Bütün testler çıkmadan bir şey söylemek zor olur canım, Allah yardımcın olsun. Bu arada, hangi hormonlar için test uygulanmış, biliyor musun?
Ben hangi hormonlar icin test uygulanmis bilmiyorum,soramadim yanlis tepki vermezse bugun sorarim yine,cok daha hassas olmaya calisiorum ama dün ilk sonuc normal ve diger testlerin haftaya kaldigini ögrenince suratimi asmadim degil,o da farketti zaten :S
Canım dur bakalım hemen paniğe kapılma. Diğer sonuçlar da bir çıksın. Ben hatırlayamıyorum eski eşimin yaptırdığı tahlili, bu yüzden sana bir şey diyemiyorum bu konuda. Eşin bilmiyor mu peki, sormamış mı acaba hormon değerlerinin ne zaman belli olacağını?
Saol buklelikedi,benim bildigim kan testi demek hormon testi demek ayni zamnda yani onlar normal cikmis ,hani ben de son zamnrda acaba erkekllik hormonu fln düsük de ondan mi icinden gelmior fln diye düsünmüstüm.Digerleri haftaya cikacak.Idrar,ultrason ve ekg.
Belki hormon değerleri normaldir de diğer sonuçlarda fiziksel ve de kolay çözümlenebilen bir şey olduğu çıkacaktır ortaya?
Ins arkadsim sagol,ben de öyle umut etmek istiyorum ama bilmiyorum :S
Diger testler cok ilintili degil bu isle ama gene bakilsin bakalim tr testesteron fsh ve iki tane da vaedi unuttum
Testleeu sen gordunmu dr sen gittinmi mis li konusmussun....
Ben testleri görmedim cünkü kagit seklinde verilmir ,diolarki sonucu bu normal ya da su,bende kan aldirmistim o sonuclarida hic görmedim pcde kayitli sadece.Esimle doktora gitmedim ben,ama yalan söylemdi cunkü ,daha öncede yazmistim,hem kan alinan kolunu gördüm hem de doktorun oldugu binaya girisini.
tullipcim canım benim sonuçlar tamamen bi çıksın sorun fiziksel mi psikolojikmi belli olsun doktorun mutlaka tavsiyesi olacaktır..Bunlar için belli bir zamana daha ihtiyacın olacak sabret canım..Şu asamada başka biriyle paylaşman eşinin ters tepmesine neden olabilrir..
inş bir an önce sorunun hallolur..Baktın olay aynı değişen birşey yok kim bu konuda eşine baskın gelir o kişi ile paylaş...
çok uğraştın çabaladın biraz daha sabret ..sonu güzel bitsin kötü değil...
Temmuz cok,saol sen de herzamn elindne geldigince yardimci olmaya calistin,bakalim yine 1 hafta beklicem,sonu güzel olur ins dedigin gibi
Tatlım eşinin psikolojik bir sorunu olduğunu düşünüyorum, fakat mücadeleni ver , yorucu bir süreç tabi, ama eşin bu durumdan kurtulmak için çabaliyorsa sende arkasinda dur,ama çaba goremiyorsan nereye kadar boyle surecek bunu dusunmek lazim canim, tek başiba mucadele etmen çok yıpratır seni çok, Bende 3 yıllık evliyim, cinsellik önemli bence , sonuçta kadınız...
Haklisiniz cok yipratici bir sürec bu,yani doktora gitmesi de bir adim biliorum,ama aramizda bir yakinlasma öpüsme vs hicbirsey olmuor,kardesten de daha kardesiz su son bi kac haftadir

(
[,Eşim 36 ben 26 yaşındayım aynı sizin gb.Biz kaçarak evlendik malesef

8 sene oldu evleneli).eşimle geri dönüş olmasın diyemi hislerimiz yüzündenmi artık kaçtığımız gün birlikte olduk 6 yaşında kızımız oldu ama gene nefsimiz körelme ikimizde çalışmasak allahın hergünü yapacaz o derece çünkü o bir görev değil doğal bir ihtiyaç olarak düşünüyoruz haftada en az3 oluyor bende çekmece çekmece sexi iççamaşırları gecelikler hep aynı maratonda da koşmuyoruz anlarsınız mini etek giyom evde içine iççamaşırı yok omuzları ovdurt belini ovdurt ağrıyo gb kapı açık duş alırım onun için evde sürekli bakımlıyım asla tüylü gezmem balkonu da denedik çatıyı da kendi annemin yatağında ona tecavüz bile ettim )memlekette) 4 gün önce malesef 5 haftalık bebeğimi kaybettim 2gün adet oldum 2 gündür tık eşim demin telefonda dediki akşam sen bana masaj yap sonra ben sana yaparım.''SANIRIM BİZİMKİ 8 SENEDİR AZGIN SENDROMU''

)))))))
Vallahi arkadasim sana ne diyecegimi bilemedim.Kiskanmak degil,mutluysan hergünde olsun.(Yapmak bana kaba tabir geliyor)Ama diger arkadaslrimin sordugu gibi bunu burda yazma amacinizi ben de anlamis degilim,hatta bir arkads demiski,tulipin esiyle cinsel sorunlari var niye buraya yazmissniz,tulip esiyle cinsel sorunu dahi yok,cünkü tuliple esinin arasinda cinsellik yok,olmadi hic yasanmadi!Diger arkadslrin dedigi gib,aldatildim yazana ay benimki hayatta yapmaz,ya da kayinvalidem söyle kötü diyene benimki melek melek carsi pazar dolasiriz vs seklinde yorum yazani gördüm de,sizin gibi fantazi yazanini ilk defa görüorum,fantezilerinin beni ilgilendirmez yanlis anlasilmasin,ister sevisirsiniz,ister krem santiye kadar envai cesit seyle heyecan katarsiniz cinsel hayatiniza,ama cok rica ederim bana anlatmayin.Belki hicbirseyi okumadiniz benle ve konumla ilgili,ama benim durumum sizin sandiginizdan daha da vahim !