- 1 Ağustos 2015
- 46
- 298
- 8
- 32
- Konu Sahibi bahar_erol
-
Allahım aynı durum bizde de var 45 gün oldu dogum yapali Süt yetmiyor mu diye mamaya başladım Şimdi emmek istemiyor beni Bende iki gündür sallayarak ayakta gezinerek dikkatini dağıtarak emzirmeye çalışıyorum Sütüm az olsa bile mamayi çok vermemeye çalışacağım. verirsem ya kaşıkla yada siringa ile deneyeceğim bakalım Ama çok moralim bozukarkadaşlar merhaba büyük bir sorunum var kızım henüz 50 günlük ama iki gündür beni emmiyor. me yapıyorsam nafile tutmuyor basıyor çığlığı.... sütüm yok denecek kadar az mama takviyesi yapıyorum(SİMİLAC) ama şu iki gündür çığlık çığlığa ağlıyor meme vermeye çalışınca. ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun
canım benim denemediğim yol kalmadı şimdi beni hiç emmiyorr. fakat göğüslerimde zerre kadar süt yok malesefAllahım aynı durum bizde de var 45 gün oldu dogum yapali Süt yetmiyor mu diye mamaya başladım Şimdi emmek istemiyor beni Bende iki gündür sallayarak ayakta gezinerek dikkatini dağıtarak emzirmeye çalışıyorum Sütüm az olsa bile mamayi çok vermemeye çalışacağım. verirsem ya kaşıkla yada siringa ile deneyeceğim bakalım Ama çok moralim bozuk
ewet ağzında pamukcuk da var ilaç kullandık. ki beni tamamen bıraktı :'(pamuk olma ihtimalide var doktorunuz ne dedi
ewet ağzında pamukcuk da var ilaç kullandık. ki beni tamamen bıraktı :'(
aptamil mama kullandım pek kilo alamadı sanki bende doktorun tavsiyesi üzerine SİMİLAC mama kullanıyorum şimdi. fakat yine de beslenemiyor yavrum boğaz yumuşaklığı varmış bu yüzden biberonu bile çok zor emiyor işkence gibi resmenÇok üzüldüm canım ya Peki şimdi ne ile doyuruyorsun
ewet ağzında pamukcuk da var ilaç kullandık. ki beni tamamen bıraktı :'(
sütüm iyice çekildi canım yaevet genelde agzi pamuk olan bebekler anneyi emmek istemiyor sonrada tamamen sutten kesiliyor. allah kolaylik versin. sana tavsiyem sagabiliyorsan sagip biberonla ver sutunu. Tabi once pamuk tamamen gecmesi lazim
sütüm iyice çekildi canım yagaliba şanssız bir anneyim
emzirmeyle tekrar inebiliyor derken canım? yani süt gelir mi tekrarBir de süt kesilse bile aradan uzun zaman geçmezse , emzirmeyle tekrar inebiliyor.
kşke canım yaEvet canım. Sut kesilse bile aradan uzun süre geçmemişse bebek emdikce tekrar geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?