2 aylık evliyim ve boşanmak istiyorum...

Butun yazdiklarinizi okudum.
Siz tatilde misiniz simdi ailenizle?
Hakli taraflarınız var evet okuyunca.

Butun yazdiklarinizi okudum.
Siz tatilde misiniz simdi ailenizle?
Hakli taraflarınız var evet okuyunca.
Tatil demeyelim kafa dinlemek için karadenize dogru gittik.Babam eşime cok kızgın takı olayı onları cok üzdü gitmeden eline vermeye çalıştı almadı.Hala ailemleyim ne arıyoe ne soruyor..

Merhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
Eve alınmama mevzusu hiç hoş değil anca kendinden soğutursun onu. Eve alıp tartısabilirdin küsüp tavır yapabilirdin olmadı yatak ayıraydın ama bu en son yapılacak sey. Sorunlarınızı bu şekilde annesine ona buna göstere göstere yayarsan sevmez doldurur tabi

Eve alınmama mevzusu hiç hoş değil anca kendinden soğutursun onu. Eve alıp tartısabilirdin küsüp tavır yapabilirdin olmadı yatak ayıraydın ama bu en son yapılacak sey. Sorunlarınızı bu şekilde annesine ona buna göstere göstere yayarsan sevmez doldurur tabi
Ahh o olay için o kadar pişmanımki.26 yasındayım su yasıma kadar sadece o anı geri almak istedim.Cnkü dehset öfkeyle hareket ettim....

ne var bunda? mesela yeni evliyim derken? yeni evliler gece evde yalnız kalamaz mı? ben de bazen eve geç gelirim 2-3 gibi veya eşim de aynısını yapar. birbirmize de sadece haber veririz beni bekleme uyu diye.26 yaşındasınız çocuk değilsiniz evde tek kalamamak nedir? he bir de 4 yıl sevgili olmuşsunuz cinsel ilişkiden nasıl korkabiliyorsunuz? cidden anlam veremiyorum evlenmek pembiş tabaklarla sunum yapmak mı sadece?
evlenmeye niye karar verdiniz bu da önemli.
biz mesela rahat rahat sevişebilelim diye evlendik 😂 bana çok garip geliyor yani kusura bakmayın ama hayat gerçekten toz pembe değil.
bu arada evliliğimizin ilk bir yılı biz de deliler gibi kavga ettik farklı mevzulardan. aynı evde olunca sorumluluk artınca insan bunalıyor.
önemli olan bunları az hasarla atlatmak.
ikiniz de alttan almayı başarabildiğinizde sorun kalmayacaktır.
bence ilk tavsiyem bir an önce birlikte olun.
Biz de sizin gibi rahat seviselim diye evlendik. Yoksa baska esprisi yok bence evliligin 😂 ilk esyamiz yatak odasi takimi bizim. Onu ozenle sectik.. Perdelerini avizesini bile aylarca arastirdik.😁 Hala daha 2 ayda bir yatak odamizdaki esyalarin yeriyle oynariz 😂 6 aylik bebemin besigi tam 4 kere yer degistirdi mesela 😂

Ağlayarak arabaya binince ısrarla sordular söylemek zorunda kaldım.kendimi susturamadım da cünkü beni ugurlamadı bile..0

Zorunda değildiniz. Sizi uğurlamaması da yaptığınızı haklı göstermiyor daha evliliğinizin başında eşinizi babanızın gözünde bitirmişsiniz. İlla bana böyle söyledi demeniz mi gerekliydi? Eşiniz kesinlikle söylenmemesi gereken terbiyesizce bir laf söylemiş orası ayrı ama sizin bunu babanıza söylemeniz büyük hata. Siz bir gün barışıp yola devam ederseniz siz sineye çekersiniz ama babanız asla unutmaz. Evliliğe ne olursa olsun aileler dahil edilmemeli. Ben ne sizde ne eşinizde evlenecek olgunluk göremedim yaşlarınız da küçük değil oysa.

Zorunda değildiniz. Sizi uğurlamaması da yaptığınızı haklı göstermiyor daha evliliğinizin başında eşinizi babanızın gözünde bitirmişsiniz. İlla bana böyle söyledi demeniz mi gerekliydi? Eşiniz kesinlikle söylenmemesi gereken terbiyesizce bir laf söylemiş orası ayrı ama sizin bunu babanıza söylemeniz büyük hata. Siz bir gün barışıp yola devam ederseniz siz sineye çekersiniz ama babanız asla unutmaz. Evliliğe ne olursa olsun aileler dahil edilmemeli. Ben ne sizde ne eşinizde evlenecek olgunluk göremedim yaşlarınız da küçük değil oysa.
Kesinlikle katılıyorum.Boşanmak daha hayırlı gibi..

İlla gidicem demedimki sadece gidiyorlarmış gider miyiz dedim ben çalışıyorum gidemem ama sen git aşkım benim yerimede gez dedi.Bunu hiç bir şekilde sorun yapmıyor.Kendiside nişanlılık döneminde ilk bagramımızda bayramlaşmak yerine ablasıyla tatile cıkmıştı cnkü
İşte senin gitmemen gerekirdi.Artık bekar değil evlisin.Hele ki 2 aylıkken.Hatalısın,evliliği yürütecek organizelik yok sende ne yazık ki.Keşke biraz daha bekleseydiniz.

Kendisi iki günde bir arıyor ben haftada bir arıyorum.Ama onun beklentisi birgün o birgün benim aramamamış

Ya kızmayın ama sizin bakış açınızda biraz bencillik var.
1) annesi sizden hoşlanmamış olabilir ama siz de ona karşı iyi değilsiniz, düzeltmek için de çabanız olmamış, düzeltmeniz gereken bir şey olarak da görmemişsiniz
2) yukarıda yazdığınız; adam doğru söylemiş, niye siz haftada bir arıyorsunuz o her gün ararken?
3) “çok kızdım eve almadım” bu da aynı şekilde bencilliğin başka şekli, ev sizin mi sadece?
4) siz çok sinirlenip babanıza altın mevzusu gibi konuyu aileleri birbirine düşürme pahasına anlatırken sorun yok, adam annesine sığınınca mı sorun var? Ve bu davranışınızı da napayim çok sinirlenmiştim şeklinde haklı çıkaramazsınız.
5) evlenmeden önce size gösterdiği über ilgi sizi biraz şımartmış bence. Ama evlilik ve flört çok farklı.
6) adamla evlenmişsiniz ama cinsellik yaşayacak kadar güvenmiyorum diyorsunuz... inanılmaz... sonra da cinsellik sorunumuz için ben uğraştım, o dra gitmedi, millet nasıl koltukta yatıyor falan yazmışsınız. Yine adamı suçlama yani.. kusura bakmayın da benim hakkımda böyle düşünen birini sezersem ben de koltukta yatarım. Bence bu çok büyük bir sorun ve temek kaynağı sizin bu söyleminiz aslında.
7) evet, adamla aile kurmuşsunuz, aile bireyleriyle de azami tutarlarda yakınlık kurmalısınız ki aile olabilin.

Şimdi siz “koskoca” evli kadınsınız da bazılarımız “bekar cahil gençler”iz.Siz iki üç fatura ödediniz diye “hayatın gerçeklerini” biliyorsunuz biz bekarlar laylaylomuz.Siz deneyimlisiniz biz daha tam tanımıyoruz.Allahım sen konuyu biliyorsun.

Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(

Kendi boşanalım demen normal adamın tamam demesi sana garip geliyor öyle mi? Dışında herkes yazılması gerekeni yazmış. Ya lütfen şu kocalarınıza ders vereceğim ayağıma kapanacak yapma etme diyecek beklentilerini bir kenara bırakın. Ters teperse ne yapacağınızıda düşünmeden girmeyin bı işlere.

Bence hemen boşanın, adama yazık.
Ne demek eve almamak orası sizin haneniz degil?
Cinsellik konusunda yardım aldınız mı ? Ben almayan bir eşi asla kabul etmem.
Annesi tarafından doldurulmuyor bence annesi makul mantıklı bir kadın, doğruları söylüyor.
Lütfen hemen boşanın adamdan, kurban bayramı da yaklaşıyor

Beni en iyi anlayan siz olmuşsunuz teşekkür ederim eve almama olayından öncede bazı sorunlar yaşadık.Evse yaşanan herşeyi anında annesine söylüyor.mesela bana işteyim diyor annesinde vakit geçiriyor.Eve almama durumunda biraz bunlarında birikmişliği vardı
Ailesine aşırı düşkün bir koca da bende var. Benimki de değişmedi ama 5 yıl sürdü törpülenmesi, simdi en azından aradaki dengeyi biraz kurmaya çalışıyor.
Ne kadar kendini de paralasan değişmezler en fazla biraz gerçekleri görüp de gözleri açılınca aradaki dengeyi kurmaya çalışırlar o kadar. Eğer tekrar barışma gibi bir düşünceniz varsa size tek tavsiyem ailesiyle ilgili hiç yorum yapmayın, bırakın görüşsün hergün. Bir zaman sonra siz de artık umursamıyorsunuz zaten.

Back
X