- Konu Sahibi Mayisgelini
Butun yazdiklarinizi okudum.
Siz tatilde misiniz simdi ailenizle?
Hakli taraflarınız var evet okuyunca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatil demeyelim kafa dinlemek için karadenize dogru gittik.Babam eşime cok kızgın takı olayı onları cok üzdü gitmeden eline vermeye çalıştı almadı.Hala ailemleyim ne arıyoe ne soruyor..Butun yazdiklarinizi okudum.
Eve alınmama mevzusu hiç hoş değil anca kendinden soğutursun onu. Eve alıp tartısabilirdin küsüp tavır yapabilirdin olmadı yatak ayıraydın ama bu en son yapılacak sey. Sorunlarınızı bu şekilde annesine ona buna göstere göstere yayarsan sevmez doldurur tabiMerhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
Tatil demeyelim kafa dinlemek için karadenize dogru gittik.Babam eşime cok kızgın takı olayı onları cok üzdü gitmeden eline vermeye çalıştı almadı.Hala ailemleyim ne arıyoe ne soruyor..
Ahh o olay için o kadar pişmanımki.26 yasındayım su yasıma kadar sadece o anı geri almak istedim.Cnkü dehset öfkeyle hareket ettim....Eve alınmama mevzusu hiç hoş değil anca kendinden soğutursun onu. Eve alıp tartısabilirdin küsüp tavır yapabilirdin olmadı yatak ayıraydın ama bu en son yapılacak sey. Sorunlarınızı bu şekilde annesine ona buna göstere göstere yayarsan sevmez doldurur tabi
Sende arama.Tatil demeyelim kafa dinlemek için karadenize dogru gittik.Babam eşime cok kızgın takı olayı onları cok üzdü gitmeden eline vermeye çalıştı almadı.Hala ailemleyim ne arıyoe ne soruyor..
Biz de sizin gibi rahat seviselim diye evlendik. Yoksa baska esprisi yok bence evliliginne var bunda? mesela yeni evliyim derken? yeni evliler gece evde yalnız kalamaz mı? ben de bazen eve geç gelirim 2-3 gibi veya eşim de aynısını yapar. birbirmize de sadece haber veririz beni bekleme uyu diye.26 yaşındasınız çocuk değilsiniz evde tek kalamamak nedir? he bir de 4 yıl sevgili olmuşsunuz cinsel ilişkiden nasıl korkabiliyorsunuz? cidden anlam veremiyorum evlenmek pembiş tabaklarla sunum yapmak mı sadece?
evlenmeye niye karar verdiniz bu da önemli.
biz mesela rahat rahat sevişebilelim diye evlendikbana çok garip geliyor yani kusura bakmayın ama hayat gerçekten toz pembe değil.
bu arada evliliğimizin ilk bir yılı biz de deliler gibi kavga ettik farklı mevzulardan. aynı evde olunca sorumluluk artınca insan bunalıyor.
önemli olan bunları az hasarla atlatmak.
ikiniz de alttan almayı başarabildiğinizde sorun kalmayacaktır.
bence ilk tavsiyem bir an önce birlikte olun.
Ağlayarak arabaya binince ısrarla sordular söylemek zorunda kaldım.kendimi susturamadım da cünkü beni ugurlamadı bile..0Siz eşinizin söylediklerini babanıza mı anlattınız?
Öyle tabiki..Her şerde bir hayır vardırSende arama.
Belki duzelir ilerde.
Olmazsa da olmaz bosver.
Yol yakından donmek daha iyi.
Hayır 26 yasındayım.Herşeyi okudunuz mu yoksa ilk konu açma mevzusu için mi bunu söylüyorsunuz17yaşında mı evlendiniz??? Davranış biçiminiz 17lik kız çünkü.
Ağlayarak arabaya binince ısrarla sordular söylemek zorunda kaldım.kendimi susturamadım da cünkü beni ugurlamadı bile..0
Kesinlikle katılıyorum.Boşanmak daha hayırlı gibi..Zorunda değildiniz. Sizi uğurlamaması da yaptığınızı haklı göstermiyor daha evliliğinizin başında eşinizi babanızın gözünde bitirmişsiniz. İlla bana böyle söyledi demeniz mi gerekliydi? Eşiniz kesinlikle söylenmemesi gereken terbiyesizce bir laf söylemiş orası ayrı ama sizin bunu babanıza söylemeniz büyük hata. Siz bir gün barışıp yola devam ederseniz siz sineye çekersiniz ama babanız asla unutmaz. Evliliğe ne olursa olsun aileler dahil edilmemeli. Ben ne sizde ne eşinizde evlenecek olgunluk göremedim yaşlarınız da küçük değil oysa.
İşte senin gitmemen gerekirdi.Artık bekar değil evlisin.Hele ki 2 aylıkken.Hatalısın,evliliği yürütecek organizelik yok sende ne yazık ki.Keşke biraz daha bekleseydiniz.İlla gidicem demedimki sadece gidiyorlarmış gider miyiz dedim ben çalışıyorum gidemem ama sen git aşkım benim yerimede gez dedi.Bunu hiç bir şekilde sorun yapmıyor.Kendiside nişanlılık döneminde ilk bagramımızda bayramlaşmak yerine ablasıyla tatile cıkmıştı cnkü
Kendisi iki günde bir arıyor ben haftada bir arıyorum.Ama onun beklentisi birgün o birgün benim aramamamış
Peki sex yapıp 2 cocuklu kadınlarda bu sorunu yasıyor.Emin misiniz tek eksikliğin bu olduğuna
Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(
Lütfen hemen boşanın adamdan, kurban bayramı da yaklaşıyorBence hemen boşanın, adama yazık.
Ne demek eve almamak orası sizin haneniz degil?
Cinsellik konusunda yardım aldınız mı ? Ben almayan bir eşi asla kabul etmem.
Annesi tarafından doldurulmuyor bence annesi makul mantıklı bir kadın, doğruları söylüyor.
Ailesine aşırı düşkün bir koca da bende var. Benimki de değişmedi ama 5 yıl sürdü törpülenmesi, simdi en azından aradaki dengeyi biraz kurmaya çalışıyor.Beni en iyi anlayan siz olmuşsunuz teşekkür ederim eve almama olayından öncede bazı sorunlar yaşadık.Evse yaşanan herşeyi anında annesine söylüyor.mesela bana işteyim diyor annesinde vakit geçiriyor.Eve almama durumunda biraz bunlarında birikmişliği vardı