- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
canımmm :) öyle içten dua etmişsin ki maşaAllah.. bende yeni evliyim muhakkak imtihanlar olacak,inan zor ama sabretmek düşüyor bize.. kaynının sizin evde kalması bildiğim kadarıyla dinimizce de doğru da değil,inşaAllah da gideceğini söylüyorsun.. sen sadece şuanda olanları izle,sıkıntılar yaşadığın anda eşine dile getir,rahat banyo yapamıyorum vs...
dayının nişanı meselesi ise; eşin babası ile konuşuyorsa istersen arasın baba kelebek'in dayısının nişanı var,planınız nedir desin... onların planı ne bakalım..
eğer plansız bir durum var ise veya yanıt gelmezse eşinle beraber gidersiniz.. beraber gidelim derlerse gidersiniz beraber.. gördüğünde kayın pederinin elini öp,saygını göster.. kayın pederin bu durumunu aslaaaa kafana takma, bende 4 aylık evliyim ve şunu anladım,insanların kaprisleri yada kişilikleri yüzünden kendi kurduğum aileye zarar veremem,düşündükçe inan hiç tadı kalmıyor evliliğin, Rabbim gözeten sen dua et,O(C.C) Herşeyi bilendir.. Allah yardımcınız olsun..
canım eşim babası ile konuşmuyor.
onlarda kesin gelecekler çünkü davetliler ama ben onların arabasına binmek istemiyorum o yüzden yarın iş çıkışı direk gitmek istiyorum eşimde nasıl yapmak istiyorsa öyle yapsın benim için sıkıntı değil.
tabikide görürsem elini öperim ama insanlar içinde eşime soğuk davranırsa herkes anlar hele bide bana soğuk davranırsa çok fena..
bide bütün gözler bizim üstümüzde olacak aaahh ahhh
hakkımızda hayırlısı olsun..
evet canım çok içten dua ettim gözlerim dola dola boğazım sızlaya sızlaya..
iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsun..