2 aylık evliyim ve boşanmak istiyorum...

Malesef o kadar pişmanımkş flört döneminde tanışmadığıma.Nişanımda tanıdım kendisini.O gün bile korktum bakışlarından.Yinede eşime bişey demedim.Ama kv eşime benden için neden bana öyle bakıyor düşman gibi demiş 🙈

Yapisi budur belki size ozel birsey degildir.
Biraz muhabbet kurmayaa calisin yanildiginizi hissedersiniz umarim..

Mesajlarin tumunu okudum.
Soylenecek cok soz var ama sen evliligi gozden cikarmissin.
Adam doldurusa geliyor diyosun. Bence doldurusa sende biraz gelmissin. Koy kapiya bakalim birdaha gec geliyor mu ? Demislerdir sana. ( bn olsam mutlaka akil dansiirdim napmalym bu durumda diye)
Eger 2 aylikken anneme sizinle tatile gelecem deseydim asla izin vermezlerdi. Benbiraz aileinzde de hata goruyorum.
Herkes ilk 1 sene asiri zor zamanlar geciriyor.
Benm kocamda tek erkek babasi yok annesine asiri duskun. Hamileyim bnmlekvga edipkapiyi vurupcikti annesiyle yemege gitti. Ertesigunu bayramdi. Kvyi arayip anlattim kvgamizi arefe gununuden tumgun arayip bi kizm naptin hamilesn bilmem ne bile demedi. Amaertesigun gittim elini optum.
Evlilikboyle birsey . kolay degil ...
Cinsellige girmiyorum zatende istemiyorsun.

En guzeli bosanin. Barisirsan 1 sene snra keske o 2.ayimda bosansaydim diceksn. Olmyanca olmyr cnku.
Sendede evliligini duzeltmek icin caba ggormuyorum. Tek caban annesinden uzaklastirip kendime nasi yklastiririm.
Aile olmak kolay degil hanimefendi. Asiri emek ozveri istiyor.
Evde kiyametler koptu yatak bile ayirmadm kaldi ki adami kapida birakmak tovbeler olsun.
Dedigim gibi ne sen ne esin caba sarfetmezsinz bu evlilik icin. Yazdklarndan onu anladim. Bosan gitsindaha iki ayliksin arastir evlilik iptali bile olablr.
Ha yok bn evliligimizi kurtarmak istiyorum dersen yemn edyrm numarami verecem sana arayablrsn konusurum seninle akil vermekne haddime tavsiyelerde bulunurum. Cok da ugrasirim gece gnduz konusurum senle .seni rahatlatmak icn.
Ama bilyrm ki sende istemiyirsun. Insallah hakkinda hayirlisi olur.

İşte yaşanan problemlerden ona sıra gelmiyor.balayına gittik giderken takılarımızı kendi aileme bırakmamı istedi annesi evde yalnız oldugu için.Balayından dönerkende unuttuk gitti.Oda bana söylememiş.Kavga sırasında bi anda takılar niye annende hayırdır boşanınca hepsine el koyma gibi bi derdin mi var yok öyle bi dünya tarzında cümle kurdu.dehşet zoruma gitti.Bunlar hep annesinin lafları.Benim eşim böyle biri degildş sevgiliyken.cinsellik yerine böyle şeylerle ugrasır oldum...

O kocana şöyle boşanma durumunda takılar zaten kadına aittir kendini yirtsa alamaz. Bence çok burnu havada,.annesi tarafından aman oğlum paşa oğlum diye büyütülmüş biriyle evlisiniz. Yol yakınken dönün.

Adam doldurusa geliyor diyosun. Bence doldurusa sende biraz gelmissin. Koy kapiya bakalim birdaha gec geliyor mu ? Demislerdir sana. ( bn olsam mutlaka akil dansiirdim napmalym bu durumda diye)
Eger 2 aylikken anneme sizinle tatile gelecem deseydim asla izin vermezlerdi. Benbiraz aileinzde de hata goruyorum.
Benm kocamda tek erkek babasi yok annesine asiri duskun. Hamileyim bnmlekvga edipkapiyi vurupcikti annesiyle yemege gitti. Ertesigunu bayramdi. Kvyi arayip anlattim kvgamizi arefe gununuden tumgun arayip bi kizm naptin hamilesn bilmem ne bile demedi. Amaertesigun gittim elini optum.

En guzeli bosanin. Barisirsan 1 sene snra keske o 2.ayimda bosansaydim diceksn. Olmyanca olmyr cnku.
Sendede evliligini duzeltmek icin caba ggormuyorum. Tek caban annesinden uzaklastirip kendime nasi yklastiririm.
Evde kiyametler koptu yatak bile ayirmadm kaldi ki adami kapida birakmak tovbeler olsun.
Dedigim gibi ne sen ne esin caba sarfetmezsinz bu evlilik icin. Yazdklarndan onu anladim. Bosan gitsindaha iki ayliksin arastir evlilik iptali bile olablr.
Ha yok bn evliligimizi kurtarmak istiyorum dersen yemn edyrm numarami verecem sana arayablrsn konusurum seninle akil vermekne haddime tavsiyelerde bulunurum. Cok da ugrasirim gece gnduz konusurum senle .seni rahatlatmak icn.
Tabi sizin hayatınız, sizin kararınız, bize ancak saygı duymak düşer ama hamile bir kadını tek başına bırakıp giden adam da buna tek kelime etmeyen kayınvalide de ne affedilmeyi, ne değer görmeyi haketmiyor bence, büyük konuşmak istemem yine de ama ben yapamazdım herhalde, evlilik fedakarlıktır ama tek tarafın fedakarlığı değil bence.

Tabi sizin hayatınız, sizin kararınız, bize ancak saygı duymak düşer ama hamile bir kadını tek başına bırakıp giden adam da buna tek kelime etmeyen kayınvalide de ne affedilmeyi, ne değer görmeyi haketmiyor bence, büyük konuşmak istemem yine de ama ben yapamazdım herhalde, evlilik fedakarlıktır ama tek tarafın fedakarlığı değil bence.
Ogun kynvldem dusmus hertarafi morarmis.ertesi gun dediki kizim bni nie aramadin. Gecms olsn die. Bnde dedm ki siz beni cok aradnz ya anne tum gn hamile gelinm napti evde diyip umrnzda olmadm dedim.oglunla yemege gittin aklina bile gelmedimdedim.
Snra yemekde guzel olms elnze saglk dedm😁😁😁😁😁
Kasarlandik artik tabiri caizze 😂😂😂
Napim kuzum o kdr cok sey varkki ayrilga gider belki ama evliligimi bi seklde yuruturm yokuna koyarim mutlulgu buluruz umidiyle yasiyoruz ha iyi gunler oluyor mu Allaha sukur iste o iyi gunlern hatrina birazda sabir ...

İlk kavgada anasına gitmesi hiç hoşuma gitmez
Dışarda kalsın
Eşinin gönlünü yapsın
Çoğunuz haklı olsanız da
Buraya yazıyorum bu ilişki yürümeyecek
Ayrılacaklar
Bazı şeyler yanlış da olsa, doğru da olsa
Önemli olan insanların katlanma gücü ve tercihleridir

Merhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
Size ne denir ki bilemedim.
Evlilik sevgilisi dönemine benzemez, sevgiliysen kapınızın önünde bekler.
Ama evli iken siz adam sırf eve geç geldi diye.
Eve almamak ne demek.
Bu ne şuursuzluk.
Eşinizi annesine muhtaç etmişsiniz, kadın tabi ki karışır.
Diğer konuya gelirsek, herkes tecrübesiz el yordamı ile yolunu buluyor.
Ama ben sizi fazla hırçın ve kaprisli gördüm.
Fazla baz aşık usandırır

İlk kavgada anasına gitmesi hiç hoşuma gitmez
Dışarda kalsın
Eşinin gönlünü yapsın
Çoğunuz haklı olsanız da
Buraya yazıyorum bu ilişki yürümeyecek
Ayrılacaklar
Bazı şeyler yanlış da olsa, doğru da olsa
Önemli olan insanların katlanma gücü ve tercihleridir
Ne alaka dışarıda kalsın, köpek mi bu.
Hayır ilk kavgada eve almamak ne demek, bu normal mi?
Adamları annelerine mahkum ediyorsunuz sonra anneci diye ağlıyorsunuz, anneyi karıştır işin içine sonra kv bize çok karışıyor.

Ne alaka dışarıda kalsın, köpek mi bu.
Hayır ilk kavgada eve almamak ne demek, bu normal mi?
Adamları annelerine mahkum ediyorsunuz sonra anneci diye ağlıyorsunuz, anneyi karıştır işin içine sonra kv bize çok karışıyor.
Bi kadın kendini niye mutsuz etsin ...
Basit birşeyden eve almadığını sanmam
Bi hareketle annesine koşuyorsa o zaten çoktan annecidirr
Aile içi olayını hemen anasına koşup yansıtmasın

Genelde böyle gösteriler yapan tipler evlenince bi değişik oluyorlar. Kapının önünde yatmak nedir yani... Ben böyle bir adamı bir kere damat diye aileme getirmem.

Seviyeli ve akli başında bir insan bu haraketleri zaten yapmaz...
Kizlarimizin hoşuna gidiyor galiba...ipini koparan cam önüne.
Ben korkarim bu tip bir insandan

2ayda bunlar olduysa 2yılda neler yazarsın buraya kimbilir..ayrıl bencede ..evlilik bu çocuk oyuncagı degil..ikinizde hazır degilmişsiniz ..

Sen de kv den de sşin de hatalısınız. Ama ben en çok hatayı kv de gördüm tabi dediğin gibi senin hakkında oğluna kötü konuşuyorsa. Konuşmasa oğlu heralde demezdi çocugumuz olsa anneme göstermicen mi annemi daaha sık ara vs. Kv nin başından bir evlilik geçmiş neyin ne oldugunu biliyordur. Yası da senden büyük. Oğlunu alıp içeri neden geç gidiyorsun eve oğlum bir daha böyle yapma haber ver vs demeliydi. Sana da oğlumla konuştum uyardım onu ama sen de fevri davranmıssın kızım ben sizin aranıza girmek istemem sorunlarınızı başbaşa çözün ailelerinizi muhattap etmeyin elbette çözemediğiniz sorunlarda yanınızdayız ama her kavganız bize yansımasın bıla bıla ... İyi niyetli bir kadın boyle konuşmalı bence o yuzden kv deniz iyi niyetli gelmedi. Siz de çocuksunuz malesef. Olgunluk gösteremiyorsunuz. Madem kv den iki günde bir aramanı istiyor ara. Aranı iyi tutmaya çalış. Sen elinden geleni yap yine değişmezse o zaman benim içim rahat dersin. Ama sen kv ne bir adım at. Seni sevmese de buram buram hissetsen de adım at. Ben de benzer seyler yasadım. Gözlerimin içine bile bakamıyodu benimkisi hep bir sataşma modundaydı. Eşim garip gurup konusuyodu seninki gibi. Ama büyüklük ben de kalsın dedim. Ben aramı düzeltmeye çalıstım. Şimdi iyiyiz ama tabi can ciğer değiliz mesafeyi de koruyorum sen de dene

Özelden numaranızı bekliyorum o zaman

Back
X