2 aylık kızım beni emmek istemiyor:(((

bahar_erol

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
46
298
8
32
arkadaşlar merhaba büyük bir sorunum var kızım henüz 50 günlük ama iki gündür beni emmiyor. me yapıyorsam nafile tutmuyor basıyor çığlığı.... sütüm yok denecek kadar az mama takviyesi yapıyorum(SİMİLAC) ama şu iki gündür çığlık çığlığa ağlıyor meme vermeye çalışınca. ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun :KK43:

arkadaşlar merhaba büyük bir sorunum var kızım henüz 50 günlük ama iki gündür beni emmiyor. me yapıyorsam nafile tutmuyor basıyor çığlığı.... sütüm yok denecek kadar az mama takviyesi yapıyorum(SİMİLAC) ama şu iki gündür çığlık çığlığa ağlıyor meme vermeye çalışınca. ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun :KK43:
Allahım aynı durum bizde de var 45 gün oldu dogum yapali Süt yetmiyor mu diye mamaya başladım Şimdi emmek istemiyor beni Bende iki gündür sallayarak ayakta gezinerek dikkatini dağıtarak emzirmeye çalışıyorum Sütüm az olsa bile mamayi çok vermemeye çalışacağım. verirsem ya kaşıkla yada siringa ile deneyeceğim bakalım Ama çok moralim bozuk

Allahım aynı durum bizde de var 45 gün oldu dogum yapali Süt yetmiyor mu diye mamaya başladım Şimdi emmek istemiyor beni Bende iki gündür sallayarak ayakta gezinerek dikkatini dağıtarak emzirmeye çalışıyorum Sütüm az olsa bile mamayi çok vermemeye çalışacağım. verirsem ya kaşıkla yada siringa ile deneyeceğim bakalım Ama çok moralim bozuk
canım benim denemediğim yol kalmadı şimdi beni hiç emmiyorr. fakat göğüslerimde zerre kadar süt yok malesef :KK43: çocuk ağzına alınca basıyor çığlığı. gırtlak yumuşaklığı da var besleniyoken çok zorlanıyor anlayacağın sadece mamaya döndük şimdi :(

Çok üzüldüm canım ya Peki şimdi ne ile doyuruyorsun
aptamil mama kullandım pek kilo alamadı sanki bende doktorun tavsiyesi üzerine SİMİLAC mama kullanıyorum şimdi. fakat yine de beslenemiyor yavrum boğaz yumuşaklığı varmış bu yüzden biberonu bile çok zor emiyor işkence gibi resmen :( doktor beni de bu yüzden bıraktığını söylüyor. :'(

ewet ağzında pamukcuk da var ilaç kullandık. ki beni tamamen bıraktı :'(

evet genelde agzi pamuk olan bebekler anneyi emmek istemiyor sonrada tamamen sutten kesiliyor. allah kolaylik versin. sana tavsiyem sagabiliyorsan sagip biberonla ver sutunu. Tabi once pamuk tamamen gecmesi lazim

sütüm iyice çekildi canım ya :KK43: galiba şanssız bir anneyim :KK43:

Oyle deme canim hersey istedigmiz gibi gitmiyebilir. Ben biliyorum birini kadinin cok bol olurdu sutu.Ama bebegin agzi pamuk oldu sonra emmek istemedi emmeyincede kadinin sutu sonra kesildi. Ziyan oldu guzelim sutler.

Simdiki mamalarda cok guzel besleyici kendini uzme. bebegine iyi baktigin takdirde saglikli bir bebek olur

Evet canım üzücü bir durum. Gosterdiginiz mi bilmiyorum ama kulaginda iltihap vs. gibi rahatsizlik olduğunda böyle yapabiliyor bebekler. Emmek istemiyorlar yani.

Back
X