onu bilmiorum,gün ,hafta ,ay ?Benim ricam benzer durumda olan ya da yasayan arkadaslrin yorum yapmasi, ya da en azindan özelden msj atmasi,artik özel mesajlara yanit da verebiliyorum :))

Sevgili temmuz,inan ben de bilmiyorum nasil davranacgimi biraz daha sabrediyim diorum ama bu süre ne kdr olur onu bilmiorum,gün ,hafta ,ay ?Benim ricam benzer durumda olan ya da yasayan arkadaslrin yorum yapmasi, ya da en azindan özelden msj atmasi,artik özel mesajlara yanit da verebiliyorum :))

tullüpcim benzer sıkınıtıyı yaşayanlar seni daha iyi anlar haklısın ama
herkesin sıkıntısı aynı noktada sonuçlanacak diye bir şey yok
inan beklemek seni daha çok yıpratacaktır
kararlı, ciddi kesin bir konuşma yap
seni bu şekilde arada bırakıp acabalarla kafanı meşgul etmesin
geçen günlerine daha çok üzülürsün ilerde...

çoğu yazılanı okudm yine... bence bu işte bir büyü muska filan var.. siz birbirinize yaklaşmayın diye biri büyü yapmış olabilir.. yada kocana erkekliğini bağlama muskası filan.... neler duyuyoruz neler... hayatta bazı şeyler bilimsel yollarla çözülmez... madem doktor ilaç psikolog konuşma gibi şeylerle çözülmeyecek gibi.. ya sen oku ki belirli özel ve çok güçlü dualar vardır eşler arasında muhabbeti artırmak her anlamda kendine bağlamak istediğini yaptırmak için... yada bir hocaya git üzerinizdeki nazarı büyüyü okusun... aklıma gelen tek şey bu.... beklemek ve sabırda bir yere kadar...... çok inanıyorum.. ve ciddiyim... bu bence üzerinizdeki nazar... çok severek evlendiğiniz için birilerinin nazarı...lütfen. birde bu yolları dene. .. çevremizde buna benzer örnekler duydum çünkü.. büyü bozulunca dualar 180 derece değişen insanlar. eşlerine karşı..... sevgiler.. allah selamet versin.....

Son düzenleme:
çoğu yazılanı okudm yine... bence bu işte bir büyü muska filan var.. siz birbirinize yaklaşmayın diye biri büyü yapmış olabilir.. yada kocana erkekliğini bağlama muskası filan.... neler duyuyoruz neler... hayatta bazı şeyler bilimsel yollarla çözülmez... madem doktor ilaç psikolog konuşma gibi şeylerle çözülmeyecek gibi.. ya sen oku ki belirli özel ve çok güçlü dualar vardır eşler arasında muhabbeti artırmak her anlamda kendine bağlamak istediğini yaptırmak için... yada bir hocaya git üzerinizdeki nazarı büyüyü okusun... aklıma gelen tek şey bu.... beklemek ve sabırda bir yere kadar...... çok inanıyorum.. ve ciddiyim... bu bence üzerinizdeki nazar... çok severek evlendiğiniz için birilerinin nazarı...lütfen. birde bu yolları dene. .. çevremizde buna benzer örnekler duydum çünkü.. büyü bozulunca dualar 180 derece değişen insanlar. eşlerine karşı..... sevgiler.. allah selamet versin.....

TÉsekk;r ederim ảrkadasim,en son konusmmizin uzerinden 1 ay kdr zâmn gecti,olumlu gelismler oluyor ảrtik,hem de ben hic mudahele etmeden,imada bulunmadan ;] ama bende nolacak daha ne kdr zÂMn gẻekior bilmiorum acikcasi,belkide senin đeigin de ihtimal dahilinde olabilir.

gelişmeleri paylaş bizimle. merak ediyoruz:)

TÉsekkür ederim,sevindirici gelismler oluyor,ảtik öpüslerinde sèfkat degil sehvet oluyor,kendisi dokunuyor ảrtik bâna yani sảrilirken fln belli ediyor,ben bísey söylemdn inanilmz bỉ sekilde öpüyor nèfesim késiliyor sanki,âma ásla bu konuyu konusmuyoruz ảramizda yani bende bi daha bíey dêmdim.ÂMa daha ne kdr sabretmem gẻrekcek onu bilmiyorum,Allah benim ve benim dỦrumumda olanlarin yardimcisi olsun !

arkadaşlar eşinin üstüne gitmemeni söylemişti ve doğru söylemişler:) önceki sayfaların birinde bi arkadaş sen,nle aynı durumu yaşadığını kendisinin üstelediğini ve eşinin tamamen kendine güvenini kaybettiğini söylemişti. sakın ola hızla davranmaya kalkma. ona onu sevdiğin için evlendiğini belli et.bazı erkekler kafaya takıyor çünkü. senin adına çok sevindim:)

arkadaşlar eşinin üstüne gitmemeni söylemişti ve doğru söylemişler:) önceki sayfaların birinde bi arkadaş sen,nle aynı durumu yaşadığını kendisinin üstelediğini ve eşinin tamamen kendine güvenini kaybettiğini söylemişti. sakın ola hızla davranmaya kalkma. ona onu sevdiğin için evlendiğini belli et.bazı erkekler kafaya takıyor çünkü. senin adına çok sevindim:)

Cok tÉsekkür ederim muhat yalniz bu öyle bỉsey ki ne kdr bekleyecgmi bilmiyorum,belirsiz,zâmansiz hicbisey net degil,tabiki seviniyorum âma bỉ yandan da böyle giderse yillar sỏnra ancak olacak bu gidisle diyorum,simdi konumu okuyan bekar ảrkadaslar belki de ben sevgilimle bile daha fazla sey yasiyorum,sen bỉ de evlisin fln diyecek âma olsun,kkda hem iyi hem kötü hem elestirel tüm yorumlara acigim ảrtik!

iyiye gidiyomus,sevindim adina.
bi tavsiyem, bilimsel bi sonuc bu, insan yeni uykudan uyandiginda daha istekli olur.
uykudayken hormonlar yukselir ve o ani yakalamak istiyosan sabahlari belli etmeden ustu kapali tahrik et bence.

MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?

sorunum çözülür mü bilmiyorum...1.5 yıldır evliyim ama hala...

slm hanımlar...googla arama yaptırırken farkettim konuyu..ve bu konudan o kadar müzdaribim ki yazmadan geçemedim:(((
2.5 yıldır evliyiz eşimin cinsellikle alakası yok...bu konu yüzünden çok kavgalar ettik güzellikle söyledim olmaadı sabrettim olmadı artık sabır taşı çatladı...1 ay geçiyor adam hiç istekli değil ben zorlarsam anca birlikte oluyoruz...hep ben istiyorum..normalde erkek ister kadın yanaşmaz bizde ise erkek reddeden taraf...::((( cinsellik olmadan evlilik olmuyor ne yazıkki...hep reddedildikçe kendimi arzulanmayan beğenilmeyen bir kadın olarak hissediyorum...oyüzden yazın ayrılma kararı verdim ve evi terkettim oğlumu alıp...döndürdü beni eve seviyorum dedi sözler verdi ama değişen bişi yok..hala aynı...benide soğuttu...menopaza girmiş kadınlar gibi daha 28 yaşındayım 1 yaşında oğlum var..o nasıl oldu diyecekseniz 2 ayda-1 ayda olan birleşmede...Allah'ın lütfu işte:)
ben bu olaya bir çözüm bulamadım..oğlum olmasa çoktan ayrılırdım ama..bebeğim için katlanmaya çalışıyorum ama ne kadar sürer bilmiyorum...
evlenmeden önce 4 yıl arkadaşlığımız oldu ve ben kaçış arıyordum o süreçte...çekim alanımız çok güçlüydü..evlendik her şey değişti ilk günden itibaren..
tavsiyesi olan varsa nolur bana da söylesin:(((

Back
X