• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim kaynım bize yerleşti

canımmm :) öyle içten dua etmişsin ki maşaAllah.. bende yeni evliyim muhakkak imtihanlar olacak,inan zor ama sabretmek düşüyor bize.. kaynının sizin evde kalması bildiğim kadarıyla dinimizce de doğru da değil,inşaAllah da gideceğini söylüyorsun.. sen sadece şuanda olanları izle,sıkıntılar yaşadığın anda eşine dile getir,rahat banyo yapamıyorum vs...

dayının nişanı meselesi ise; eşin babası ile konuşuyorsa istersen arasın baba kelebek'in dayısının nişanı var,planınız nedir desin... onların planı ne bakalım..

eğer plansız bir durum var ise veya yanıt gelmezse eşinle beraber gidersiniz.. beraber gidelim derlerse gidersiniz beraber.. gördüğünde kayın pederinin elini öp,saygını göster.. kayın pederin bu durumunu aslaaaa kafana takma, bende 4 aylık evliyim ve şunu anladım,insanların kaprisleri yada kişilikleri yüzünden kendi kurduğum aileye zarar veremem,düşündükçe inan hiç tadı kalmıyor evliliğin, Rabbim gözeten sen dua et,O(C.C) Herşeyi bilendir.. Allah yardımcınız olsun..

canım eşim babası ile konuşmuyor.
onlarda kesin gelecekler çünkü davetliler ama ben onların arabasına binmek istemiyorum o yüzden yarın iş çıkışı direk gitmek istiyorum eşimde nasıl yapmak istiyorsa öyle yapsın benim için sıkıntı değil.
tabikide görürsem elini öperim ama insanlar içinde eşime soğuk davranırsa herkes anlar hele bide bana soğuk davranırsa çok fena..
bide bütün gözler bizim üstümüzde olacak aaahh ahhh
hakkımızda hayırlısı olsun..

evet canım çok içten dua ettim gözlerim dola dola boğazım sızlaya sızlaya..
iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsun..

canımmmm asla ayrı gayrı gitmeye kalkma, eşinle ayrı asla gitme.. eşin annesiyle konuşuyordur,annesine sorsun ve en azından salonda tavırlarını görmezsin,birden şok olma sonra.. eşinin düşüncesini al muhakkak,böyle karar hem eşini hem ailesini tetikleyebilir..

eşinle istişare yap... mutlaka kuzum..

yok yok ona soracağım zaten nasıl gideceğiz diye ama geçen gün demişti kendimiz gideceğiz diye.
ben şimdi avrupa yakasında çalışıyorum annemlerde burda oturuyor nişanda annamlerin orada olacak ben kuaförede orada gideceğim çünkü kuaförüm annemlerin orda benim kendi evimde anadolu yakasında yani çok mantıklı değil zaten işten eve gidip sonra annemlere gitmek nişana yetişemeyiz o zaman..

eşime soracağım belki gelir iş çıkışı alır beni direk gideriz gelemezsede ben giderim o peşimden gelir o açıdan sorun olmaz kuaföre gitmem gerek gelir kuaförden alır beni canım..
ama eşmin fikrini muhakkak alırım zaten..

arkadaşlar kayınbabam aradı beni şimdi;
yavrum nasılsın duydum ki bana küsmüşsün dedi.
estağfurullah küs değilim ama kırgınım dedim.
yavrum ben kimseyle konuşmak istemediğim için teline cevp vermedim felan dedi.
sonra seni rüyamda gördüm bütün gece seninle uğraştım dedi.
bende annem sana söyledimi bilmiyorum ama ben dua ettim dün rüyana girmek için rüyasına gireyimde vicdanı sızlasın diye dedim.
çok garip oldu ürktü sanırım:1:
sonra seni çok özledim akşam gel dedi doya doya bi sarılayım öpeyim dedi.
bende eşim ile geliriz dedim o gelmesin dedi bende olur mu öyle şey gelecek özür dileyip elini öpecekler dargınlık bitsin dedim gene yok mok hastayım ben dedi.
bende bu hastalıklar hep affetmediğin için affetsen hastalık kalmaz affetmiyorsan bile bırak çocuklar gelsinler sana dertlerini anlatsınlar sende anlat konuşun orta yolu bulun dedim tamam akşam gelin dedi.

şimdide eşime msj attım babam aradı akşam bizi bekliyormuş çokta üzgündü dedim cvp vermedi işi yoğun görmemiştir görünce arar ama gitmek isteyeceğini düşünmüyorum..

sırada onu ikna etme çabalarım olacak..

kusura bakmayın çok fazla dedi ve dedim demişim :1::1:

Cok tatlisin kelebek :) herkesi avutmak ta sana dusmus. Hepsi cocuk gibi kuzum bunlarin. Neyse bosver, sana karsi kiskanc olup hayati zehir etmelerindense birbirleri ile kavgali olmalari emin ol daha iyidir.

Cok tatlisin kelebek :) herkesi avutmak ta sana dusmus. Hepsi cocuk gibi kuzum bunlarin. Neyse bosver, sana karsi kiskanc olup hayati zehir etmelerindense birbirleri ile kavgali olmalari emin ol daha iyidir.

teşekkür ederim Allahta senin huzurunu hiç bozmasın inşallah:16:

haklısın Allahtan bana küs kimse yok yoksa kesin üzüntüden kahrolurdum:14:

arkadaşlar eşim aradı şimdi msjı yeni görmüş.
anlattım seni bırakırım sonrada gelir alırım madem özlemiş git dedi.
bnde sensiz hiçbir yere gitmem uzatmayın artık tatlıya bağlansın bak babamda çok üzgün hastada olmuş Allah göstermesin bişey olsa nasıl vicdan azabı çekersin gel inat etme akşam gidelim dedim..
hem barış demiyorum konuşun orta yolu bulun böyle küs küs hayat geçmez ilerde çok pişman olursunuz dedim..
ık mık etti sonra tamam senimi kıracağım gidelim dedi..

bi sabah kayın babam bizim evin oraya gelmiş beni uzaktan görmek umudu ile erkenden ama görememiş eşim bide bunu duyunca iyice yumuşadı bakalım akşam neler olacak:31:

arkadaşlar kayınbabam aradı beni şimdi;
yavrum nasılsın duydum ki bana küsmüşsün dedi.
estağfurullah küs değilim ama kırgınım dedim.
yavrum ben kimseyle konuşmak istemediğim için teline cevp vermedim felan dedi.
sonra seni rüyamda gördüm bütün gece seninle uğraştım dedi.
bende annem sana söyledimi bilmiyorum ama ben dua ettim dün rüyana girmek için rüyasına gireyimde vicdanı sızlasın diye dedim.
çok garip oldu ürktü sanırım:1:
sonra seni çok özledim akşam gel dedi doya doya bi sarılayım öpeyim dedi.
bende eşim ile geliriz dedim o gelmesin dedi bende olur mu öyle şey gelecek özür dileyip elini öpecekler dargınlık bitsin dedim gene yok mok hastayım ben dedi.
bende bu hastalıklar hep affetmediğin için affetsen hastalık kalmaz affetmiyorsan bile bırak çocuklar gelsinler sana dertlerini anlatsınlar sende anlat konuşun orta yolu bulun dedim tamam akşam gelin dedi.

şimdide eşime msj attım babam aradı akşam bizi bekliyormuş çokta üzgündü dedim cvp vermedi işi yoğun görmemiştir görünce arar ama gitmek isteyeceğini düşünmüyorum..

sırada onu ikna etme çabalarım olacak..

kusura bakmayın çok fazla dedi ve dedim demişim :1::1:

Canımmmm üzülme! Hepsi geçecek! Lütfen öfkeyle yanlış birşeyler yapma! Sen saygıda kusur etme... Fazla laubali de olma ama hiç kötü laf etme.. Bir arkadaş demiş fazla takma kafaya diye.. hatta telefonlarına cevap vermemesini bile konu yapma.. hiçbirşey belli etme diye... çünkü sen de muhatap olursun.. olma!! biraz kenardan kenardan izleyici gibi davran... Sen kazanırsın... yoksa her fırsatta sen de muhatap olur olayların içinde kaybolursun... bak kp seni aramış... aslında onlar da üzülüyorlar... kv. kp eminim farkındalar seni zor duruma soktuklarının.. ben sana daha önce de demiştim sabır diye....

ha bi de şu var . aslında ben sana daha iki ay önce dedim... sen çok fazla mezeler salatalar masalar hazırlıyordun hep ... hem işten gelip hem durmadan ikramlar yapıyordun... yapma o kadar çalışıyorsun yorulursun dedim... dinlemedin... çünkü yeni evli olduğun için öyle mükellef masalar hazırlamak misafir ağırlamak hoşuna gidiyordu....bana öyle dedim ben seviyorum.... ahhh canım... yeminle böyle olacağını anlamıştım... sen çok iyi ve hürmetkarsın....... lütfen kendini hırpalama bundan sonra... bu günler gececek sen yine iyi ol hoş ol.....sakın taraf olma.. surat yapma.... onlar da böyle aile işte...idare et... ama sakın biraz mesafeyi ve saygıyı bozma.... benim tavsiyem bu....

bu akşam da herşey tatlıya bağlansın inşallah!!!!!! kocanla kaynın da terbiyeli olup el öperler inşallah!! haklı veya haksız.... ben bunu yargılayamam... ama herşey mutlaka düzelmeli... tatlıya bağlanmalı....kaynın da eve döner i,nşallah...

Canımmmm üzülme! Hepsi geçecek! Lütfen öfkeyle yanlış birşeyler yapma! Sen saygıda kusur etme... Fazla laubali de olma ama hiç kötü laf etme.. Bir arkadaş demiş fazla takma kafaya diye.. hatta telefonlarına cevap vermemesini bile konu yapma.. hiçbirşey belli etme diye... çünkü sen de muhatap olursun.. olma!! biraz kenardan kenardan izleyici gibi davran... Sen kazanırsın... yoksa her fırsatta sen de muhatap olur olayların içinde kaybolursun... bak kp seni aramış... aslında onlar da üzülüyorlar... kv. kp eminim farkındalar seni zor duruma soktuklarının.. ben sana daha önce de demiştim sabır diye....

ha bi de şu var . aslında ben sana daha iki ay önce dedim... sen çok fazla mezeler salatalar masalar hazırlıyordun hep ... hem işten gelip hem durmadan ikramlar yapıyordun... yapma o kadar çalışıyorsun yorulursun dedim... dinlemedin... çünkü yeni evli olduğun için öyle mükellef masalar hazırlamak misafir ağırlamak hoşuna gidiyordu....bana öyle dedim ben seviyorum.... ahhh canım... yeminle böyle olacağını anlamıştım... sen çok iyi ve hürmetkarsın....... lütfen kendini hırpalama bundan sonra... bu günler gececek sen yine iyi ol hoş ol.....sakın taraf olma.. surat yapma.... onlar da böyle aile işte...idare et... ama sakın biraz mesafeyi ve saygıyı bozma.... benim tavsiyem bu....

bu akşam da herşey tatlıya bağlansın inşallah!!!!!! kocanla kaynın da terbiyeli olup el öperler inşallah!! haklı veya haksız.... ben bunu yargılayamam... ama herşey mutlaka düzelmeli... tatlıya bağlanmalı....kaynın da eve döner i,nşallah...

hakılsın canım söylemiştin fakat şöyle bir durum söz konusu ben hiçkimseyi evime davet etmiyordum hep onlar arayıp geleceğiz diyorlardı bende gelmeyin diyemiyordum gene diyemem..
eee misafirede sonsuz hürmet anamdan gelen özellik:16:
ben yaptıkça onlar daha çok gelmeye başladılar çok haklısın ama sağlık olsun yaparım gene ne yapalım..

yok canım taraf olmuyorum güzelde konuştum hatta konuşur konuşmaz yumuşadımda ben severim zaten kayın babamı ama bazen gerçekten çok üzüyorlar canları sağolsun..

kaynımda gidecek artık bugün daha bırakmazlar ama kesin gene gelir kalır arada o kadarda olsun..

öpecekler zaten babalarının elini aile içinde küslük olmamalı.

çok sağol canım benim evet ciddende hissetmişsin..:16:

Sen mutlu olduktan sonra problem yok zaten. Yanliz kelebegim kendini yakma bak pervane olucam derken. Daha gencsin simdi anlamazsin ama bu kadar tuketme kendini. Azicik ta yasliligina can kalsin derler unutma, dediydi ablam dersin.

Sen mutlu olduktan sonra problem yok zaten. Yanliz kelebegim kendini yakma bak pervane olucam derken. Daha gencsin simdi anlamazsin ama bu kadar tuketme kendini. Azicik ta yasliligina can kalsin derler unutma, dediydi ablam dersin.

sende haklısın bu olayıda atlatalım artık kafama takmamaya çalışacağım ama benim yapımda böyle üzgün biri gördüm mü dayanamıyorum..
kimseyi kırmamaya çalıştığım için biri beni kırdığındada normalden fazla kırılıp kafama takıyorum ama olsun herşey eskisi gibi düzeliyor çok şükür 1 haftada üzülmüş olayım yapacak birşey yok ablacım:16:

sizde hep beraber kayınbabanıza tavır koyup gitmeyin belki aklı başına gelir tövbe tövbe koskoca oğlanı kovmak ne demek ya evden. e kayınvaliden ne diyor bu duruma yeni evli insanın evinde mi kalınırmış demiyor mu kocasına

Canım adına çok sevindim bende ne zaman sıkıntıya girsem yasin okurum sıkıntımı dile getiririm ve inanırmısın olayın aynı günde çözüldüğüne şahit oldum allahım sen büyüksün dedim herşey gerçekten istemeye temiz bir kalbe bakıyor umarım çok mutlu olursun

sizde hep beraber kayınbabanıza tavır koyup gitmeyin belki aklı başına gelir tövbe tövbe koskoca oğlanı kovmak ne demek ya evden. e kayınvaliden ne diyor bu duruma yeni evli insanın evinde mi kalınırmış demiyor mu kocasına

eşim bir haftadır tavırlı gitmiyor zaten ama bugün gidecek babası bizzat çağırdığı için..
kayın validemde her akşam kavga ediyormuş olmaz böyle el neder elalem ne der diye ama anca beni rüyasında görünce aklı başına geldi..

Canım adına çok sevindim bende ne zaman sıkıntıya girsem yasin okurum sıkıntımı dile getiririm ve inanırmısın olayın aynı günde çözüldüğüne şahit oldum allahım sen büyüksün dedim herşey gerçekten istemeye temiz bir kalbe bakıyor umarım çok mutlu olursun

inşallah canım Allah razı olsun umarım sende herzaman mutlu olursun..

arkadaşlar hepiniz hakkınızı helal edin..
derdimi okuyup ortak oldunuz çözümler ürettiniz çok sağolun..

dün akşam kayınvalidemlere gittik her sorun halloldu çok şükür kaynımda gitti evine ama hiç mutlu değildi eşime geleyim mi felan dedi eşim istemedi..
kayın validemde sen benden daha iyi bakıyorsun ben biliyorum o konuda içim rahattı ama yeni evlisiniz ne işi var sizin evinizde dedi babanada çok söyledim oda rahat değildi ama inadını yenemiyordu dedi.

bugünkü nişana ben iş çıkışı direk gideceğim çünkü kuaföre felanda gitmem gerekiyor eşim işlerini yetiştirebilirse benimle gelecek yetiştiremezsede benden sonra kayın babamlar ile gelecek bu olayda halloldu..

hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar..
tekrar yardımlarınız, dert ortaklığınız için çok sağolun..:16::16::16:

arkadaşlar hepiniz hakkınızı helal edin..
derdimi okuyup ortak oldunuz çözümler ürettiniz çok sağolun..

dün akşam kayınvalidemlere gittik her sorun halloldu çok şükür kaynımda gitti evine ama hiç mutlu değildi eşime geleyim mi felan dedi eşim istemedi..
kayın validemde sen benden daha iyi bakıyorsun ben biliyorum o konuda içim rahattı ama yeni evlisiniz ne işi var sizin evinizde dedi babanada çok söyledim oda rahat değildi ama inadını yenemiyordu dedi.

bugünkü nişana ben iş çıkışı direk gideceğim çünkü kuaföre felanda gitmem gerekiyor eşim işlerini yetiştirebilirse benimle gelecek yetiştiremezsede benden sonra kayın babamlar ile gelecek bu olayda halloldu..

hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar..
tekrar yardımlarınız, dert ortaklığınız için çok sağolun..:16::16::16:

tebrik ederim canım,sorunu iyi idare edip çözdün.kaynananlar çok şanslı:16:

Back
X