Degerli yorumlarini paylasan herkese tesekkür ederim,aranizdan beni anlayanlar var biliyorum anlamayanlarin da oldugu gibi..Ben evliliigmin,esimin,olup bitenin aslinda cok iyi farkindayim,zaten farkinda olmasam,pollyanna gibi hersey düzelecek daha sonra noraml olacgiz biz seklinde toz pembe görürdüm durumumu.Ama bazi yorum yazanlar gibi birden de tüm köprüleri yakamiyorum.Bir düsünün sevdiginiz adam,esiniz,iyi anlasiyorsunuz(tabiki bazi farklilikalr var ama herkes ayni zaten olamaz ) evlenmissiniz,hayalleriniz var gelecege dair,her aksam onu siz karsiliyorsnuz ve sabah onunla uyaniyorsnuz,ya hepsini gectim asiksiniz,o yatarken izlediginiz bile oluyor sessizce,teninin kokusu bile baska.Ama malesef ve malesef aranizda birsey yasanmiyor
(( en büyük eksikli gayet farkindasiniz,karsinizdaki adam sevdiginiz,asik oldugunuz,iyi günde kötü günde demissiniz bir kere,belli ki bu o en kötü günlerden biri.Öyle kolay mi yok yere evliligi bozmak o sevdigin adamdan ayrilmak,evet evlilik degil aslinda aman adi her neyse artik.Yani yok yere derken tabiki en büyük sebep onu da biliyorum,ama belki de düzelecek,ben daha sonra ayrildigmizda onun evlendigini ve hatta cocuklarinin oldugunu ögrendigimde ne kadar üzülecegimi cok iyi biliyorum.
Suanda karsimda bi kac haftadir cabalayan biri var ,yani en azindna doktora giderek test yaparak.Saka gibi ama konuyu acarken 2 aylik evliydik,artik 7 bitmek üzere
(( Iste bu kadar uzun süre beklemesi bi doktora gitmek icin beni en cok yipratan seycunku forumdan bile belli neler yasadigim,sürekli bir doktor beklentisi vs.Doktora da gitti sonuclari a biliyorsnuz,bir de bir ürologa görünecek ama henüz randevu almis degil önce nerde var diye bir arastirmamiz lazim.Bu hafta dus alalim dedi bana,cok bi etki yaratmadi eskiden olsa havalara ucmustum ,peki dedim gectim.
dünümüde biliyorsunuz,tek bir resim beni altüst etmeye yetti,belki de ki zaten haftalrdir sadece doktor sonuclri noldu ne bitti disinda bu konuyu konusmuorduk,belki de ben bi resim gördüm bana cok benziordu kendi kina gecem ,dügünüm ,annem ailem geldi aklima ,ben artik cidden kaldiramiroum,iyi gibi görünsem de somut olarak biseler yapmamiz lazim,yani egzersiz mi deneme mi adi herneyse,hemen ürologa gidip bisey yoksa da, psikoljik destek görmek gibi ..Evet snairim bu aksam yine o isten geldigi zaman konusmak en mantiklisi olacak 7 nin icindeyiz bitecek hatta o da bilior artik ne kadar uzun zaman oldugunu.Sizler ne düsünüyorsunuz acaba konusayim mi bu aksam tekrardan ? Allahim bir kez daha inanamiyorum 7 aydir evliyim,hicbirsey yasamadim benim de hakkim degil mi (((

Suanda karsimda bi kac haftadir cabalayan biri var ,yani en azindna doktora giderek test yaparak.Saka gibi ama konuyu acarken 2 aylik evliydik,artik 7 bitmek üzere

dünümüde biliyorsunuz,tek bir resim beni altüst etmeye yetti,belki de ki zaten haftalrdir sadece doktor sonuclri noldu ne bitti disinda bu konuyu konusmuorduk,belki de ben bi resim gördüm bana cok benziordu kendi kina gecem ,dügünüm ,annem ailem geldi aklima ,ben artik cidden kaldiramiroum,iyi gibi görünsem de somut olarak biseler yapmamiz lazim,yani egzersiz mi deneme mi adi herneyse,hemen ürologa gidip bisey yoksa da, psikoljik destek görmek gibi ..Evet snairim bu aksam yine o isten geldigi zaman konusmak en mantiklisi olacak 7 nin icindeyiz bitecek hatta o da bilior artik ne kadar uzun zaman oldugunu.Sizler ne düsünüyorsunuz acaba konusayim mi bu aksam tekrardan ? Allahim bir kez daha inanamiyorum 7 aydir evliyim,hicbirsey yasamadim benim de hakkim degil mi (((
Son düzenleme: