2 aylık hamileyim ve çok tembellestim :(

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Merhaba kızlar 8. Haftadayim ve hep uyumak yatmak istiyorum ayaktayken de bulantım daha fazla oluyor yedikler hep dokunuyor istifradan başımı alamıyorum karnım sis geziyorum bunlar normal mi icimden hiç bişey yapmak gelmiyor hele hele ev işi zorla yapıyorum eskiden böyle değildim

Merhaba. Benim de aşırı mide bulantılarım vardı. Yemek bile hazırlayamıyordum. Annemin yanına gelince rahatladım.
Mide bulantım 9. Haftada kesti. Şimdi bulantım yok ama tiksiniyorum bazı şeylerden. Evden online çalışmak dışında ev işi hiçbir şey yapmıyorum.
Bence bu kadar bulantınız hele bir de istifra durumu varsa dert edeceğiniz son şey ev işi olsun.
Ev işlerinde ya destek alın ya eşiniz yapsın. Hatta mümkünse yemekleri de aynı şekilde yapabilir. 1-2 haftaya tamamen geçer inşallah

Evet normal. Hormonlariniz bebegi korumak için kokulara duyarli olmanizi saglayip zehirlenme gibi durumlari önlüyor. Vücudunuz yorgun hissediyor çünkü dinlenmeniz, agir is yapmamaniz ve bebegi korumaniz gerekiyor.

Ben hamile kaldim, tarlaya çapaya gittim, inek sağdım, sırtımda çocuk taşıdım hiçbir şey olmadi gibi sacma seyler söyleyerek sizi üzmeye ve dahi yetersiz hissettirmeye çalışan biri varsa asla kulak asmayin.
Onun da imkani olsaydi o da yatardi. Kimse kendini parçalayarak iş yapmıyor. Mecbur kaldiklari icin yapıyorlar.

Kızlar çok teşekkür ederim zaten eşim dışında kimse bilmiyor şu an ilk gebeligim ve insan şaşırıyor ne yapacağını Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. Bugünleri böyle geçireceğim artık 3 aydan sonra düzelir diye okumuştum inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…