Sevgili seda06,ÂCabaa sende mi benzer sỏrunlar yasadin,ben zaten ésime kảrsi sabirli bỉriyim,elimdne geldiignce anliyisla yaklasiorum,ki hakkini yêmek ístemem son bi kac hàftadir büyük gelismelr kaydetti.BỦraya kdr hépsi tmm,âma olmuor ben yapamiorm bu sekilde ,cünkü ucu acik cek gibi,zâmni belli deil ki,bu hâyat stresininn sonu yokki,kim dẻrtsiz tásasiz bu hâyatta,ésimi bu ảralr íssizlik tásasi da sảrdi,cunku simdi calistigi yerdeki sözlesmesi haziran sonu gibi bitiyor,ben konussamda bâna dicekki,tulip farkindasin dimi sözlesmem bitior ,ya uzatmaszlrsa ?Bu evin kỈrasi násil ödenecek,neyle gecinecgiz,ben bunlari düsünuroum íste hep dicek bâna.
Ben mi cok pásif dủruorum kảrsisinda onu bilemedim.ÂMa bi tảrrtisma aninda demistim ben böyle séssiz,anlayisli davraniorum ondan böyle,o da demisti ki sen öbür türlü bỉri olsan bile,ne degiseck saniorsun ki,yani beni bákiyla ,bagirma,cagirma,yildirmyla ikna edemezsin demisti.
Konuyu actigimda 2 aydi ÂMa ảtik 3 ay olacak nẻrdeyse,ve ben íster ístemz sunu da dúsunuorum,hadi bizim ilk bỉrlesmmeiz oldu ,peki ya sỏnrasi bizim nấsil bỉ cínsel hâyatimiz olacak,hàftada 2 mi,ayda 1 bỉ mi,ben ísteyince mi,o yanasinca mi,simdi de bunalr kủrcaior kàfami.
Evet sỎrunlar yasadik,âma sadece o yasamadi,ben bâna görümcelrimin neler yaptigini anlatsam hẻrkes kendi görümcesine melek dẻrdi hẻhalde,ben de agladim,yiprandim,sinir krizleri gecirdim,bi sèfer az daha hástaneye yatiriliodum,ben de cok sancili atlattim bu süreci.Tmm evlilik hẺrseyi sünger cekmek degil bunu da biliorum da,bu sekilde olmuor ben yapamiorum yani,dênedim,kendini bỉ benim yerime koy,icinde deli gibi bi ảrzu vvar,éisnle sảrilarak uyuorsun âma bu kdr,dâyanmak zỏrundasin,bástirmak zỏrundasin icindekileri,hẻr sabah,hẻr gêc,her zâman.Íste bu cok zỏr,Allah düsmanima vẺrmesin!