- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
Merhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?