2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

peki sizce bu durumun hiçbir düzelme şansı olamaz mı? ben de bu konu yüzünden ayrıldım eşimden. eşim çok çare aramadı açıkçası. hormon ölçümünde hormonlar da normal çıktı. başka da herhangi bir psikolog- psikiyatr vs doktora gitmedi. psikolojik mi onu da öğrenemedik. sizin mesleğinizle alakalı bir konu olduğu için fikrinizi merak ettim.

işin fizyolojik boyutuyla ilgili fikir verebilirim.......psikiatrist olmadığım için ne desem boş........umutsuz vaka gibi görünse de tüm kapıları çalmak gerekiyor......ilerde bunu da yapmamıştım dememeli........ama adam o kadar soğuk ki duvar gibi birşey....anlamadım bende...........psikiatriste ya da danışmanlara gitmek istemiyorsa belli ki adam nasıl bir şeye ilgi duyduğunu biliyor olmalı............bekleyip görmek en iyisi

[,Eşim 36 ben 26 yaşındayım aynı sizin gb.Biz kaçarak evlendik malesef:(8 sene oldu evleneli).eşimle geri dönüş olmasın diyemi hislerimiz yüzündenmi artık kaçtığımız gün birlikte olduk 6 yaşında kızımız oldu ama gene nefsimiz körelme ikimizde çalışmasak allahın hergünü yapacaz o derece çünkü o bir görev değil doğal bir ihtiyaç olarak düşünüyoruz haftada en az3 oluyor bende çekmece çekmece sexi iççamaşırları gecelikler hep aynı maratonda da koşmuyoruz anlarsınız mini etek giyom evde içine iççamaşırı yok omuzları ovdurt belini ovdurt ağrıyo gb kapı açık duş alırım onun için evde sürekli bakımlıyım asla tüylü gezmem balkonu da denedik çatıyı da kendi annemin yatağında ona tecavüz bile ettim )memlekette) 4 gün önce malesef 5 haftalık bebeğimi kaybettim 2gün adet oldum 2 gündür tık eşim demin telefonda dediki akşam sen bana masaj yap sonra ben sana yaparım.''SANIRIM BİZİMKİ 8 SENEDİR AZGIN SENDROMU'' ;))))))))

şap lazım size..

Annenın yatagında tecevüz değişik bir fantazi olsa gerek anlamadığım nasıl kadın erkege tecavüz eder:30::27:

hayır gelip yazdığı konuya bak..
git kendi konunu aç..duvaramı tırmanıyosun parendemi atıyosun yaz..
konusahibine nasıl bi faydası olacak anlamadım

[,Eşim 36 ben 26 yaşındayım aynı sizin gb.Biz kaçarak evlendik malesef:(8 sene oldu evleneli).eşimle geri dönüş olmasın diyemi hislerimiz yüzündenmi artık kaçtığımız gün birlikte olduk 6 yaşında kızımız oldu ama gene nefsimiz körelme ikimizde çalışmasak allahın hergünü yapacaz o derece çünkü o bir görev değil doğal bir ihtiyaç olarak düşünüyoruz haftada en az3 oluyor bende çekmece çekmece sexi iççamaşırları gecelikler hep aynı maratonda da koşmuyoruz anlarsınız mini etek giyom evde içine iççamaşırı yok omuzları ovdurt belini ovdurt ağrıyo gb kapı açık duş alırım onun için evde sürekli bakımlıyım asla tüylü gezmem balkonu da denedik çatıyı da kendi annemin yatağında ona tecavüz bile ettim )memlekette) 4 gün önce malesef 5 haftalık bebeğimi kaybettim 2gün adet oldum 2 gündür tık eşim demin telefonda dediki akşam sen bana masaj yap sonra ben sana yaparım.''SANIRIM BİZİMKİ 8 SENEDİR AZGIN SENDROMU'' ;))))))))

dıycek lafım yok yani:53: ne enteresan fantızeler varmıs....

+18 e alalım sizi melekfatma hanım

burası bir derdim var topiği ,derdinin çözümünü arayan bir insana kendi fantezilerinizi anlatarak yardımcı olamazsınız!!!!

niye kızıyorsunuz arkadaşa ya kadın toplumsal msj vermiş burda bize ve tullipe..

demekki neymiş evde seksi iç çamaşırı ile gezilecek, banyo yaparken kapı açık bırakılacak,balkon çatı olmadı tuvalet yada kömürlük oralarda seks yapılacak,adam halen yola gelmedimi annenin evine götürülüp tecavüz edilecek:37::37:

valla ben arkadaşı kibledim,seks hayatı gerçek olsa bile bu konuya yorum yazılacak kadar deil

bu saaten sonra söylenebilcek tek şey. doktora gidin
bence gerek piskolojik gerekce tıpsal bişeyler yappın

Allah şifa versin bacişkom,azgın sendromu demek zor geçen bişey herhalde 8 sene olmuş çaresini bulamamışsınız..

ya arkadaşım gelip de eşiyle cinsel sorun yaşayan bir kadının konusuna bunu yazmak nasıl bir mantık Allah aşkına..ne şimdi bu? napalım tebrik mi edelim sizi,özel plaket yapıp yollayalım mı? ya bende bunu anlamıyorum..üye kocasıyla kavga eder biri gelir sayfa sayfa biz hiç kavga etmiyoruz kii der,kadını kocası aldatır diğeri gelir boy boy eşini över ama o beni hiç aldatmadı kiii...en son nokta da bu senin yaptığın..

şaka gibi ya!

edit:Mune ablam saygılar :)

Son düzenleme:
niye kızıyorsunuz arkadaşa ya kadın toplumsal msj vermiş burda bize ve tullipe..

demekki neymiş evde seksi iç çamaşırı ile gezilecek, banyo yaparken kapı açık bırakılacak,balkon çatı olmadı tuvalet yada kömürlük oralarda seks yapılacak,adam halen yola gelmedimi annenin evine götürülüp tecavüz edilecek:37::37:

valla ben arkadaşı kibledim,seks hayatı gerçek olsa bile bu konuya yorum yazılacak kadar deil

bence saçmalık ve uydurmasyon.ben inanmıyorum bunları yazanın gerçekten evli olduguna

ne diyelim arkadaşım ne güzel sizi alkışlıyorum :46: siz devam edin de , neden böyle bu konularda hassas kırgın bir insanın topiğinde sanki hava atar gibi özel şeylerinizi yazıyorsunuz , tulip arkadaşımızın ne demesini bekliyorsunuz anlayamadım
bu yazdıklarınız tulipin sorununa nasıl çözüm olucak
zaten bu tarz konularda diğer kadınlara hava atanlarıda anlayamam sadece gülüyorum
tulipciğim testlerin sonuçlarının hepsini al bakalım , belkide düzeltilebilir fizyolojik başka bir sorun vardır dualarım senle

eşcinsel olsaydı hormanlarda çıkar mıydı kızlar? bana tulipin eşinin farklı bir cinsel yönelimi var gibi geliyordu da... hormonlar normalse o zaman bu durumu elemiş mi oluyorlar?

Arkadaslar kan sonuclari cikti,hersey normalmis.Ama diger testlerin sonuclari malesef yine haftaya kaldi,doktor cok yogun bu aralar.Diger testler idrar,ekg ve ultrasyona girmek.Bunlarin sonuclari haftaya cikacak.Simd benim kafam karisti kan degerleri normalse yani bu hormonlarin da normal oldugunu fizyolojik bir anormallik olmadigini mi gösteriyor?Nolur bilen,anlayan cevaplasin.Yani kan degerleri normal olup da digerlerinde mi bir sorun cikacak.korktugum basima geliyor gibi ,psikoljik sanirim,beni daha zor günler bekliyor,evlilik danismanina gidecek mi hadi gitti faydasi olacak mi,nasil basa cikacagim bundan sonrasiyla.Allahim sen yardim et,beni terketme................

Canim ben sana yardimci olayim,

Eger hormonlari normal cikmissa demekki bir sorun yok. idrar testleri, ekg ve ultrasonda anca varsa baska sorunlar cikar ama bu problemle ilgili bisey cikacagini bilmiyorum

Benim aklima suda geldi, esinde seker sorunu varmi acaba?? Genelde seker degerleri bozuk olan erkek hastalarda cinsel isteksizlik iktidarsizlik gorulur. Belkide oyle biseydir diye aklima geliyor ama esinin sorunu kesinlikle psikolojik

Esin kendisine olmucagina o kadar inandirmiski bu onun fizyolojik yapisini etkiliyor. canim ben tip bolumundeyimde acaba esinin sorununu cesitli ilaclarla cozulebilirmi diye dusunuyorum belki doktordan oyle bisey istenebilir. Allah yardimcin olsun canim cok sabirlisin bu cabalarin bosa cikmaz insallah

Bütün testler çıkmadan bir şey söylemek zor olur canım, Allah yardımcın olsun. Bu arada, hangi hormonlar için test uygulanmış, biliyor musun?
Ben hangi hormonlar icin test uygulanmis bilmiyorum,soramadim yanlis tepki vermezse bugun sorarim yine,cok daha hassas olmaya calisiorum ama dün ilk sonuc normal ve diger testlerin haftaya kaldigini ögrenince suratimi asmadim degil,o da farketti zaten :S

Canım dur bakalım hemen paniğe kapılma. Diğer sonuçlar da bir çıksın. Ben hatırlayamıyorum eski eşimin yaptırdığı tahlili, bu yüzden sana bir şey diyemiyorum bu konuda. Eşin bilmiyor mu peki, sormamış mı acaba hormon değerlerinin ne zaman belli olacağını?
Saol buklelikedi,benim bildigim kan testi demek hormon testi demek ayni zamnda yani onlar normal cikmis ,hani ben de son zamnrda acaba erkekllik hormonu fln düsük de ondan mi icinden gelmior fln diye düsünmüstüm.Digerleri haftaya cikacak.Idrar,ultrason ve ekg.

Belki hormon değerleri normaldir de diğer sonuçlarda fiziksel ve de kolay çözümlenebilen bir şey olduğu çıkacaktır ortaya?
Ins arkadsim sagol,ben de öyle umut etmek istiyorum ama bilmiyorum :S

Diger testler cok ilintili degil bu isle ama gene bakilsin bakalim tr testesteron fsh ve iki tane da vaedi unuttum
Testleeu sen gordunmu dr sen gittinmi mis li konusmussun....
Ben testleri görmedim cünkü kagit seklinde verilmir ,diolarki sonucu bu normal ya da su,bende kan aldirmistim o sonuclarida hic görmedim pcde kayitli sadece.Esimle doktora gitmedim ben,ama yalan söylemdi cunkü ,daha öncede yazmistim,hem kan alinan kolunu gördüm hem de doktorun oldugu binaya girisini.

tullipcim canım benim sonuçlar tamamen bi çıksın sorun fiziksel mi psikolojikmi belli olsun doktorun mutlaka tavsiyesi olacaktır..Bunlar için belli bir zamana daha ihtiyacın olacak sabret canım..Şu asamada başka biriyle paylaşman eşinin ters tepmesine neden olabilrir..
inş bir an önce sorunun hallolur..Baktın olay aynı değişen birşey yok kim bu konuda eşine baskın gelir o kişi ile paylaş...
çok uğraştın çabaladın biraz daha sabret ..sonu güzel bitsin kötü değil...

Temmuz cok,saol sen de herzamn elindne geldigince yardimci olmaya calistin,bakalim yine 1 hafta beklicem,sonu güzel olur ins dedigin gibi

Tatlım eşinin psikolojik bir sorunu olduğunu düşünüyorum, fakat mücadeleni ver , yorucu bir süreç tabi, ama eşin bu durumdan kurtulmak için çabaliyorsa sende arkasinda dur,ama çaba goremiyorsan nereye kadar boyle surecek bunu dusunmek lazim canim, tek başiba mucadele etmen çok yıpratır seni çok, Bende 3 yıllık evliyim, cinsellik önemli bence , sonuçta kadınız...
Haklisiniz cok yipratici bir sürec bu,yani doktora gitmesi de bir adim biliorum,ama aramizda bir yakinlasma öpüsme vs hicbirsey olmuor,kardesten de daha kardesiz su son bi kac haftadir :((

Vallahi arkadasim sana ne diyecegimi bilemedim.Kiskanmak degil,mutluysan hergünde olsun.(Yapmak bana kaba tabir geliyor)Ama diger arkadaslrimin sordugu gibi bunu burda yazma amacinizi ben de anlamis degilim,hatta bir arkads demiski,tulipin esiyle cinsel sorunlari var niye buraya yazmissniz,tulip esiyle cinsel sorunu dahi yok,cünkü tuliple esinin arasinda cinsellik yok,olmadi hic yasanmadi!Diger arkadslrin dedigi gib,aldatildim yazana ay benimki hayatta yapmaz,ya da kayinvalidem söyle kötü diyene benimki melek melek carsi pazar dolasiriz vs seklinde yorum yazani gördüm de,sizin gibi fantazi yazanini ilk defa görüorum,fantezilerinin beni ilgilendirmez yanlis anlasilmasin,ister sevisirsiniz,ister krem santiye kadar envai cesit seyle heyecan katarsiniz cinsel hayatiniza,ama cok rica ederim bana anlatmayin.Belki hicbirseyi okumadiniz benle ve konumla ilgili,ama benim durumum sizin sandiginizdan daha da vahim !

Back
X