2 aylık hamileler

penpetekir

Allahım sen büyüksün
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
562
22
118
Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim. İlk gebeliğimde ilk aydan itibaren acaip göğüs şişmesi ve sızısı ile baş ağrısı yaşadım.Bu sefer 8-9 haftalar arası bulantılarım oldu ve bir anda kesildi. 10 hafta bitti ama karnımın alt kısmında dolgunluk hissetmiyorum. Yorgunluk hissetmiyorum, aşerme, tiksinme, uyku hali hiç bir şey yok. Memelerim büyümektense küçüldü neredeyse. Dahası kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Benim gibi olanlar var mı? Ne önerirsiniz? Böyle hissedip bebeğinin kalbi duranlar var mı?

canım ben şuanda 14 haftalık hamileyim

mide bulantısı yasamadım,yorgunluk yaşamadım..

olabilir herkeste olacak diye birşey yok

Bende 9 haftalık hamileyim ama seninkinin tam aksine herşey var bende:) ilk hamileligimde hiçbir belirtim yoktu .Gebelikten gebelige degişiyor demekki canım.Bebişlerimiz saglıklıdır bu durum biraz bünyeyle alakalı sanırım.

Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim. İlk gebeliğimde ilk aydan itibaren acaip göğüs şişmesi ve sızısı ile baş ağrısı yaşadım.Bu sefer 8-9 haftalar arası bulantılarım oldu ve bir anda kesildi. 10 hafta bitti ama karnımın alt kısmında dolgunluk hissetmiyorum. Yorgunluk hissetmiyorum, aşerme, tiksinme, uyku hali hiç bir şey yok. Memelerim büyümektense küçüldü neredeyse. Dahası kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Benim gibi olanlar var mı? Ne önerirsiniz? Böyle hissedip bebeğinin kalbi duranlar var mı?

Hiç merak etme canım Allah'ın izniyle aksi bi durum yoktur. Ben bu dediklerinin hiçbirini yaşamadım bebeğimin kalbi de maşallah küt küt atıyor :1: Benim de kontrole giderken hep aklıma gelirdi kalbi atıyor mu diye çünkü hiçbi belirti yaşamadım dediğin gibi ama bir sorun yaşamadık çok şükür. Şİmdi son haftalardayım. Allah korusun bebişlerimizi:emir_bebek::nazar: :49:

Kızlar bence bulantinizin olmaması cok ama cok büyük şans ben surekli küsüyorum ve serum takılıyor 24 saat midem bulaniyo artık bulantisizlik nasıl onu bile unuttum dayanamayacak hale geldim dua edin de bnm de geçsin artık bulantım ve kusmalarim
:43:

Back
X