Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MeleGim neolur üzülme bukadar seni okadar iyi anlıyorumki yazdıklarını ağlayarak okudum inan o iki çizgi sanki ölümle yaşam arasındaki çizgi gibi bişey onu görebilmek için herşeyi yapmaya hazırım inan bende , bende hamile olduğumu öğrendiğimde merkezdeydim yanımda eşim hüngür hüngür ağladım keşke herşey o anki kadar güzel olsaydı bu rüya hiç bitmeseydi ama malesef uyandım ve biliyormusun benim zavallı eşim meleğimizin kalp atışını bile duyamadı duymaya geldiği gün öldüğünü öğrendik hele o kürtaj anı ondan bahsetmek bile istemiyorum ama şimdi şimdi düşünüyorumda belkide gerçekten hayırlısı böyleymiş daha çok yolun başındayız artık geşmişi bir yana bırakıp kendimizi bir an önce toparlamalıyız ve yeni bebişlerimiz için çalışmalara başlamalıyız dimi canım benim :)) bu acı hiç unutulmaz ama yeri küllenir ümidini yitirme eşinin dönüşü sizinde hayatınızda bir dönüm noktası olsun herşey yoluna girecek hep dua et olurmu Allaha sığın o herşeyin en güzelini bilir ve en hayırlısını verir sakın isyan etme sabırla bekle canım güzel haberlerini bekliyorum
Arkadaşlar bende 2 aylık bebeğimi 1 hafta önce kaybettim. Benim durumum sanırım biraz farklı çünkü ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.Herşey yolunda giderken kalp atışlarını dinlemişken rutin kontrole gittiğimde kalp atışının durduğunu öğrendim.O an dünya başıma yıkıldı sanki.O ana kadar kurduğum bütün hayaller tüm umutlarım yerle bir oldu.Hele kürtaja giderken keşke ölseydim dedim.Şimdi içimde ama birkaç dakika sonra olmıycak bu düşünce ölümden beterdi.Farkettimki bu kısacık zamanda ben ona nekarda çok alışmışım. Şimdi biraz ağrılarım var biraz canım yanıyor ama hiçbirşey onu kaybettiğimde duyduğum acı kadar olmaz.Şimdi ben doğal yollardan hamile kalabilecekmiyim bilmiyorum yada tekrar tüp bebekmi yaptırmam gerekecek bilemiyorum.Buradaki arkadaşların yaşadıklarını okuyunca halimede şükrediyorum Allah hepsine sabır versin güzel , sağlıklı bebekler versin ama herkesde yaşadığı acıyı kendi biliyor.Kendi kendimi teselli ediyorum ; Eğer Allah onu benden aldıysa mutlaka bir bildiği vardır diyorum benim için hayırlısı böyleymiş diyorum sabrediyorum çünkü başka çarem yok zaman herşeyin ilacı olucak biliyorum ama çok zor.Doktorum psikolojimi toplamam için bir kaç ay zaman verdi bana gerisinide zaman göstericek.Şimdi yapmam ve benim durumumda olan arkadaşların yapması gereken bence geçmişi geride bırakıp bir an önce kendimizi toparlamamız ve yeni bebişimiz için çalışmalara başlamamız evet çok ama çok zor biliyorum ama yeni bir başlangıç için çaba sarfetmeliyiz başka çaremiz yok malesef.Allah hepimize sabır versin ve tekrar böyle bir acı yaşatmasın.Allah sağlıkla bebeklerimizi elimize almayı nasip etsin.Bu zorlu süreçte tüm arkadaşlarıma sabır ve bol şans diliyorum.Allah hepimizin yardımsısı olsun.
canım bak ne gusel söylemıssın'Eğer Allah onu benden aldıysa mutlaka bir bildiği vardır diyorum benim için hayırlısı böyleymiş diyorum sabrediyorum çünkü başka çarem yok zaman herşeyin ilacı olucak biliyorum ama çok zor.' bunların bılıncındesın cok sukurrr ben 9 ay tasıdım kızımı karnımda doğdu ve ben görnedeb ölduu ben görmeden morga koydularrr allah hepımıze sabır versınnnn
canım sanada çok geçmiş olsun yaşadıkların acını dahada çok katlamış ama dediğim gibi Allah bunları yaşamamızı istediyse vardır bir bildiği onuda zamanla görücez yeterki ümidini hiç ama hiç yitirme tatlımümit hiç bitmez cnm yasadıklarımız bir sınan onmli olan hakkıyla cıkak bu sınavdan allh kuluna tasıyamıyacagı yükü vermez cekiyosak bir bildigi var gecen sene 8 ay olmad bnmde bebegim en son adetimi 1 nisanda gordüm o ayda belirtiler falan nasıl umutlandım sormayın adet olunca ska gibi bu ne dedim agla agla artık umudumu kesmiştim olmayacak dedim ksin hatta günlügüme baktım hamile old ögrenmeden 3 gün once de bu ayda olmadı biliyorum hiç olmayacak yazmısım ve onu üstünden 3 gün sonra hamile old ögrendim 7 haftalıkkken düsük yaptım onsan 2 hafta sonrada dıs gebelk old ögrendim ikizmiş biri düstü biri tüpte kalmıs ama düsük old zamnı hatırlıyorum olmek istyordum o aradaki 15 günde ole agadım ki dakika susmadım 15 gün konrtol die gittim hastaneye yatırıldım 10 gun hastanede yattım iç kanama gecrdm en son ame oldum ve tüpüm alındı cok üzülmekde iyi degil simi keske sadece düsük olsaydı diyorum o günden beri daha kötüsünü düsünüp teselli olmaya calısıyorum 10 ay gecti üstünden 4 ay korundum sonra doktr hemn klomene basladı ilk ay kist yaptı hayda bir ay yine ara allhım ne günah isledim dedm hp isyan bunlar iste sonraki ay yine kullandım tüp olmayan taraftan oldu 3. ve son kullanısımdada güzel yumrta gelişti ama rahim inceldi bu seferde yani anlayacagın bütün umudum klomndi olmadı doktra dedm klomn bana yaramadı bnm zaten bi tane yumurtam oluyodu bundada 1 yumurta bana demesinmi belki o yumrtada klomnle oluyor bu ay bırakmıstım klomni yumrtlama testi aldım 15 16 da yok siilk cizgi hıh doktr haklı dedim stresten agzımda yaralar cıktı 17. günde koyu cizgi cıktı bu ya yani 18. günde yumurtladım evet yumrtladım cok sükür en azından ilacsız yumrtluyorum biraz uzun oldu
selam bende aynı acıyı yaşadım neler hissettiğini anlıyorum bende geçen yıl 5.5 aylık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım ilk bebeğimdi herşey yolundaydı dr gittiğimiz 5. ayına kadar dr hidrosefali dediği anda orada ölmek istedim ordan nasıl çıktığımızı hatırlamıyorum bile sevkle ankaraya gittik oradada 15 gün yapılmadık tetkık kalmadı hemşire olduğum için bazı hastaları yakından görmüştüm oğlumu kötü bır yaşam beklıyordu buna nasıl dayanırdım kabullenemedim günlerce ızdırapla bekledim başka dr lara gittim bana arkana bıle bakma kızım dedıler ömrü bukadarmış diye düşün yaşamı ya acılar içinde olacak yada doğduktan kısa bir süre sonra onu " ersin dedıler düzelme imkanı yoktu ve ventriküllerde kanama bıle başlamıştı canımızın nasıl yanarak böyle bır karar verdimizi anlatmama gerek yok sanırım normal doğumla 3 gün acılar çekerek bitti bu süreç şimdi bır yıl geçti ve ben bırkez daha gebe kaldım ama su gebeliğiymiş düşükle sonuçlandı ve hala beklıyorum her ay allahım umarım hepimize sağlıklı güzel bebekler nasıp eder