2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

ustekı yorumu yapan arkadasım adam ıktıdarsız degıl , oyle bıle olsa ıktıdarsızlar bıle ola vı. ile bunu cozuyorlar neden adamların kanları kaynıyor canları ıstıyor gozlerı donuyor .. baska bısey var
ama ben tullipi kırmak ıstemıyorum ama sonu goruyorum hıcbısey ogrenemeden evlılıklerı bıtecek.
kac tane ornek oldu sımdıye kadar hep boyle sonuclandı
kendımınkıde dahıl tabıkıde

MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?

bence normal değil tatlım ama kendini bu kadar üzme

ustekı yorumu yapan arkadasım adam ıktıdarsız degıl , oyle bıle olsa ıktıdarsızlar bıle ola vı. ile bunu cozuyorlar neden adamların kanları kaynıyor canları ıstıyor gozlerı donuyor .. baska bısey var
ama ben tullipi kırmak ıstemıyorum ama sonu goruyorum hıcbısey ogrenemeden evlılıklerı bıtecek.
kac tane ornek oldu sımdıye kadar hep boyle sonuclandı
kendımınkıde dahıl tabıkıde

Senin evliliğin de böyle bir sebepten mi bitmişti?

Sen beni taniyosun bukleli yd ben

Bütün sonuclar cikti.Hersey gayet normal.Benim bir sey dememe firsat olmadan,esim bir de bir uzmana görünecegini söyledi.Bu gittigi doktor genel doktordu,yani mesela saglik ocagina gitti orda yapildi testler gibi düsünün.Uzman doktor tabiki ürolog.Doktordan da memnun olmadigini bazi seyleri salladigini cok üstüne düsmedigini anlatti.Ki aslinda o doktorda beni de rahtsiz eden biseyler var.Neyse yani tüm bu kan hormon su bu sonuclari normal,yani ürologa gidip de orda bir sorun cikma ihtimali ne olur hic bilmiorum,doktorun dedigi psikoljik sebepler, yoksa hersey gayet normalmis.Simdi yapilmasi gereken bir de uzmana görünmek ordan da birsey cikmazsa psikoljik destek.Ve bu kisim benim en cok korktugum kisim,cünkü bence insan psikolojisi kolayca düzelmiyor.Ben de bilmiorum nasil olacagini.Yani tüm gelismler bu sekilde,yorum ve fikirlerinize acigim.

Bütün sonuclar cikti.Hersey gayet normal.Benim bir sey dememe firsat olmadan,esim bir de bir uzmana görünecegini söyledi.Bu gittigi doktor genel doktordu,yani mesela saglik ocagina gitti orda yapildi testler gibi düsünün.Uzman doktor tabiki ürolog.Doktordan da memnun olmadigini bazi seyleri salladigini cok üstüne düsmedigini anlatti.Ki aslinda o doktorda beni de rahtsiz eden biseyler var.Neyse yani tüm bu kan hormon su bu sonuclari normal,yani ürologa gidip de orda bir sorun cikma ihtimali ne olur hic bilmiorum,doktorun dedigi psikoljik sebepler, yoksa hersey gayet normalmis.Simdi yapilmasi gereken bir de uzmana görünmek ordan da birsey cikmazsa psikoljik destek.Ve bu kisim benim en cok korktugum kisim,cünkü bence insan psikolojisi kolayca düzelmiyor.Ben de bilmiorum nasil olacagini.Yani tüm gelismler bu sekilde,yorum ve fikirlerinize acigim.

fiziksel bir sorun olmaması sevindirici tabi önce üroloji muayenesi de tamamlanmalı.
ama sorun psikolojikse o anlık çözülür, ilişkiyi yaşarsınız, ama eşinizin bu zamandan sonra birden istekli bir adama dönüşeceğini hiç sanmıyorum... umarım yanılıyorumdur...

tullip tekrar merhaba canım
bu yazdıklarına sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inan
bişi çıkmaması güzel evet ama şimdi daha zor bir süreç seni bekliyor yıpratıcı bir süreç,
sorunun kaynağını bulmak çözmenin yarısı ama şimdi kaynağını bulamadığınız için nasıl çözeceksiniz sorun burda başlıyor
allah kolaylık versin ve sabrını artırsın
ben senin kadar sabırlı olamazdım kesin

birde aklına kurt düşürmek gibi olmasın ben biraz şüpheciyimdir ondan böyle yazıyorum buraya eşinin yerine başkası kan vermiş olaamaz değilmi balım?

Eşinin bu testleri yaptırması, çabalaması bile iyi birşey tulip.
Çok umutlu olma evet ama çok umutsuzda olma.
Eşinin çabalıyor olması bir umut.
İnş yoluna girer herşey, zaman gösterecek herşeyi.
Eğer eşin şuan durumu kabullenmeyip, çaba göstermeseydi
o zaman durum çok daha zordu.

Hiç bu işler için uğraşmaya değmez bana kalırsa..

Bu hiçbişekilde düzelmez bi durum..

Ben tecrübeyle sabit bir teşhis koyardım ama kalsın şimdi düzelmiş bir konunun üzerine laf etmiyim..

Çok zor bir durum Allah kolaylık versin eşin çok bencilce davranmış sırf kendini normalmiş gibi göstermek için senin evlillik genç kızlık hayallerini hiç düşünmeden mahvetmiş anlamadığım konu bunları göre göre hala eşim çok dürüst diyebiliyorsun dürüst olsaydı seni bu çıkmaza sokmazdı bence çok iyi düşün ona göre kararını ver cinsellik tek tarafın istemesiyle zoraki yapılacak bir iş değil bir sağlık sorunu varsa bile eşinin çabalaması lazım en azından suçluluk duyduğu için

tullip tekrar merhaba canım
bu yazdıklarına sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inan
bişi çıkmaması güzel evet ama şimdi daha zor bir süreç seni bekliyor yıpratıcı bir süreç,
sorunun kaynağını bulmak çözmenin yarısı ama şimdi kaynağını bulamadığınız için nasıl çözeceksiniz sorun burda başlıyor
allah kolaylık versin ve sabrını artırsın
ben senin kadar sabırlı olamazdım kesin

birde aklına kurt düşürmek gibi olmasın ben biraz şüpheciyimdir ondan böyle yazıyorum buraya eşinin yerine başkası kan vermiş olaamaz değilmi balım?
cok tesekkürler bblim moral veren yorumlarin icin,kani verdigine eminim gördüm cünkü yazmistim daha önce foruma kani verdkten sonra bi süre beraber bekleidk bi yerde sonra o ise gitti,kolunu gördüm,zor sürec beklior biliorum :(

Eşinin bu testleri yaptırması, çabalaması bile iyi birşey tulip.
Çok umutlu olma evet ama çok umutsuzda olma.
Eşinin çabalıyor olması bir umut.
İnş yoluna girer herşey, zaman gösterecek herşeyi.
Eğer eşin şuan durumu kabullenmeyip, çaba göstermeseydi
o zaman durum çok daha zordu.
Ben de tam böyle düsünüorum ne umutlu ne umutsuz,en beteri de bu sanirim .

Çok zor bir durum Allah kolaylık versin eşin çok bencilce davranmış sırf kendini normalmiş gibi göstermek için senin evlillik genç kızlık hayallerini hiç düşünmeden mahvetmiş anlamadığım konu bunları göre göre hala eşim çok dürüst diyebiliyorsun dürüst olsaydı seni bu çıkmaza sokmazdı bence çok iyi düşün ona göre kararını ver cinsellik tek tarafın istemesiyle zoraki yapılacak bir iş değil bir sağlık sorunu varsa bile eşinin çabalaması lazım en azından suçluluk duyduğu için

Ben sizin dediginiz gibi onda kalici bir sorun olup benden sakldigi vs düsünmuorum cunku dediigm gibi evlenmedn bir süreligine de olsa cinsellik denebilcek yakinlasma olmust,hayetde tutkulu arzuluydu.

Bana kim yardim edicek,hepten kötüyüm artik galiba ben :(( Bi arakdsin dügün ve kina fotograflrini gördüm,benim icin hicbir anlam ifade etmedi,ama benim de kina gecem ve dügünüm geldi aklima,giydigi bindalli sacinin sekli bile tipkisinin aynisiydi,makyaji da hatta :((( bi tuhaf oldu icim,kiskanclik denemz,icimden cilizda olsa bi ses haa evlen evlen sanki ne var, basin göge eriyormus evlenince dedi :((( Bunlari yazarken de yaslar süzülüyor suanda,en iyisi ki ne zamandir aglamiodum biraz icim acilsin !

Bana kim yardim edicek,hepten kötüyüm artik galiba ben :(( Bi arakdsin dügün ve kina fotograflrini gördüm,benim icin hicbir anlam ifade etmedi,ama benim de kina gecem ve dügünüm geldi aklima,giydigi bindalli sacinin sekli bile tipkisinin aynisiydi,makyaji da hatta :((( bi tuhaf oldu icim,kiskanclik denemz,icimden cilizda olsa bi ses haa evlen evlen sanki ne var, basin göge eriyormus evlenince dedi :((( Bunlari yazarken de yaslar süzülüyor suanda,en iyisi ki ne zamandir aglamiodum biraz icim acilsin !

offf.. bu işin sonunda sende de ne psikoloji kalacak ne bi'şey. kendini yıprattığınla kalacaksın diye üzülüyorum. bu tarz konulardan boşananlar var bak burada, sen onlarla ayrıntılı konuş bence özelden iyice..

ya eşin tedavi olayına girişmiş ama, daha öncelerden hep oyalamıştı seni, o yüzden eşinin samimiyetine inanmak zor. adam önceleri hep ucuz çocukça bahanelerle geçiştirmişti durumu, niye öyle yaptı, niye o kadar rahattı ... sorunu her ne ise eşin kesinlikle biliyor bence. aksi mümkün değil. keşke ne olduğunu açıkça söylese

Ben sizin dediginiz gibi onda kalici bir sorun olup benden sakldigi vs düsünmuorum cunku dediigm gibi evlenmedn bir süreligine de olsa cinsellik denebilcek yakinlasma olmust,hayetde tutkulu arzuluydu.

Arkadaşım sorun zaten cinsellik yaşamktan çok bunu denemek için girişimde bile bulunmaması bekarken yaşadıklarını sen daha iyi bilirsin kimseyi yargılamak gibi bir hakkım yok sen sadece durumun piskolojik oldığuna inandırmışsın kendini böyle bir durum olması için ağır depresyon hastası olması lazımdı yemek yememesi uyku uyumaması dışarıya çıkıp işe gitmemesi vb... bunlar normal şekilde yapıp sadece cinselliği etkilemesi garip değil mi bende yeni evliyim bizde üç ay cinsel birleşme yaşamadık kendim kastığım için vajinismusla uğraştım cinsellikten kaçtım ama nereye kadar durumun ciddiyetinin farkındaydım çözüm yoluna gittim herkesin başından geçiyor buna benzer olaylar ama duyarsızlık ilgisizlik insanı yıpratan durumlar

Son düzenleme:

canım yazmayım dedim çünkü yazdıklarım senin canını daha çok sıkar üzülürsün diye ama sende artık gerçekleri anlamaya başladın canım eşin kendini toplum önünde normal göstermek için bir nevi seni kullanmış
seni kışkırtmak istemem ama ben senin yerinde olsam yemin ediyorum bana yaptıkları için onun anasından emdiği sütü burnundan getirirdim
gerçekten iktidarsız olsaydı veya başka bir şey bu durumunu baştan itibaren sana dürüstçe söyleseydi , çabalasaydı , ya en azından vicdan yapıp üzülseydi yine derdimki eşinin arkasında dur destek ol evlilik sadece cinsellik değil
ama adamda bir ay öncesine kadar ufacık bir çaba yoktu
arkadaşım benim gibi yorum yazanlara kırılma
ama sen bu adamı boşa hemde sana yaptıklarını ıspatlayarak maddi ve manevi tazminatlarını alarak boşa
ne demek ya bir genç kızın hayallaeriyle oynamak
seninde hakkındı eşinin seni arzulamasını hissettmek , eşinle bir bütün olmak kendini güzel bir kadın gibi hissetmek en önemlisi anne olmak
senin durumunda olan o kadar çok kadın varki sen ilk değilsin kendine güven , geleceğini kurtarmak için adım at
bence açıkça değil gizlice bu durumla ilgili bilgileri kanıtları toplamaya başla , ailenlede paylaş onlar sana destek olacaklardır ayrıl yeni bir hayata başla
daha öncede yazmıştım yine yazıcam böyle devam edersen ilerde pskolojik rahatsızlıklara yakalanacaksın
daha gençsin yeniden seversin sevilirsin

Üzgünüm konusahibi güzel şeyler yazamayacağım. Düşünüyorum da ben bu kadar sabredemezdim. Daha doğrusu sabredebilirdim ama sabretmezdim. Neden derseniz...

Birincisi : Cinsellik evliliği ayakta tutan en temel beklentilerdendir. Daha işin başından bu kadar sorunluyken sonrasını düşünemiyorum. Ortada fiziksel bir sebep bile yok ki iki ilaçla çözülsün. Ömür böyle geçer mi... Her kadın "kadın" gibi hissetmeyi veya hazır olduğu zaman "anne" olmayı hak eder...

Daha da önemlisi : Kusur 100 % eşimde olsaydı, çözüm için onu bu kadar zorlamazdım .Koskoca adam bu , sorunun da farkında... Elinden tutup doktora falan götürmezdim. Sadece zaman verirdim ve sormadan etmeden sessizce zamanın dolmasını beklerdim. Evliliğim sorumluluğunu tek taraflı bu kadar sırtlamaya gerek yok ; evlilikte kadın da erkek de sorumluluk sahibi olmalı ki gün gelip taraflardan biri canından bezmesin.

Back
X