• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim kaynım bize yerleşti

arkadaşlar dün iş çıkışı Allaha dua ettim moralim çok bozuktu ben ne yaptımda bana böyle oluyor sen içimi biliyorsun ben iyi olmaya çalıştıkça herşey üstüme üstüme geliyor Allahım ne olur bu gece kayınbabamın rüyasına gireyimde belki vicdanı sızlar dedim..
ne olur ben iyi niyetimi bozmadan bi çözüm bul bu konuya diye dua ede ede eve gittim..

kaynım annesinin kuaförüne gitmiş eşimde anahtarını evde unutmuştu bende kendi anahtarımı kaynıma vermiştim.
eşim kapıda kalmış kardeşini aramış nerdesin diye oda kuafördeyim annemin yanında demiş eşimde köpürmüş daha sana anahtar yok hem kovuldum diyip buraya geliyorsun hemde oraya gidiyorsun diye fırça atmış buda çıkmış eve gelmiş.
ben eve gittim bağırıyordu kardeşine oda babam çağırmış yarın dönsün eve yeter demiş felan dedi.
bende sonra sordum eee gidecekmisin dedim bilmiyorum dedi ama gider artık yani inşallah.
bu sabahta kayınvalidem aradı kayın babam beni rüyasında görmüş arada bi iyimi diye sor demiş.

anlayacağınız kaynım gidiyor. (inşallah)
eşimle kayın babam hala konuşmuyor ki ben eşime dün gecede söyledim yarın kardeşin gidecek ya sende git barış babanla dedim ama olmaz dedi. sonra gıcık oldum onun yanında gene aynı duayı ettim duydu sen üzülme felan dedi ama nasıl yanii..
yarın dayımın nişanı var ve biz kayın babam ile konuşmuyoruz beraber mi gideceğiz ayrı ayrımı bilmiyorum ki ben beraber gitmek istemiyorum.
nişanda nasıl davranacağız.
ve ilerleyen zamanlarda eskisi kadar iyi olabilecek miyiz.

aklımda deli sorular var..

canım öncelikle çok sevindim. kayınbabamla bir sorunun yok ki olsa da bence affetmiş gibi. baksana seni sormuş. merak etmiş. büyüğündür alttan al elini öp..vs.. ona da muhtaçsın kaynatandan ötürü. sana ne zaman cevap yazsam birşey çıkıyor. az önce de başlığı bulamadım.şimdide eşim acıkmış. neyse

canım bence takılma.. hı benim de için de dua et.. iyi bir işim olsun. yuvam olsun.senin duaların kabul oluyor.

canım öncelikle çok sevindim. kayınbabamla bir sorunun yok ki olsa da bence affetmiş gibi. baksana seni sormuş. merak etmiş. büyüğündür alttan al elini öp..vs.. ona da muhtaçsın kaynatandan ötürü. sana ne zaman cevap yazsam birşey çıkıyor. az önce de başlığı bulamadım.şimdide eşim acıkmış. neyse

canım bence takılma.. hı benim de için de dua et.. iyi bir işim olsun. yuvam olsun.senin duaların kabul oluyor.

sağol canım benim..

hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin canım..
sorunlar halloldu çok şükür şuan için umarım bu şekilde devam eder..
sende üzme kendini hayırlı bir kapı açılır muhakkak canım..

oh çok şükür çözülmüş sorunun canım
çok güzel konuşmuşsun kp ile
herşey gönlünce olsun :)
bu aralar eşinle çok daha iyi ol ki kaynın yokken nasıl daha mutlu olduğunu görsün bu arada :1:

bence kaynının yaptığı davranış çok saçma.. yeni evlilerin evine yerleşmek.:47: hiç bi baba evladının kötülüğünü istemez heralde baba sonuçta kızarda severde dönsün evine sizi niye rahatsız ediyo sanada yazık yeni evlisin başbaşa kalmak istersin kocanla. bence çok yüz verme ama eşine deme kardeşin gitsin rahatsız oluyorum falan diye ama mutsuz ve ufaktan rahatsız olduğunu yüzündeki ifadeyle belli et. zaten oda kardeşine git diyemez. kaynının düşünmesi lazım

Son düzenleme:
bence kayınbabanın ustune gıtmeyın ılgılenmeyın tuhaf davranıyor gercekten mesafe koyun.
bende 2 aylık evlıyken daha kendı akrabalarımı evıme buyur etmeden eşimin akrabaları geldı 1.5 ay kaldı cok zorlayıcı evet ama sabretmekten baska yapıcak bısey yok kaynında yakında gıder elbet kızgınlıgı gecınce sen moralını yuksek tut

oh çok şükür çözülmüş sorunun canım
çok güzel konuşmuşsun kp ile
herşey gönlünce olsun :)
bu aralar eşinle çok daha iyi ol ki kaynın yokken nasıl daha mutlu olduğunu görsün bu arada :1:

evet canım benim çok şükür çözüldü kalmadı hiçbir sorun..
umarım birdahada yaşanmaz bu tarz olaylar..
haklısın mantıklı ama iyiyiz çok şükür..
şimdi önümüzde yılbaşı olayı var bakalım onda ne olacak:):)

desteklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim..:16:

bence kaynının yaptığı davranış çok saçma.. yeni evlilerin evine yerleşmek.:47: hiç bi baba evladının kötülüğünü istemez heralde baba sonuçta kızarda severde dönsün evine sizi niye rahatsız ediyo sanada yazık yeni evlisin başbaşa kalmak istersin kocanla. bence çok yüz verme ama eşine deme kardeşin gitsin rahatsız oluyorum falan diye ama mutsuz ve ufaktan rahatsız olduğunu yüzündeki ifadeyle belli et. zaten oda kardeşine git diyemez. kaynının düşünmesi lazım

bu söylediklerinizin hiçbirini yapmadım çünkü yapamazdım halada yapamam..
kaynımda babasının evine geri gitti kaynım hariç herkes bu durumdan rahatsızdı zaten ama çok şükür konuşularak çözüldü herşey.
hem hiç kimsenin gönlüde kırılmadı sadece ben biraz stres yaşadım oda kaynımın bizde kalıyor olmasından çok kayınbabamın yaptığından dolayı idi onuda unuttum gitti..
bakalım hayat daha neler gösterecek bizlere..
yorumunuz için teşekkür ederim..

Son düzenleme:
bence kayınbabanın ustune gıtmeyın ılgılenmeyın tuhaf davranıyor gercekten mesafe koyun.
bende 2 aylık evlıyken daha kendı akrabalarımı evıme buyur etmeden eşimin akrabaları geldı 1.5 ay kaldı cok zorlayıcı evet ama sabretmekten baska yapıcak bısey yok kaynında yakında gıder elbet kızgınlıgı gecınce sen moralını yuksek tut

canım kaynım gitti bir sorun kalmadı artık çok şükür ama senin durumunda gerçekten çok vahimmiş benim bi kaynım geldi senin eşinin akrabaları gelmiş ve 1 buçuk ay kalmış en güzelini yapmışsın sabrederek..

canım kaynım gitti bir sorun kalmadı artık çok şükür ama senin durumunda gerçekten çok vahimmiş benim bi kaynım geldi senin eşinin akrabaları gelmiş ve 1 buçuk ay kalmış en güzelini yapmışsın sabrederek..

hemde ne vahımdı yaslı baslı ıkı ınsan sureklı basımda kastımda kastım artık evımden soğumustum babamın evıne kacmak gecıodu ıcımden dusun:) ama tabı kımseye bellı etmedım sukur gectı gıttı sevaptır boswer bızım taraftanda gelecek olanlara bısey dıyemezler hem:34:

hemde ne vahımdı yaslı baslı ıkı ınsan sureklı basımda kastımda kastım artık evımden soğumustum babamın evıne kacmak gecıodu ıcımden dusun:) ama tabı kımseye bellı etmedım sukur gectı gıttı sevaptır boswer bızım taraftanda gelecek olanlara bısey dıyemezler hem:34:

aynen öyle yarın ne olacağı malesef belli değil bugün onlara yarın bize o yüzden kalbini hiç kötü yapma canım sabredince herşey düzeliyor..

Back
X