• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim kaynım bize yerleşti

kv ara bekar kaynımın
yeni evli bizde kalması ne kadar dogru bizde de:ssz:
aklıma başka bişey gelmedi

bunu ne eşime nede kaynıma yapamam ki:14:
ama hiç oturasım gelmiyor akşamları çay bile içmiyorum odama gidip uyuyorum tat almamaya başladım hep kayın babam yüzünden.

bunu ne eşime nede kaynıma yapamam ki:14:
ama hiç oturasım gelmiyor akşamları çay bile içmiyorum odama gidip uyuyorum tat almamaya başladım hep kayın babam yüzünden.

o zaman eşinle konuşacaksın o çözüm bulacak
eşin senin durumunun farkında degilmi
yani sürekli diken üstünde olacaksınız
sonuçta evde bekar bi adam gezip duruyor
ne zaman gidecegide belli degil

dayının nişanı olayına takılma canım
orda karşılaştığında gülerek hoşgeldiniz diyip ellerini öpersin
zaten nişan sahibi sayılırsın pek durmazsın onlarla
boşver kp zamanla oda sende huyunuzu suyunuzu alırsınız
ama kayın meselesini bi şekilde halletmen lazım...

[sıze=2]aramıyorum zaten salı gününden beri kayınvalidemede söyledim hayatta aramam dedim..
O çok inatçıymış sözde dedim inat görmemişsiniz izleyin beni..

Ya canım eşime söylüyorum git özür dile babandır onunda nazı size geçiyor yapısı bu diyorum kaynımda duyuyor yani ama yok gitmeyiz kovmayacaktı felan diyor..

Millet bilsin istemiyorum bu olanları offf offf
[/sıze]
ne sınır adam yahu kayınvalıdene tatlılıkla analatacaksın cnm oglunun munasıp yerının yanınız olmadıgını daha cıcegı burnundasınız yahu bızde 6 ay yenı evlelene zıyarete bıle gıtmezler...bu nasıl ıs anlayamadım hadı cocuk cahıl kaynanan buna cozum getırmelı her kavga gurultu koptugunda sızdemı bıtecekler kabul evımı etıler sızı ayıp yahu allah sabır versın kusum zor ısın

ne sınır adam yahu kayınvalıdene tatlılıkla analatacaksın cnm oglunun munasıp yerının yanınız olmadıgını daha cıcegı burnundasınız yahu bızde 6 ay yenı evlelene zıyarete bıle gıtmezler...bu nasıl ıs anlayamadım hadı cocuk cahıl kaynanan buna cozum getırmelı her kavga gurultu koptugunda sızdemı bıtecekler kabul evımı etıler sızı ayıp yahu allah sabır versın kusum zor ısın

dedim 2 aylık evliyim şu çektirdiğinize bak bunları yaşamka için mi evlendim hayatımda bu kadar çocukşa şeyler yaşamadım felan dedim de kimse benim kaynımdan rahatsız olabileceğimi düşünmüyor sanırım safım iyiyim ya herkez üstüme üstüme geliyor..

dayının nişanı olayına takılma canım
orda karşılaştığında gülerek hoşgeldiniz diyip ellerini öpersin
zaten nişan sahibi sayılırsın pek durmazsın onlarla
boşver kp zamanla oda sende huyunuzu suyunuzu alırsınız
ama kayın meselesini bi şekilde halletmen lazım...

inşallah dediğin gibi olur canım..
karar aldım bugünden sonra kaynanamıda aramayacağım..
belki anlarlar sinir olduğu mu kesinde anlarlar zaten

o zaman eşinle konuşacaksın o çözüm bulacak
eşin senin durumunun farkında degilmi
yani sürekli diken üstünde olacaksınız
sonuçta evde bekar bi adam gezip duruyor
ne zaman gidecegide belli degil

hıı o kadar farkında ki aradı maça gidebilir miyim diye soruyor..
o kadar çok farkında yani ..

canım 2 gündür duş alamıyorum ne kadar rezil bi durum biliyor musun off offf

kaynın bence de senin rahatının bozuldugunu düşünememiş. aklına gelmemiştir büyük ihtimal.
sen söylesen bu sefer kırılır da yani eve almıyorlar diye.
bunu tek çözecek olan kayınvalidenler.
sen bir şey söylesen suçu olursun çünkü.
eşin annenlerle konuşsun sen değil:34:

onu da geçtim kayınvalidenin durumu anlaması gerekiyor yani:26:

inşallah dediğin gibi olur canım..
karar aldım bugünden sonra kaynanamıda aramayacağım..
belki anlarlar sinir olduğu mu kesinde anlarlar zaten

anlamaz canım bence yanlış anlar
onu ara irtibatı koparma
ama kaynına müdahale etmemesine çok kızdım
ne yapılır ki alıştırmamak için
heee bu arada eşini de maça falan gönderme bence
napcam ben evde kardeşinlee yaaa falan diye tepki göster
yoksa hepten alışırlar

kaynın bence de senin rahatının bozuldugunu düşünememiş. aklına gelmemiştir büyük ihtimal.
sen söylesen bu sefer kırılır da yani eve almıyorlar diye.
bunu tek çözecek olan kayınvalidenler.
sen bir şey söylesen suçu olursun çünkü.
eşin annenlerle konuşsun sen değil:34:

onu da geçtim kayınvalidenin durumu anlaması gerekiyor yani:26:

ben hayatta söyleyemem zaten yok yani çok saf çok temiz insan ona öyle diyemem..
benimde derdm zaten o nasıl anlamazlar nasıl gelip almazlar nasıl düşünemezler bende bunu anlayamıyorum zoruma giden bu yani..
eşimde bana ne diyor hiç umurumda değil kimse diyor oda böyle değildi kayınbabam benim tele cevap vermeyince böyle oldu yoksa babasına dayanamıyordu..

ben hayatta söyleyemem zaten yok yani çok saf çok temiz insan ona öyle diyemem..
benimde derdm zaten o nasıl anlamazlar nasıl gelip almazlar nasıl düşünemezler bende bunu anlayamıyorum zoruma giden bu yani..
eşimde bana ne diyor hiç umurumda değil kimse diyor oda böyle değildi kayınbabam benim tele cevap vermeyince böyle oldu yoksa babasına dayanamıyordu..

peki kaynının durumu nasıl sence sürekli kalacak gibi mi duruyor?

anlamaz canım bence yanlış anlar
onu ara irtibatı koparma
ama kaynına müdahale etmemesine çok kızdım
ne yapılır ki alıştırmamak için
heee bu arada eşini de maça falan gönderme bence
napcam ben evde kardeşinlee yaaa falan diye tepki göster
yoksa hepten alışırlar

canım ben işten çıkarken onun maçı bitmiş olacak benden 1 saat önce evde olur anlayacağın..
izin verdim onunda kafasını dağıtması lazım oda stresli ama benide anlaması lazım ben zaten kalabalığı sevmiyorum evlendik evlenelide bi kere doğru düzgün ayaklarımı uzatıp o evin tadını çıkartamadım hep bizdelerdi valla..

Ne kadar düşüncesiz insanlar varya,yeni evli çiftsiniz hadi kayınpederini boşver kayınvaldendemi aramıyo hiç oğlunu eve gel diye.Herkez hayatından memnun ohh ne güzel dünya, eşin kardeşiyle konuşsun bence mecburiyetten kalma durumu olsa eyvallah ama eve dönmeme gibi şansı yok hep sizinlemi kalmayı planlıyor kendince.

Ne kadar düşüncesiz insanlar varya,yeni evli çiftsiniz hadi kayınpederini boşver kayınvaldendemi aramıyo hiç oğlunu eve gel diye.Herkez hayatından memnun ohh ne güzel dünya, eşin kardeşiyle konuşsun bence mecburiyetten kalma durumu olsa eyvallah ama eve dönmeme gibi şansı yok hep sizinlemi kalmayı planlıyor kendince.

aynen öyle planlıyor canım malesef bunu anladım..
ya böyle yazıyorum sonrada vicdanım beni yiyor gelsinler kalsınlar başımın üstünde yerleri var her zaman ama bu olay inanılmaz saçma bana inanılmaz haksızlık..
pazartesi gününden beri başımın ağrısı geçmedi migrenim beni mahfetti ama kimsenin umurunda değil.
kayın valdem dese ne olacak ki yarım ağızla söylüyor..
rahatsız olsa eşime der kardeşini gönderiyorsun die ama yok öyle bişey yani

evet valla temelli gelmiş gibi..
sanki çocumuz var gibi evet evett eşimin babasının evinden getirdiği bi çocuğu var..

yorumları okumadım ama aynı şehirde miydiniz?
yani kaynın çalışmıyor mu?
işe falan girerse aklı basına gelir belki

yorumları okumadım ama aynı şehirde miydiniz?
yani kaynın çalışmıyor mu?
işe falan girerse aklı basına gelir belki

canım bu evden kovulma mevzusunun asıl sebebi iş olayı kayın babam başka iş bulmuş oda orayı istemedi zaten yarın başlayacak başka iş buldu askerden 1 buçuk ay önce geldi ..
aynı şehirdeyiz evlerimizde araba ile 10 dk yakınız yani canım ona rağmen hep yatıya kaldılar:):)
ama var ya iyi olmamak mı lazım ne ben anlamıyorum ki..

o zaman bunu eşine belli etmen lazım
eşin maça gitmek için izin istemiş ya
ona deseydinki kardeşinide götürde
bende ihtiyacım olan banyoya rahat rahat gireyim deseydin:47:
burdan çok sinir oldum kelebek
kaynın gidene kadar kaç gel bende kal:27:

aynen öyle planlıyor canım malesef bunu anladım..
ya böyle yazıyorum sonrada vicdanım beni yiyor gelsinler kalsınlar başımın üstünde yerleri var her zaman ama bu olay inanılmaz saçma bana inanılmaz haksızlık..
pazartesi gününden beri başımın ağrısı geçmedi migrenim beni mahfetti ama kimsenin umurunda değil.
kayın valdem dese ne olacak ki yarım ağızla söylüyor..
rahatsız olsa eşime der kardeşini gönderiyorsun die ama yok öyle bişey yani

Tabıkı gelsinler kalsınlar yedir içir yarın öbürgün senınde annen kardeşin gelir kalır ama insan bırazda karşısındakını düşünür.Ama bu ekstra bı durum yanı bıraz daha bekle baktın olmuyo eşinle güzelce konuş eminim oda çok rahat değildirde napsın kardeş işte.Okadar bunaltma sende kendini canım bı zaman daha oluruna bırak bakalım ne olacak.

kelebek sorun belli oldu cnm
senin fazla iyi niyetinden kaynaklanıyor bunlar
insanlara sen saygıda kusur etmezsin büyügüm dersin
onlar senin tepene çıkar
valla artık eşinle açık açık konuş rahatsız oldugunu söyle
rahatça banyoya giremiyorum de
rahatça ayaklarımı uzatıp dinlemiyorumde
yeni evli oldugunuzu hatırlat
yoksa sonra çok pişman olursun
boş kaldıkça bu bölümde açılan konuları bi oku
çogu yaşanan sorun bizlerin iyi niyetimizi kötüye kullanmalarından ortaya çıkıyor
hatta zamanla dahada ileri gidip bizleri salak yerine koymaya kadar gidiyor

Back
X