Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gece yarısı başlıyordu sabaha kadar çekiyordum sonrası yediğim bir sey yokken çıkarıyordum son aylara yaklaştım rabbim yardımcımiz olsunMide yanmasını sen son haftalarda gör.. Gece yarısı oluyor hep.. Resmen boğazım bile yanıyor.. Sade maden suyu rahatlatıyor onun haricinde soğuk sütte içebilrsin
Evin içinde yürümek ve hafif egzersiz yapmakta işe yarıyor birde balkona çıkıp temiz bi hava içine al. Ben öyle yapıyorum sonra maden suyu içiyorum geçiyor o şekilde.Evet gece yarısı başlıyordu sabaha kadar çekiyordum sonrası yediğim bir sey yokken çıkarıyordum son aylara yaklaştım rabbim yardımcımiz olsun
Aman gelmesin mide yanmalari suan da sadece yorgunluk oluyor ara ara gebeliğin basından beri gazlı içecek içmedim soda da dahil içemiyorum tatsız olduğu icin ☺Evin içinde yürümek ve hafif egzersiz yapmakta işe yarıyor birde balkona çıkıp temiz bi hava içine al. Ben öyle yapıyorum sonra maden suyu içiyorum geçiyor o şekilde.![]()
Ben de içmiyorum kola, tatlı içecekler, tatlı sodalar filan sadece sade Magnezyumlu maden suyu o kadarAman gelmesin mide yanmalari suan da sadece yorgunluk oluyor ara ara gebeliğin basından beri gazlı içecek içmedim soda da dahil içemiyorum tatsız olduğu icin ☺
Icebilsem keşke normal su gibi olduğu icin onun yerine meyveli sodalari içebilsek hergun içerik ama onlarda zararlı diye içemiyorumBen de içmiyorum kola, tatlı içecekler, tatlı sodalar filan sadece sade Magnezyumlu maden suyu o kadar![]()
Mide yanması için gece yatmadan önce ılık Bi bardak süt iç. Eyer geçmezse doktora sor gaviskon denen Bi şurup var onu veriyorlar. Bide gece yatmadan önce hiçbişey yeme midenin üstünde duruyor yatarkende yemek borusuna geri geliyor ve yanma yapıyo süt iç en azından rahatlatırMerhaba arkadaşlar
2 aylık hamileyim, kusma ya da mide bulantısı yasamiyorum. Fakat her aksam mide yanması yasıyorum. Ne yerden yiyeyim hep oluyor. Yasayan ve çözüm önerisi olan var mı?
Aksam yemeğini 6dan önce yiyorum ve bir daha asla bisey yemiyorum sırf yanmasın diye ama resmen cayır cayır.Mide yanması için gece yatmadan önce ılık Bi bardak süt iç. Eyer geçmezse doktora sor gaviskon denen Bi şurup var onu veriyorlar. Bide gece yatmadan önce hiçbişey yeme midenin üstünde duruyor yatarkende yemek borusuna geri geliyor ve yanma yapıyo süt iç en azından rahatlatır