2 aylık evliyim ve boşanmak istiyorum...

4 yil sevgililik doneminde hic muhattab olmadiniz daa isteme nisan dugun derken de kadin cirkin gelmiyodu da simdi mi geliyo. Cok ayip ya.. Sen nasil anneni seviyorsan oda annesini sevecek sonra ay esim cok anneci sen degil misin?
Adami eve almaman ayri sacma cocuk mu bu kisiligine hakaret.. Alirsn karsina efendi gibi gec gelmenden hoslanmiyorum askim demek cok mu zor. Nedense fevriligi maharet goruyoruz tatli dil sifir. Demissende bilmiyorum ayrintya girmemissin herneyse.
Tak dye bosanalim diyende sensin cozumsuzluk icinde cozumsuzluk.. Daha cok adamin kapinda yatmasina alistgin icin boyle bi tepki gorunce kaynanam doldurmus dyorsun. Kadin sokakta kalan oglunu eve almis yalnizca..

Merhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence çok yenı daha bu dusuncelere gırmek için esın bence cinsellikte seni zorlamak istemiyor ama bezmiş sanırım sende fazla alıngansın galiba ilk aylarda eve almaman hoş olmamış eve almadıgın için daha kötü sonuçlarda yaşayabılırdın ve ınan haksıZ olurdun iletişim sıkıntılarınızdan dolayı sacma bır hal almıs evlılıgınız ayrıca ben 2aylık evlı olsam ve hala o iş olmamış ise tatile gidemem bile onu yalnız bırakıp bence sen esını suclarken sen bence aılene daha dusgun gıbısın eşin oldugunu daha kabullenememişsin ayrıca çok iyi dusun ama kendı eksıklıkleeını de gör bence ilişkideki ayrıca durum düzelsede çocuk olayına bence cok erken karar vermeyın en azından 2-3yıl bekleyın derım evliliğiniz tam oturmadan ilişkinizi gözden gecırmeden sakın karar vermeyın hersey gönlünüze göre olsun

Benim belirttiğim şey dış görünüş değil orda.Keşke siz olgunlaşmıl olsaydınızda içinizdeki niyetin bendede oldugunu düşünmeseydiniz.Ben sevgisizliğini kasdetiyorum.Beni sevmediği gözlerinden okunuyor haliyle buda beni kendinden itiyor.Dış görünüşle alakalı bir yorum degildir.Karşınızdakini kendinizle karıştırmamayo ögrendiğinizde eminim sizde olgunlaşacaksınız.
Hep bir üste çıkma, hep bir laf yetiştirme modundasınız gibi... boyle hayat ve ılıskıler cok zor yürür

Bence bir oturun konuşun eşinizle. Ama tartışmak için değil, çözüm odaklı olun. Biraz alttan alın, biraz değiştirmesini istediğiniz şeylerden bahsedin. Özür dilemeniz gereken konular için özür dileyin, özür beklediğiniz durumları ve neden öyle hissettiğinizi açıklayın. Kısacası iletişim kurun biraz, evliliğinizin en büyük eksiği iletişim gibi geldi bana. Burda üyelere cevap verirken olduğunuz gibi fevri ve agresifseniz olayların böyle gelişmesi kaçınılmaz olmuştur.

Hep bir üste çıkma, hep bir laf yetiştirme modundasınız gibi... boyle hayat ve ılıskıler cok zor yürür
Sorununa çözüm sunmaya çalışıyoruz , seks önemli yazdım evli 2 çocuklu kadınlar da bu sorunları yaşıyor diyor.Hemen bir cevap ve kabul etmeme.Yahu çocuklu kadınla sen bir misin de sorununun çözümü aynı olsun.Adamı daha koynuna alamamışsın.Daha açık yazayım mı? Bir de kayınvalideyi suçluyor.Adamı eve almamış , kadın ne yapsın? Sokakta yat oğlum demeliydi heralde.

Ay ne tuhaf şeyler yaa.

Ben adamı haksız buldum.
O eve alınmadığı gece kapıyı kırıp içeri girerek valizini eline verip seni babanın evine yollayıp sonra evi o yakmalıydıki bir daha böyle hadsizlikler yapmayasın!
Üç günlük evli insansın ne işin var ailenle tatilde? Eşin git dese dahi ısrar etse dahi sensiz olmaz demek gitmemek aklına gelmedi dimi?
Sen ailenle tatillere git ama eve almadığın adam annesine gitti diye kıyameti kopar... Ne güzel istanbul....
Bide kadına çirkin diyor ya... Tövbe tövbe..
Kalbi çirkin olmasın kalbi...
Ben cidden anlamıyorum ya bu insanlar sizin gibi tiplere neden katlanır neden bu dengesizlikleri çekerlerki..

Bide şu bekarların yakasından bir düşün be kardeşim. Napsın ölsün mü bu adamlar bekar diye? Bekar diye otomatikman sapık mı oluyor ne oluyor yani.... Arkadaşı tabiki görüşecek. Sen yokken onlar vardı. Benimle evlendi bütün bekar arkadaşlarını silecek unutacak diye bir şey nasıl istenebilir, bir insan bu hakkı kendinde nasıl görebilir anlamak mümkün değil.

Son düzenleme:
Ne
Sorununa çözüm sunmaya çalışıyoruz , seks önemli yazdım evli 2 çocuklu kadınlar da bu sorunları yaşıyor diyor.Hemen bir cevap ve kabul etmeme.Yahu çocuklu kadınla sen bir misin de sorununun çözümü aynı olsun.Adamı daha koynuna alamamışsın.Daha açık yazayım mı? Bir de kayınvalideyi suçluyor.Adamı eve almamış , kadın ne yapsın? Sokakta yat oğlum demeliydi heralde.

Ay ne tuhaf şeyler yaa.
neden yazdığım şeyi fevrilik olarak algılıyorsun.Ben söyleyim mi çünkü sen öylesin ve yorumlarımı bu şekilde okuyorsun.Ben sana orda böyle bir ihtimalde var acaba seks gerçekten herşey midir diye soruyorum bilmediğimden soruyorum.Bilmiyorum anlatabildim mi?

Ben adamı haksız buldum.
O eve alınmadığı gece kapıyı kırıp içeri girerek valizini eline verip seni babanın evine yollayıp sonra evi o yakmalıydıki bir daha böyle hadsizlikler yapmayasın!
Üç günlük evli insansın ne işin var ailenle tatilde? Eşin git dese dahi ısrar etse dahi sensiz olmaz demek gitmemek aklına gelmedi dimi?
Sen ailenle tatillere git ama eve almadığın adam annesine gitti diye kıyameti kopar... Ne güzel istanbul....
Bide kadına çirkin diyor ya... Tövbe tövbe..
Kalbi çirkin olmasın kalbi...
Ben cidden anlamıyorum ya bu insanlar sizin gibi tiplere neden katlanır neden bu dengesizlikleri çekerlerki..

Bide şu bekarların yakasından bir düşün be kardeşim. Napsın ölsün mü bu adamlar bekar diye? Bekar diye otomatikman sapık mı oluyor ne oluyor yani.... Arkadaşı tabiki görüşecek. Sen yokken onlar vardı. Benimle evlendi bütün bekar arkadaşlarını silecek unutacak diye bir şey nasıl istenebilir, bir insan bu hakkı kendinde nasıl görebilir anlamak mümkün değil.
Yazdığınız herşeyin cevabını diger arkadaslarda yazdım tekrar yazmıyorum o sebeptenn anlayışınız için teşekkürler iyi geceler

Ailesine aşırı düşkün bir koca da bende var. Benimki de değişmedi ama 5 yıl sürdü törpülenmesi, simdi en azından aradaki dengeyi biraz kurmaya çalışıyor.
Ne kadar kendini de paralasan değişmezler en fazla biraz gerçekleri görüp de gözleri açılınca aradaki dengeyi kurmaya çalışırlar o kadar. Eğer tekrar barışma gibi bir düşünceniz varsa size tek tavsiyem ailesiyle ilgili hiç yorum yapmayın, bırakın görüşsün hergün. Bir zaman sonra siz de artık umursamıyorsunuz zaten.
Nasıl düzeldi peki

Yahu senin bu adamla cinsellik yaşamamanın nedeni ona güvenmemen mi?
İlk okuyunca Vajinismus falan sandım yemin ederim.
Yuh. Bir yaşıma daha girdim.
Güvenmediği için adamı koynuna almıyormuş :/
Kocan o senin farkında mısın? KOCAN!
Madem güvenmiyorsun niye kocan...
Baştan aşağı a dan z ye haksızsın kardeşim.
Ne dersen de. Nasıl savunursan kendini savun hiç önemli değil, haksızsın. Herkes doğruyu söylemiş ama hiçbirini kabul etmemiş hepsine abidik kubidik cevaplar yetiştirmişsin ama haksızsın.

Kocan umarım tez zamanda kurtulur.

Yahu senin bu adamla cinsellik yaşamamanın nedeni ona güvenmemen mi?
İlk okuyunca Vajinismus falan sandım yemin ederim.
Yuh. Bir yaşıma daha girdim.
Güvenmediği için adamı koynuna almıyormuş :/
Kocan o senin farkında mısın? KOCAN!
Madem güvenmiyorsun niye kocan...
Baştan aşağı a dan z ye haksızsın kardeşim.
Ne dersen de. Nasıl savunursan kendini savun hiç önemli değil, haksızsın. Herkes doğruyu söylemiş ama hiçbirini kabul etmemiş hepsine abidik kubidik cevaplar yetiştirmişsin ama haksızsın.

Kocan umarım tez zamanda kurtulur.
Güvenmedigim için demedim.Nereden okudunuz bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

İşte sizin gibiler cıkar diye yanlış cümle kullanıyorum o acıdan anlamayın demek istedim.Kadının dış görünüşü neden umrumda olsun allah askına kadınla evli değilim ben ya:)) yapmayın lütfen nüfusuma almayacağım
Sayın kayınvalideniz sizi nüfusuna almış ama onu nasıl yapcaz 🧐 valla çok ilginçsiniz eve almamak ilk seferde çok uç bir nokta , eşinizin tedavi olmaması muhtemelen kendine yediremediğinden , annesi de biliyor bu birlikte olunmadığını ondan da dolduruyor olabilir. 2 aylık evliyken aileyle tatil bilemedim 🤷🏻‍♀️ hayırlısı olsun

Yazdığınız herşeyin cevabını diger arkadaslarda yazdım tekrar yazmıyorum o sebeptenn anlayışınız için teşekkürler iyi geceler
Sen hiçbir şey için bir cevap yazmadın kardeşim.
Sen bahane yazdın.
İnsanlar sana doğruyu göstermeye çalıştı ama sen hiçbirini görmek istemedin. Doğruları kabul etmedin.
Yazdığın tek şey yaptıklarına bir kılıf bulmaktı.
Ha istediğin kadar gözlerini kapat ama doğru tekdir. Bunu değiştiremezsin.
Ya en başta günahtır ayıptır. Kul hakkıdır bu yaptıkların. Karşındaki insana bunları yapman, ve kendini bu dengesiz kadın durumuna düşürmen gerçekten çok yazık.
Samimi bir şekilde üzüldüm.
Kocana üzüldüm. Kaynanaya üzüldüm.
Ama en çok da senin için üzüldüm. Hiçbir insan kendini bu durumlara düşürmemeli.
Çok pişman olacaksın ama çok geç olacak benden söylemesi.

Sen hiçbir şey için bir cevap yazmadın kardeşim.
Sen bahane yazdın.
İnsanlar sana doğruyu göstermeye çalıştı ama sen hiçbirini görmek istemedin. Doğruları kabul etmedin.
Yazdığın tek şey yaptıklarına bir kılıf bulmaktı.
Ha istediğin kadar gözlerini kapat ama doğru tekdir. Bunu değiştiremezsin.
Ya en başta günahtır ayıptır. Kul hakkıdır bu yaptıkların. Karşındaki insana bunları yapman, ve kendini bu dengesiz kadın durumuna düşürmen gerçekten çok yazık.
Samimi bir şekilde üzüldüm.
Kocana üzüldüm. Kaynanaya üzüldüm.
Ama en çok da senin için üzüldüm. Hiçbir insan kendini bu durumlara düşürmemeli.
Çok pişman olacaksın ama çok geç olacak benden söylemesi.
Yok kabul ettiğim yerlerde var dedigim gibi yorumlarımda eve almamak benim hatamdı cahillik ettim .Ama ailemle tatile gitmeme sebep oda bayramda babamın elini öpmek yerine ablasıyla tatile gitti ben buna ragmen gidebilir miyim diye izin aldım.Tavır yaptıgını hissetseydim zaten asla gitmezdim.cinsellikte malesef korkularım olabilir.Onunda olabilir.Ama ben burda hiç bi kadının gel beraber olalım diyecegini düşünmüyorum(ilk aşamada)

Sayın kayınvalideniz sizi nüfusuna almış ama onu nasıl yapcaz 🧐 valla çok ilginçsiniz eve almamak ilk seferde çok uç bir nokta , eşinizin tedavi olmaması muhtemelen kendine yediremediğinden , annesi de biliyor bu birlikte olunmadığını ondan da dolduruyor olabilir. 2 aylık evliyken aileyle tatil bilemedim 🤷🏻‍♀️ hayırlısı olsun
Yok malesef o kadar dügün yaptım tabikide bana itaat edecek lafından sonra çok zor.Ben satılık değilim.Bu şekilde konuşması beni hepten uzaklaştırıyor

Bence konunuzu düzenlersiniz fena olmaz. Ara ara yazdiginiz bilgiler, mesela kayinvalidenizin sözleri, tavirlari ve esinizin davranışları çok farklı bir hale getiriyor konuyu. Daha iyi anlaşılacağınızı düşünüyorum.

5 yıllık evliyim bir kere adamı kapıda bırakmadım boşanmanın eşiğine geldiğimiz zamanlar oldu ki kimsenin evliliği dört dörtlük değildir. Ayrıca eşimden ayrı kendi ailemle asla tatile gidip eşimi yalnız da bırakmam ve planda yapmam ki yapmadımda eşimde yapmaz her şey karşılıktır burda aile olan sizsiniz başkarı bir adım geride kalır. Herkes bir şeyler yaşamalı evlilik hayatı sıradan monoton gidemez zaten. Cinsellik konusunda doktora gitmelisiniz eşiniz sizden uzaklaşmış zaten yakınlık kurup tekrar size güvenmesi için bu çok önemli sonucda kardeş değilsiniz. Kayınvalidenizde soğuk olabilir saygı duyarsınız olur biter eşinizin annesi sonucda. Eşinizle aranızı düzelttikten sonra eminim her şey yoluna girecekdir. Yeri geldiğinde eşinizde sizi kv ldenize karşı koruyacaktır ama şuanda zaten eşinizi onun kollarına atmışsınız o da bu fırsatı değerlendiriyor. Evlilik böyledir dua edin başka kadına gitmemiş anesine gitmiş.

Back
X