2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Sevgılı tullıp. uzun zamandır gırememıstım bugun merak edıp baktım konuna cozulmus olması dılegımle ama maalesef. ıyı dusunmussun hemen konus zaman ıstersede verme. sonu yok gıbı. daha oncede yazmıstım aseksueller de yıla bır falan ılıskıde bulunabılırlermıs. Yanı sen yazıyorsunya nısanlıken boyle degıldı dıye ona ıstınaden yazdım. Esın aseksuel olabılır

Alla alla...:)
Annene senin problemini anlatagim diye tehdit et :d bence tepkisi ne olur bilmiyorum ama, büyük olacağı kezin.:)

Ne dediysek olmadı...
Gercekden biz artık çatlayacağız burda, bu ne naz yahu!

Ciddi bir sorun var canım benim, sen birde Şu tehditi saka ile ama ciddiymissin gibi kulağına fisildasan, YanliŞmi olur? Ama belki böylece ne olduğunu öğrenirsin diyeceğim...

tehditle hiçbişeyle olmaz gibime geliyor..

çok şuh bir kıyafetle güzel bir makyaj saç filan yap birde bunu dene..
eğer hala bişey olmuyorsa konuşmayı denersin neden diye?

baştan sona bütün yazdıklarını okudum,benim sana naçizane tavsiyem canım,bence bu konuyu hiç gündeme getirme bi süre ....bence eşin hassas biri,biraz nişanlılığınızda yaşadıgınız sorunlar biraz da gayet doğal istekçi tavrın eşini biraz germiş,ve bunu kafasında bir sorun haline getirmiş dahada üstüne gidersen dahada büyütecek ve aşılması daha zor bir sorun olacaktır,önce eşinin psikolojisini düzelt onu rahatlat,çünkü erkek cinselliği,ancak kafası rahat olursa yaşayabilir..bence dediğim gibi bir süre bunu hiç gündeme getirme,ona cinselliğin herşey olmadıgı düşüncene ikna et,yani rahatlat onu,ama yine amacını belli etmeden giyimine süsüne püsüne önem ver ama o iş için yaptıgını anlamasın öyle bir yaklaşımda bulunma ama bir yandanda etkile bakımınla...ondan sonra göreceksin kendi harekete geçecektir,birde benşunu anladım eşimde ,herkeste böylemidir bilmiyorum,ben kaçtıkça adam daha çok düşüyo üstüme böyle ol sende,eminim sonunda herşey yoluna girecektir...

Konumla ilgilenen,yorum yapan,konumu sevgilisineẾsine sỏran, benimle ilgilenen hẻkese cok tésekkür ederim,hepiniz tüm sözlerinizde haklisniz,böyle yasanmaz ya da daha nẻreye kadar,ona ésim diorum âma bu bile anlamsiz geliro bazen,ev ảrkadasi gibi híssediorum,uyuoruz,uyanioruz,kahvalti yaiyoruz,íse gidiyor,aksam geliyor,yêmk yioruz,tv bakiyoruz,díarida cikiyoruz bazen,yürürüz alisverise gideriz,güleriz ,egleniriz âma ...................Íte sỏnasi böyle kocaman bỉ bósluk,tüm bunlari bỉ kiz ảrkadasla ya da ổnoraml bỉ ẻrkek ảrkadasla yapamaz miyiz,eve yapariz,adi da kanka olur,can dóstum olur,en iyi ảrkadsim olur vs vs ,telli duvakli gelin olup,evlendigin ,sevdigin,ásik oldugun adamla bu sekilde devam etmek hẻseyden cok daha zỏr,bỉ düsünün aksam öylece uyuyoruz,ben frikik vẻrsem üstümü örter üsütmiyim die, o tvlerde filmlerki kadinlari gördükce,ya da etrafimdaki kendimi eksik,yêtrsiz ,tuhaf bỉri gibi híssediorum,evlilik bu degil,en azindan bunun adi evlilik degil böyle oldugu sürece.Adi bile üstünde,evlenip kẢri koca olmak,ben de sizi kảri koca ilan ediyorum vs :(((((

Yorumlardan birinde birisi bulasici bi rahatsizligi olabilir mi demis, bana mantikli geldi acikcasi. Hastanede rutin kontrol gibi gidip kan aldirmayi denesen, kolestrol kontrolu falan de bisey de, en azindan aklimizdaki ihtimalleri sileriz o konudaki..

baştan sona bütün yazdıklarını okudum,benim sana naçizane tavsiyem canım,bence bu konuyu hiç gündeme getirme bi süre ....bence eşin hassas biri,biraz nişanlılığınızda yaşadıgınız sorunlar biraz da gayet doğal istekçi tavrın eşini biraz germiş,ve bunu kafasında bir sorun haline getirmiş dahada üstüne gidersen dahada büyütecek ve aşılması daha zor bir sorun olacaktır,önce eşinin psikolojisini düzelt onu rahatlat,çünkü erkek cinselliği,ancak kafası rahat olursa yaşayabilir..bence dediğim gibi bir süre bunu hiç gündeme getirme,ona cinselliğin herşey olmadıgı düşüncene ikna et,yani rahatlat onu,ama yine amacını belli etmeden giyimine süsüne püsüne önem ver ama o iş için yaptıgını anlamasın öyle bir yaklaşımda bulunma ama bir yandanda etkile bakımınla...ondan sonra göreceksin kendi harekete geçecektir,birde benşunu anladım eşimde ,herkeste böylemidir bilmiyorum,ben kaçtıkça adam daha çok düşüyo üstüme böyle ol sende,eminim sonunda herşey yoluna girecektir...

Sevgili seda06,ÂCabaa sende mi benzer sỏrunlar yasadin,ben zaten ésime kảrsi sabirli bỉriyim,elimdne geldiignce anliyisla yaklasiorum,ki hakkini yêmek ístemem son bi kac hàftadir büyük gelismelr kaydetti.BỦraya kdr hépsi tmm,âma olmuor ben yapamiorm bu sekilde ,cünkü ucu acik cek gibi,zâmni belli deil ki,bu hâyat stresininn sonu yokki,kim dẻrtsiz tásasiz bu hâyatta,ésimi bu ảralr íssizlik tásasi da sảrdi,cunku simdi calistigi yerdeki sözlesmesi haziran sonu gibi bitiyor,ben konussamda bâna dicekki,tulip farkindasin dimi sözlesmem bitior ,ya uzatmaszlrsa ?Bu evin kỈrasi násil ödenecek,neyle gecinecgiz,ben bunlari düsünuroum íste hep dicek bâna.
Ben mi cok pásif dủruorum kảrsisinda onu bilemedim.ÂMa bi tảrrtisma aninda demistim ben böyle séssiz,anlayisli davraniorum ondan böyle,o da demisti ki sen öbür türlü bỉri olsan bile,ne degiseck saniorsun ki,yani beni bákiyla ,bagirma,cagirma,yildirmyla ikna edemezsin demisti.
Konuyu actigimda 2 aydi ÂMa ảtik 3 ay olacak nẻrdeyse,ve ben íster ístemz sunu da dúsunuorum,hadi bizim ilk bỉrlesmmeiz oldu ,peki ya sỏnrasi bizim nấsil bỉ cínsel hâyatimiz olacak,hàftada 2 mi,ayda 1 bỉ mi,ben ísteyince mi,o yanasinca mi,simdi de bunalr kủrcaior kàfami.

Evet sỎrunlar yasadik,âma sadece o yasamadi,ben bâna görümcelrimin neler yaptigini anlatsam hẻrkes kendi görümcesine melek dẻrdi hẻhalde,ben de agladim,yiprandim,sinir krizleri gecirdim,bi sèfer az daha hástaneye yatiriliodum,ben de cok sancili atlattim bu süreci.Tmm evlilik hẺrseyi sünger cekmek degil bunu da biliorum da,bu sekilde olmuor ben yapamiorum yani,dênedim,kendini bỉ benim yerime koy,icinde deli gibi bi ảrzu vvar,éisnle sảrilarak uyuorsun âma bu kdr,dâyanmak zỏrundasin,bástirmak zỏrundasin icindekileri,hẻr sabah,hẻr gêc,her zâman.Íste bu cok zỏr,Allah düsmanima vẺrmesin!

Son düzenleme:
sevgil tullip konunu aktif görünce mutlu sona erdin diye umutla bakındım ama halen aynı yerde sayıyorsun..

bu dönemde eşinle tekrar konuştunmu,bir doktordan yardım almayı kabul ettimi,ailene ve ailesine haber verdinmi????

yine diyorum yine diyorum hiç bir erkek kafam meşgul diye,hele bide yeni evliyse seksten kaçmaz.

erkekler deilmi ki,cinsel ihtiyaçlarını gidermek için genelevlerine gidecek kadar midesiz olan.

alınma ama bu sabrın sonu selamet deil.

ya kocan gay
ya iktidarsız
ya seni sevmiyor..

amacım seni üzmek deil ama sonuç bu.sen daha çok sabırla beklersin beklersin beklersin beklersin,yine olmaz yine olmaz..

ha bu arada eşime sordum,kk da böyle bir konu okudum diye,dediği şey aynen şu : o kız safmı,vardır o adamın bi yamuğu,daha yeni evli seks yapmayacak peh,erkek adam seks yaparak stresten uzaklaşır hem:34::34:..

sevgil tullip konunu aktif görünce mutlu sona erdin diye umutla bakındım ama halen aynı yerde sayıyorsun..

bu dönemde eşinle tekrar konuştunmu,bir doktordan yardım almayı kabul ettimi,ailene ve ailesine haber verdinmi????

yine diyorum yine diyorum hiç bir erkek kafam meşgul diye,hele bide yeni evliyse seksten kaçmaz.

erkekler deilmi ki,cinsel ihtiyaçlarını gidermek için genelevlerine gidecek kadar midesiz olan.

ya kocan gay
ya iktidarsız
ya seni sevmiyor..

amacım seni üzmek deil ama sonuç bu.sen daha çok sabırla beklersin beklersin beklersin beklersin,yine olmaz yine olmaz..

ha bu arada eşime sordum,kk da böyle bir konu okudum diye,dediği şey aynen şu : o kız safmı,vardır o adamın bi yamuğu,daha yeni evli seks yapmayacak peh,erkek adam seks yaparak stresten uzaklaşır hem:34::34:..

Aynı soruyu bende eşime sordum oda bana aynısını söyledi
Kusura bakma ama senin eşinde mutlaka bir sorun var bence
Çünkü adam daha denememiş bile
Allah yardımcın olsun

bende konun aktif gördüğümde sorunun çözüldüğünü düşündüm ama hala aynı yerde devam ediyormuşsunuz.
burada onlarca kişi düşüncelerini paylaştı ihtimalleri değerlendirdik, sende eşinle sorunun çözümü için uğraştın çabaladın. ama hala aynı yerdeysen bi sorun kk yı aşmış demektir. Artık bence bi uzmandan yardım alıp konuyu çözüme kavuşturmalısınız.

Bende gelip gidip okuyorum,eşimede sordum;kesinlikle normal degil hemde yeni evli dedi.
kesinlikle artık sabretme dönemini bi kenara bırakıp harekete geçmelisin.
Ama evde konuşmak yerine dışarda tartışıp ses yükseltemiyceği seni bırakıp yanından ayrılamıycaği bi ortamda..

ya kocan gay
ya iktidarsız
ya seni sevmiyor..

bence bunun sevgiylede alakası yok çünkü erkekler her birlikte olduklarını seviyolarmı yani kız okadar ona yanaşıyo bide karısı sevmese bile nefsi kayar bende ılımlı düşünmeye çalışıyodum ama sana katılıyorum artık ayrıcada bence iktidarsız olsa bile en azından o raddeye kadar getirmeye çalışır ya bu kadar vurdumduymaz olmaz:53:

Sevgili seda06,ÂCabaa sende mi benzer sỏrunlar yasadin,ben zaten ésime kảrsi sabirli bỉriyim,elimdne geldiignce anliyisla yaklasiorum,ki hakkini yêmek ístemem son bi kac hàftadir büyük gelismelr kaydetti.BỦraya kdr hépsi tmm,âma olmuor ben yapamiorm bu sekilde ,cünkü ucu acik cek gibi,zâmni belli deil ki,bu hâyat stresininn sonu yokki,kim dẻrtsiz tásasiz bu hâyatta,ésimi bu ảralr íssizlik tásasi da sảrdi,cunku simdi calistigi yerdeki sözlesmesi haziran sonu gibi bitiyor,ben konussamda bâna dicekki,tulip farkindasin dimi sözlesmem bitior ,ya uzatmaszlrsa ?Bu evin kỈrasi násil ödenecek,neyle gecinecgiz,ben bunlari düsünuroum íste hep dicek bâna.
Ben mi cok pásif dủruorum kảrsisinda onu bilemedim.ÂMa bi tảrrtisma aninda demistim ben böyle séssiz,anlayisli davraniorum ondan böyle,o da demisti ki sen öbür türlü bỉri olsan bile,ne degiseck saniorsun ki,yani beni bákiyla ,bagirma,cagirma,yildirmyla ikna edemezsin demisti.
Konuyu actigimda 2 aydi ÂMa ảtik 3 ay olacak nẻrdeyse,ve ben íster ístemz sunu da dúsunuorum,hadi bizim ilk bỉrlesmmeiz oldu ,peki ya sỏnrasi bizim nấsil bỉ cínsel hâyatimiz olacak,hàftada 2 mi,ayda 1 bỉ mi,ben ísteyince mi,o yanasinca mi,simdi de bunalr kủrcaior kàfami.

Evet sỎrunlar yasadik,âma sadece o yasamadi,ben bâna görümcelrimin neler yaptigini anlatsam hẻrkes kendi görümcesine melek dẻrdi hẻhalde,ben de agladim,yiprandim,sinir krizleri gecirdim,bi sèfer az daha hástaneye yatiriliodum,ben de cok sancili atlattim bu süreci.Tmm evlilik hẺrseyi sünger cekmek degil bunu da biliorum da,bu sekilde olmuor ben yapamiorum yani,dênedim,kendini bỉ benim yerime koy,icinde deli gibi bi ảrzu vvar,éisnle sảrilarak uyuorsun âma bu kdr,dâyanmak zỏrundasin,bástirmak zỏrundasin icindekileri,hẻr sabah,hẻr gêc,her zâman.Íste bu cok zỏr,Allah düsmanima vẺrmesin!

seni çok iyi anlıyorum canım,söylediklerinin hepsinde haklıısın ama eğer ortada eşinin bi problemi varsa bunu senin sürekli gündeme getirmen bağırman çağırman çözüm değil sorunun daha çok büyümesine sebep olur,bak üstüne gitmedikçe bikaç haftadır fark var diyorsun bu şekilde biraz devam et ve gözlemle ilerleme varmı diye.. şimdi tekrar üstüne gitsen dediğin gibi bu seferde ertelemek için başka bahaneler öne sürecektir dediğin giibi iş olayını falan...ama üstüne gitmezsen kendini biraz rahat hissetmesini sağlarsan kendi kendine düzelecektir herşey,burda eşinin bence psikolojik bir sorunu var,gay oldugunu falan düşünmüyorum çünkü daha önce ilişkisi oldugunu söylemişsin,erkekler bizim giibi değil biz bir sorunumuz oldugunda yine çözümü kendimiz üretiyoruz ama onlar tıkanıp kalıyo.burda görev sana düşüyo,birincisi sabırlı olmak,ikincisi üstüne gitmemek...internetten iktidarsızlığın sebeplerini araştırabilirsin..yıllarca ilişkiye giremeyen kadınlar var sırf psikolojik sebeplerden dolayı,böyle düşün senin sorununun çok uzun süreceğini sanmıyorum bi süre ver mesela 6 ay bu süreçte üstüne asla gitme,yani elinden geleni yap sonrasında alacağın kararlarda vicdanının rahat olması için.. Birde şunu merak ettim bu iki ay içinde hep neden olmuyo nolacak böyle tarzında konuşmussun sanırım,birde şöyle denesen bak sorunun neyse benimle paylaşabilirsin biz iyi günde kötü günde diyerek bu yola girdik,herşeyin bir çözümü var neden çözmek varken üstünü örtelim,bu bir sağlık problemi olabilir istersen bi doktora gidelim,bu gayet doğal bişey,eğer benim böyle bir sorunum olsaydı vajinismus gibi sen gözünümü yumardın yoksa çözümünemi bakardın gibi...yani konuşmaların kesinlikle onu daha çok geren ve tedirgin edici olmasın,yapıcı olsun,her konuda rahatlat onu ve çok sabırlı ol konuşmalarında burda görev sana düşüyor ben inanıyorum herşey yoluna girecek.. bu arada sormuşsun canım böyle bi sorun yaşamadım

tullipcim mesaj kutun dolmuş...:)
kendine çok eziyet ediyorsun
seninde psikolojin çok önemli
sen derslerini sınavlarını ihmal etme
tabiki aklından çıkaramazsın ama
bunu kendi iyiliğin için yap
rutin hayatını normale çevir...
güçlü olman lazım:49:

dün eşimle bizde bu konudan biraz bahsettik.eşime göre fizyolojik hiçbir sorunu olmayabilir.muhtemelen psikolojik bir sorun yaşıyordur dedi.
şöylekii bazen erkekler ; sağlıklı olanlar da dahil sertleşme sorunu yaşayabilirler bunu bir kez bile yaşadığında kafaya takıp her cinsellikte aklına getirip ya
aynı şeyi yaşarsam diye düşünürsen bir kısır döngünün içine girer ve yaşarsın dedi.bu erkekler için çok kötü bişeydir ve bir kez saplantı haline getirirsen çözmek çok zor
olur dedi.
bunun eşini sevmemek ,çekici bulmamakla hiiç alakası yoktur.sırf bunu sorun ettiğinden ve kafaya taktığından eşinden uzak durabilir ve konuşmak dahi istemez.bunu yaşamamak için rahat olacaksın ve kafaya takmayacaksın erkek olarak dedi.Ki erkeklerin çoğu hayatlarında birkaçkez bunu yaşar ama kafaya takmayan sorunsuz devam eder dedi.
yani eşinin sorunu sertleşme problemi olabilir bunu kafaya taktıysa takrara yaşamamak için seni kendinden uzak tutuyor olabilir.eşim bu işin tamamen kafada bittiğini rahat olunması gerektiğini söylüyor yada bir uzman yardımı alabilir.

Canım, daha önce çirkin şeyler yaşadıysan bilmiyorum ama bunun büyük bir etkisi olabilir.
bizde bir süre cok zorlandık, hele ben ona bakdigimda cadı annesinin yaptıklarını hatırladığımda( zaten yüzüde benziyor) Ozaman cinsellik bir eziyet gibi geliyor insana, aradan aylar geçmesine göre, beyfendinin keyfi yerinde ama benim üzerimde büyük bir etki burakdi. Cok tuaf bir durum, aklıma gelince kendimi öyle sıkıyor, ve öğle işkenceli bir durum haline geliyorki. İşkence olduğu kadar, arzuda olmuyor.

senin takdigin kezin, eşine gelince oda kafasına takmış olabilir yaşadıklarınızı.
ama kendini güvende olduğunu inandirman gerekiyor. Kendini rahat burakdigindan eminim Can'ın okadar yanmaz:)
iliskiye girdiğiniz an Zadece bir birinizi düşünüp sakın olmaya çalışın. Bir birinizle konuşmadığınız bir konu varsa, konuşup rahatlayın derim. Ayrıca belki piskolejik yardimda almalısınız. Birde ciddi bir konu! olur, olur diye ertelemeyin!

Canim sorunlar giderildi mi? Insallah bu sorun hal olmustur.

RAbbim yardimcin olsun.

MẺrhaba canim,sỏrunumuz halen devam ediyor malesef,iyi dileklerin icin cok tésekkür ederim.Allah sizi de tÂMamina ẻrdirsin,mutlulugunuz daim olsun ínsallah.

Son düzenleme:
tullipcim mesaj kutun dolmuş...:)
kendine çok eziyet ediyorsun
seninde psikolojin çok önemli
sen derslerini sınavlarını ihmal etme
tabiki aklından çıkaramazsın ama
bunu kendi iyiliğin için yap
rutin hayatını normale çevir...
güçlü olman lazım:49:

Temmuzcum cok saol hẺrsey icin haklisin,benim kendimi bu kadar yipratmaya hakkim yok,daha iyi híssediorum bugun.Éskisinden cok daha güclü olmam lazim.

MẺrhaba canim,sỏrunumuz halen devam ediyor malesef,iyi dileklerin icin cok tésekkür ederim.Allah sizi de tÂMamina ẻrdirsin,mutlulugunuz daim olsun ínsallah.

Canim ben evli degilim daha yani sana bu konu hakkinda tavsiyeler vermek ve yardimci olmak isterdim.

Bence doktora gitsen esinle? Yani bu sorun önemli, sende cok üzülüyorsun cünkü.
Bir doktora gidin veya bir hekime danisin.

Ins tez zamanda cözülür bu sorun canim.

Canim ben evli degilim daha yani sana bu konu hakkinda tavsiyeler vermek ve yardimci olmak isterdim.

Bence doktora gitsen esinle? Yani bu sorun önemli, sende cok üzülüyorsun cünkü.
Bir doktora gidin veya bir hekime danisin.

Ins tez zamanda cözülür bu sorun canim.

Cok tÉsekkür ederim canim,haklisin uzman yardimi almak en iyisi olacak,bỉ kez daha konusmayi düsünuorum ésimle bu konuyu sakin bỉ sekilde.

Back
X