Canim ben sana yardimci olayim,
Eger hormonlari normal cikmissa demekki bir sorun yok. idrar testleri, ekg ve ultrasonda anca varsa baska sorunlar cikar ama bu problemle ilgili bisey cikacagini bilmiyorum
Benim aklima suda geldi, esinde seker sorunu varmi acaba?? Genelde seker degerleri bozuk olan erkek hastalarda cinsel isteksizlik iktidarsizlik gorulur. Belkide oyle biseydir diye aklima geliyor ama esinin sorunu kesinlikle psikolojik
Esin kendisine olmucagina o kadar inandirmiski bu onun fizyolojik yapisini etkiliyor. canim ben tip bolumundeyimde acaba esinin sorununu cesitli ilaclarla cozulebilirmi diye dusunuyorum belki doktordan oyle bisey istenebilir. Allah yardimcin olsun canim cok sabirlisin bu cabalarin bosa cikmaz insallah
Zahmet edip yorum yazdin arkadasim cok sagol,benim bildigim kadariyle esimde seker hastaligi yok ama zaten olsa kanda da belli olmaz miydi,dedigim gibi esime hic soramdim hangi hormonlarmis kandaki sonuclar ne fln die,ki zaten o da bilmiordur ben de kan aldirmistim bana da sadece hersey normal dediler ne sonuc ne birsey gördüm.Ama acba seker testi kandan anlasilmior mu yani daha dogrusu onun icin daha farkli bir test mi gerekiyor tam kan tahlili gibi vs?Inanin bana kardes kardes yasiyoruz,dedigim gibi ilk baslarda beklentilerim coktu,her haftasonu biseyler yasayacgiz saniyordum,bir gece olmadysa nese ya yarin olur belki diyordum,ama bunlar bile kendi icimde ,esimle konustugumuz seyler degil,kac hafta gecti sayamiorum artik,öpüsmüyoruz bile

Ve benim izdirabim izledigimiz her filmdeki ufak cinsellik sahnesinde gitgide daha da katlaniyor,buradan sizin nezdinizde sizin gibi bana moral vermye calisan herkese cok tesekkür ederim,umarim düsmanim bile yasamaz bu durumu.Allah herkesin mutlulugunu daim etsin.