Gercekten cok sevndm. Kendn icin evlilign icin. At gururu bi kenara herseyi dene en azndn olmzsa Ben elmden gelenin fazlasi yaptim icim rahat dersin. Bide kucuk bi tavsiyem daha sen de ailenle bu surecte cok mic mic olma etkilenme laflardan . bide annesine biraz daha yakn olmayi dene . kucuk bihikaye anlatip bitiricm ne konustm ya

Bir gelin bi gun doktora gider. Doktora kvsini oldurmek istedgni onunla hicc anlasamadgni kadininda ona cok kotu dvrandgni ona zehir vermesini soyler. Doktor ona zehir diye vitamin verir(bunu ona soylemez) . Hergn biraz biraz yemegine dok der senin bu yaptgn anlasilmasn diyede biraz guleryuz hurmet goster. Gelin gider doktorun dedigini yapar.
Hergn yemege zehir koyar. Biraz guleryuz anne cay istermsn meyve istermsn die de hurmet eder. Kv bakar gelinim bana karsi degismis. Oda gelinine iyi yaklasmaya baslar. Gunler gecer kv ile gelin arasi duzelmistir ve artik gelin kvsinin olmesini istemez. Kosar doktora "doktor bey lutfen verdgnz zehirin tesirini yok edecek bi ilac hazirlayn bn kv nin olmesni istemyrm" der.
Doktor gulumser ve derki ben sana zehir degil vitamin vermistim. Oyuzden icin rahat olsun der...
Hikayeden kotu etkilenip zehir vermeye kalkma

. Guzel anlamlar cikar.
Oyle istee umarm hersey yoluna girer..