Hamişler yardımcı olabilir mi bana

Selinazn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
260
44
13
21
Kızlar 2 aylık hamileyim ilk haftalarda yoğun mide bulantısı oluyodu şu son 3 4 gündür belirtti olarak sadece göğüs ucları bazen dolgunlaşıyo beyaz akıntı birde sol kasık da birşey varmış gibi birşey hissediyorum sadece bunlar oluyo bir anda bulantı fln kesildi ilk gebeliğim çok endişe duyuyorum acaba birşey oldumu diye kaç kere bu yüzden doktora gıtım her gıtım de de bir sıkıntı yok dedi doktor kalp atışını da duyuyorum ama nedens diyorum niye belirtilerim kesildi birşey mi oldu acaba hep bu düşünce beni strese sokuyo napcamı, da, bilmiyorum sizde de böyle oldumu

Ya böyle düşünürsen manyak olursun 😂 sürekli aynı gitmez bu belirtiler, azalır çoğalır kesilir, bünyene göre enerjine göre değişir, ayrıca birşey olsa emin ol tık diye belirti kesilmiyor, iki kurtajimda da bir ay kadar sonra fark edildi düşük olduğu ve belirtilerim bitmemisti, birinde kürtajdan sonra iki gün falan ağlaya ağlaya kustum bulantılarımhalsizligim bitmemişti

Ya böyle düşünürsen manyak olursun 😂 sürekli aynı gitmez bu belirtiler, azalır çoğalır kesilir, bünyene göre enerjine göre değişir, ayrıca birşey olsa emin ol tık diye belirti kesilmiyor, iki kurtajimda da bir ay kadar sonra fark edildi düşük olduğu ve belirtilerim bitmemisti, birinde kürtajdan sonra iki gün falan ağlaya ağlaya kustum bulantılarımhalsizligim bitmemişti
Anladım canm ama ilk gebelik olunca biraz korkuyorum bide yılar sonra oldu

Back
X